Sigurishte djemte mendoj une:P
Pse ?
Sigurishte djemte mendoj une:P
Pse ?
Them se nuk ka te beje fareeeeeeeeeeeeeeee me te qenin femer apo djale. Ka te beje me shume me karakterin e njeriut, sa pasionant eshte, sa e le veten te dashuroje...etj etj.![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jam protesisht dakort me ty GrifshAPostuar më parë nga GrifshA_
GrifshA dhe vajze mire,
Pajtohem me ju pjeserisht, sepse une per vehten time, kujtoj se femrat dashurojne me thellesisht dhe me me zemer se meshkujt, ndoshta edhe e kam gabim, por keshtu mendoj...
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
Un dakort jom me menimet e juja po du me shtu ene i gjo tjeter:
Ka t`boj ene mosha...!
pse do thoni ju ?
Se me lidhjen e pare nuk e kupto asiher osht Dashuri Apo FiXim... Dmth lidhja e pare mund te jete ne moshen 13-14 vjec... ( spo exkludoj rastet qe lidhen ene 18-19 vjec po marr rastin e 13-14 vjecareve qe sa marojn klasen e 7-8 lidhen..) ene ne ate moshe nuk esshte asnjeri ne gjendje te kuptoje se ca eshte tjetri per te ... i dashuri apo 1 person me te cilin osht fiksu ene rri me te sa ma emrin " i dashuri im "
Shkurt muhabetit qe te kuptosh dashurine duhet te kesh ene icik men ... !
Sa per Gjinine ska renci fare... ! Te dy njesoj dashurojne ( kur me verte jane te dashuruar )
Ndryshimi i vetem eshte ky : natyra e femres eshte me e cilter... dmth e shpreh hapur... shpreh gezimet , vuajtjet ...dhe gjendjet e tjera i shpreh... ( rasti pergjithshem ) kurse natyra mashkullit eshte e atille qe nuk shprehet dot aq lirshem sa femra... Si te thush i ma permrena edhe vuajtjet edhe gezimet...
Na falni qe po maj Fjalime si Dr.pr.Ing.Love po kshu o kjo pune...
PeaCe...
LlaCiPaCi
Permeti_Boy o vlla ti te shqyeke me keto temaHallall vlla se une se kam iden nga keto se vetem per 5 minuta te mendoj per te tilla gjera me iken tepeleku i kokes mua. Po them se sigurishte jane Vajzat ato qe po rane brenda nuk dalin dot me. !
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Postuar më parë nga LlaCiPaCi
ky cuni e ka thon tamom per mendimin e muve... pra cdo gje varet nga karakteri i personave...nga mosha e tyre...dhe nga serioziteti lidhjes..
sic e ka thene llaci gjinia ska te beje fare
![]()
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
femra eshte ajo qe ka ndjenja me te fortaPo dhe une bashkohem me mendim e disa parafolse ska te bej gjinia ...
B
Postuar më parë nga __SwEeT_GirL__
E ku do shkojshe me dhon menim ti po mos te isha une ???heheheeheh
PeaCe...
LlaCiPaCi
Per mendimin tim vajzat dashurohen me gjithe zemer shum veshtir por kur dashurohen me zemer e me shpirt veshtir largohet nga ai person.
Kurse meshkujt dashurohen shum shpejt dhe ashtu si jane dashuruar shpejt ashtu edhe largohen pa brenga.Me kete fjale do te thoja se vajzat dashurohen me gjithe zemer ma shum se meshkujt.
Ky esht mendimi im personal por ndoshta e kam gabim.
Krijoni Kontakt