Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 13
    dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817

Question Te ndjekesh instiktin apo?

Ne raste kur e keni te veshtire te vendosni per gjera qe ndikojne ne jeten tuaj personale ,do te mernit mendimin e dikujt apo do te ndiqnit istiktin tuaj,nqs do te mernit mendimin e dikujt tjeter kush mund te hyj ne kategori?Theksoj dhe nje here per gjera qe ndikojne shume ne jeten e tashme dhe ne te ardhme.Dhe nje gje jini sa me te sakte ne mendimet tuaja dhe pa u ndikuar nga rrethana te ndryshme.
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    personalisht nuk do ndikohesha nga mendimi i askujt. do te pyesja qe cmendon ti per kete ceshtje natyrisht njerezit e mi me te dashur, por qe ne fund eshte sic i thone pyet shtate a tete edhe bej si di vete. dmth do i jepja drejtim duke ndjekur istiktin tim. sepse po te ndiqja udhezimin e dikujt tjeter, nje dite te bukur behari do pendohesha edhe do thosha obobobo ci bera vetes, ndersa kur e merr vete vendimin, eshte pjese e jetes tende. plus qe jam tip qe nuk pendohem per ato qe bej perderisa jam une qe e marr ate vendim.
    te uroj fat ne zgjidhjen e konfliktit qe ke
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542

Talking

Citim Postuar mė parė nga ELDORADO
    Ne raste kur e keni te veshtire te vendosni per gjera qe ndikojne ne jeten tuaj personale ,do te mernit mendimin e dikujt apo do te ndiqnit istiktin tuaj,nqs do te mernit mendimin e dikujt tjeter kush mund te hyj ne kategori?Theksoj dhe nje here per gjera qe ndikojne shume ne jeten e tashme dhe ne te ardhme.Dhe nje gje jini sa me te sakte ne mendimet tuaja dhe pa u ndikuar nga rrethana te ndryshme.

Varet shume nga tipi i personit qe do te mari vendimin, mendoj un pasi sa me i sigurte je ne vetvete, aq me shume do ti maresh vetem vendimet qe i perkasin jetes tende. Askush me mire se ty (te pakten deri sa te jesh i pjekur) nuk mund te vendosi me mire per jeten tende!

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    Instiktin gjithmone dhe pse nganjehere mund te me vrase .... ama ne fund do jeme e lumtur

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817
    thx per sygjerimet pres te tjera faleminderit shume del po ajo qe mendoj dhe une

munde dhe ti konkretizoni edhe me raste nese keni kohe qe ta beni nje gje te tille te fala te gjitheve niku,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nausika : 04-01-2006 mė 19:43
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

Perjashtuar Maska e ||xXx||
    Anėtarėsuar
    22-07-2005
    Vendndodhja
    Mes Ferrit Dhe Parajses
    Postime
    359
    Per mendimin tim instinktin sepse fundja fare pse te ngelet pishmat si gabove duke degjuar mendimet e nje personi tjeter sado i afert te jete ai.
    Te pakten di qe kam gabuar duke ndjekur instinktin tim duke luftuar per ate qe mua me duket e drejte.

Once Upon A Time... Maska e BluE-MooN
    Anėtarėsuar
    13-12-2005
    Vendndodhja
    Diku Lart...
    Postime
    62
    Une personalisht do ndiqja instinktin. Eshte ajo ndjenja e cuditshme qe te shtyn te besh dicka te caktuar vs nje tjetre. Edhe ne rastin se instinkti yt del i gabuar te pakten gabove se ndoqe mendjen tende nuk ke peshen e asaj "Ah Sikur Te Kisha Bere Si Doja"
    Pyet 100 vete dhe bej si di vete.

Te diskutosh dicka me prinderit. Kane dashurine per femijen dhe eksperiencen e jetes te cilen kur ua kerkon sidomos femija e japin ne formen me te paster. Edhe pse e kuptoj shume mire qe cdo i ri duke u rritur kerkon te zgjedhe vete fatin e tij.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    dakort jam une me juve, vecse ajo qe ne quajme 'instinkt' ne kete rast nuk eshte instinkt, keshtu qe i duhet nderruar emri

mbase mund ta quash ndergjegje, apo vetedije, apo busull te brendeshme, a ku di une, por instinki nga definicioni eshte dicka krejt tjeter...

Fine Wine Maska e ildushja
    Anėtarėsuar
    06-12-2002
    Vendndodhja
    Rr. A Kasemi, N'ajėr
    Postime
    832
    Citim Postuar mė parė nga ELDORADO
    Gjithmon ndjek instinktin tim, ky instinkt me drejton tamamam, shume here dhe me thto degjo x person....
    "and..nothing makes us so lonely... as our own secrets..."-Nebelstern

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Merr notėn katėr, vetėvaret 12-vjeēarja!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 06-05-2005, 23:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •