Rome. Eshte nje film serial ne televizor. Sot ne darke eshte pjesa e dyte.
Film interesant deri tani.
Rome. Eshte nje film serial ne televizor. Sot ne darke eshte pjesa e dyte.
Film interesant deri tani.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Pashe dy filma te ber nga fillimi viteve 90!
The Hunt for Red October me Sean Connery!
Film per luften e ftote me nendece "Cat and Mouse" ndermjet Amerikes dhe Bashkimit Sovietik ne Oqeanin Atlantik! Filmi eshte bazuar nga novela e Tom Clancy "The Hunt for Red October". Sean Connery luan rolin e kapitetnit te nendeces Sovietike qe tradheton Bashkimin Sovetik dhe do tua kthej nendecen nukleare Amerikaneve!
The Vanishing me Kiefer Sunderlans & Sandra Bullock.
Ket film duhet ta mbani mend ne qofse e shifni prap, e ka pas dhen ne Shqiperi shume here dhe do ta nifni menjere kur ta shikoni prap! Eshte film me nje vrases qe mer peng te dashuren e njerit dhe e vret dhe mbas 3 vjetve kontakton te dashurin e viktimes!
Postuar më parë nga Arcimedes
Ehe shife deri ne fund , ta rekomandoje se eshte serial interesant .
Une pashe Milion Dollar Baby .. fundi , shume prekes .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Fillon tani ne oren 9:30 te darkes.Postuar më parë nga PINK
Edhe un e kam pare ket milion dollar baby. Migjithmend film prekes.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Pashe dje mbas nje kohe te gjate pa e pare, "Perralle nga e Kaluara"
"Gjino Fikun!" "Ske ci ben gomarit dhe i bie samarit" "Gjino te vuri nusja ne pune!" apapapa rreshta klasike![]()
e gjeta vangjeeeel............hahaahahhaha sa i fort qe esht ai filmi
Kurse un kto dit mora ne dvd filmin "21 Grams". Se kisha par asnjehere. Me pelqeu shum. Qe te tre si sean pen, naomi watts dhe benicio del toro i luanin shum bukur rolet. Pjesa kur naomi watts i thojn qe i kishte vdekur burri me femijet.......po m'vinte dhe mu per t'qajt
firm e?????......ahuuuuu pertokam !!!
King Kong. S'e kisha pare ndonjehere versionin origjinal dhe s'e dija per cfare bente fjale filmi. Me pelqeu....fundi ishte shume prekes. I shed a few tears.E cuditeshme...te mesosh per dashurine e vertete/xhelozine nga nje ape...
If I Only Could....
American pie 3 edhe pse e kam pare disa here ja vlen ta shofesh prap![]()
B
ai qe pash une ishte "Costandine"dhe me te vertete qe ishe shume i realizuar si nga efektet po dhe nga menyra se si paraqitej ferri dhe vendi se ku ne duhet te shkonim ne baze te vdekjes qe kishim.
All you need is LOVE
Filmi I fundit qe kam pare ishte
King Kong & Syriana
=================Me respekt DINA================
Ndryshuar për herë të fundit nga DINA : 10-01-2006 më 01:17
Krijoni Kontakt