Sot pash "Harold & Kumar " nice dhe funny![]()
Sot pash "Harold & Kumar " nice dhe funny![]()
B
Final Fantasy VII.
Vetem se ishte ne Japonisht dhe nuk e mora vesh mire.![]()
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
pash unfaithful ne tbs...por jo nga fillimi...hmm koment per filmin...mendohu dy here para se te tradhetosh burrin
tani po shikoj Sister Actne tbs
![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Pash filmin Overboard (e kam pare shume here) por sme merzitet, i love this movie
![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Pashe edhe Munich
kishte plot gjak,
hakmarrje
bomba poshte krevatit dhe tek telefoni...
gjithashtu dhe plot propagande...Spielbergu eshte Spielberg...por kesaj rradhe ka marre nje rol qe nuk i perket. ...gjithashtu ka edhe shume devijime nga faktet historike (kishte nje artikull te gjate tek MacLeans nga autori i librit ne te cilin eshte bazuar filmi i cili demaskon mesazhet politike qe shtyhen ne film....
nejse,
ia vlente![]()
When in Doubt, Act Stupid!
The Island
Film i lezecem kryesisht per efekte speciale (shume te mira) dhe Scaret Johanson was looking good too lol
Po ideja kryesore e filmit thjesht e kopjuar nga filma si Matrix...se cka hipur kjo epidemia e kopjimit te ideve...beni ore derra filma origjinale me ide origjinale, se ajo eshte krimtari e vertete lol
Vec keto 2 javet e fundit...
Aeon Flux
Alfie (dy versionet, te vjetrin dhe ate me Jude Law)
To Live me karakteret me te dashur qe kam hasur ne kinematografi per kohen me te gjate... plus, luan SUPERB njera nga vajzat nga filmi qe vijon (Hatsumuomo)
Memoirs of a Geisha
Le Divorce
Psycho
Love Guru me Marisa Tomei. Filmi me i keq qe kam pare ne kaq kohe. Kisha harruar se te tille ekzistonin. Mendova se me i keqi mund te ishte medioker... but no.
Rain Man
Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring
Vanity Fair ("He went to the deuce for a woman. There must be some good in a man who'll do that.")
Zelary te Ondrej Trojan, film Cek
etj.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
A fish called Wanda...kesaj rradhe me dublim cekisht....
Leila, ne cfare gjuhe e ke pare Želáry (shqip: te internuarit), sepse mesa di une, nuk ka dublim ne anglisht. apo ishte me titra? filma te ketij lloji i ka shume per zemer ceku; jane akoma shume te lidhur me ate periudhe te shek. te kaluar.
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Ishte ne gjuhen origjinale por me tekst Anglisht poshte te ekraniPostuar më parë nga mad
Nje gje s'kuptova une rreth permbajtjes se filmit. Pse duheshe te fshiheshe nga Gjermanet Eliska? Ishte cifute apo si? E kam shume qejf aktoren. Goxha femer... vajti e rrojti ne fshat.
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Eliška bashke me doktoret e tjere me ne krye Richard-in (aktori eshte vellai i regjizorit te filmit), ishin pjestare te nje grupi 'kryengrites revolucionar = partizan', te cilet perndiqeshin nga gestapo. ndaj edhe i duhej te fshiheshin.
aktorja, Anna Geisslerova, eshte aktualisht me e kerkuara ktu ne Ceki. nje fakt interesant eshte se edhe Pirro Milkani ne filmin e fundit autobiografik te xhiruar ketu ne Ceki tetorin e kaluar, perzgjodhi pikerisht kete aktore te re si figuren kryesore femerore. Mund te duket si e madhe ne moshe, por akoma nuk ka mbushur te 30-at.
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Krijoni Kontakt