Une mendoj se vajzat e kane me shume ne gjak flirtimin.
Po ju si mendoni?????
Tregoni pjese nga flirtimet tuaja?
Si keni reaguar?
Djemte.
Vajzat.
Varet nga tipi i njeriut.
Une mendoj se vajzat e kane me shume ne gjak flirtimin.
Po ju si mendoni?????
Tregoni pjese nga flirtimet tuaja?
Si keni reaguar?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpirt Njeriu : 21-01-2004 mė 19:07
Le ti harrojme kishat xhamiat
dhe maskarenjte qe ka qeveria,
se ai qe eshte burre
dhe s'ka per te vdek kurre,
eshte ai qe i ben
lavdi vendit te tij.
un besoj se djemt flertojn me shume...
"tregoni pjesen nga flertimet tuaja?"
hmm... vetem buzeqesh, eshte gje kjo flertim?
"si keni reaguar?"
si reagoj kur ca djem flertojn me mua... hmm, ca i injoroj, ca i buzeqesh, ca i shikoj me inat...
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
une jam e mendimit te siperfillshem se nuk ka te beje nga seksi,por nga karakteri i njeriut.
pastaj ka rraste qe keqkuptohet dikush se po te jete njeri i afruheshem dhe i folur mund te mendojne te tjeret apo te tjerat se i flerton pa e bere e pa patur qellim,thjesht nga menyra e sjelljes.
megjithate beni qejf e mos ja vini veshin thashethemeve te botes.![]()
_Mos thuaj <<te dua>> pa e ndjere se kur ta ndjesh cfare do thuash?
-jeta eshte nje rrote qe gjithmone rrotullohet e i sjell gjerat sic duhen per te mbajtur ekuiliber.prandaj kujdes!!!
E JETO C'DO CAST TE JETES SE NUK KTHEHEN PRAPA. ;) :P
Varet nga njeriu.
E vetmje diference eshte qe mashkulli flirton me mendjen e geshtenjave,kurse femra flirton me gjithe forcen e mases gri.
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Kush flirton me shume? Djemte, vetem se ato e bejne kaq shpesh sa ne shumicen e rasteve i kane llafe boshe
Kush flirton me bukur? Vajzat sigurisht, mundesisht dhe pa fjale fare jane ne gjendje te joshin nje djale, mjafton nje shikim provokues, nje e buzeqeshur djallezore apo nje ledhatim i lehte ne krah qe ata te dorezohen plotesisht, lol
Toleranca, eleksiri i lirisė.
Ne te vertete varet nga karakteri i personit, por mund te them se si vajzat dhe djemte flirtojne secili ne menyren e vete. Gocat jane me fine dhe me te rafinuara ne flirt ndersa djemte jane me te drejperdrejte.
Forma qe i vishet Levizjes nuk eshte burgu por lekura e mendimit....
bashkohem me mendimin e helenes, gocat jane me fine dhe te rafinuara ne flirt kurse cunat me te drejtperdrejte....
Faleminderit te gjitheve per pergjigjet pa zene emra.
Shpresoj te shikoj sa me shume pergjigje te tjera sidomos nga djemte, mos i lini gocat tja u futin.
Mendoj se vajzat kane me shume arme siperfaqesore per te flirtuar kurse djemte jane me ne prapavije, por dine te hidhen ne kundrasulm menjehere.
Le ti harrojme kishat xhamiat
dhe maskarenjte qe ka qeveria,
se ai qe eshte burre
dhe s'ka per te vdek kurre,
eshte ai qe i ben
lavdi vendit te tij.
me tė vertet pėrkthimi i fjales "flirting" qeka flirton???????
Sigurisht gocat flirtojnė mė shumė. Gocat dhe kur nuk janė tė interesuara flirtojnė me ēunat. Kurse ēunat flirtonjė vetėm gocat ku kanė interes.
Tani ėshtė problem tjeter ēunat kanė interest gati per ēdo gjė (qė ka gjoks dhe e bėn ēiēin e ulur) por kjo ėshtė problem tjetėr.
Sa per idenė qė gocat janė mė tė rafinuara kur flirtojnė, nuk jame dakort.
Sipas kėsaj ideje njė flirtim midis njė ēune dhe goce shkon kėshtu:
ēuni: O seksi, a do seksojmė?
goca: sa sy tė bukra qe ke!
ēuni: I kam pėr te parė ty mė mire moj leshėverdhė. Leshrat e kokės shumė te bukura mi paske. A ti mare erė njė ēikė?
goca:sa i afrushėm qė qėnke mor shejtan?
........
Doktor "love" (Doktor Ēufoja e kam fjalėn)
Ēufo Ēufo o Gjumash
Shkon nė shkollė avash avash
Sigurisht qe jeni mashtruse te medhaja ju femrat , por dicka isha kurioz te dija nga ty une , kur nje femer flirton me ato karakteristikat qe the me siper dhe ben qe mashkulli ti dorezohet plotesisht ....ku e din femra se ne ate moment ndoshta vete mashkulli eshte duke flirtuar per vehte duke bere sikur e zuri damllaja per kete femer?Postuar mė parė nga KaLTerSi
Kush flirton me shume? Djemte, vetem se ato e bejne kaq shpesh sa ne shumicen e rasteve i kane llafe boshe
Kush flirton me bukur? Vajzat sigurisht, mundesisht dhe pa fjale fare jane ne gjendje te joshin nje djale, mjafton nje shikim provokues, nje e buzeqeshur djallezore apo nje ledhatim i lehte ne krah qe ata te dorezohen plotesisht, lol
Fundja , mashkulli mori cfare donte, apo jo?
Shkruani ne shqip - shigjeta
...
Krijoni Kontakt