Ka shume persona meshkuj ose femra qe dashuroj ne te njejten kohe dy
persona. . C'fare mendoni per kete lloj dashurie .
Po ka ndonjeri nodnje istori te tille le te na e tregoje ., Sepse jam shume kurioz
Ka shume persona meshkuj ose femra qe dashuroj ne te njejten kohe dy
persona. . C'fare mendoni per kete lloj dashurie .
Po ka ndonjeri nodnje istori te tille le te na e tregoje ., Sepse jam shume kurioz
Djalçe nga Përmeti,
Ato nuk dashurojnë dy persona ne te njejten kohe, por, por, ato ne te njejten kohe jane ne lidhje me dy persona te ndryshem ose me shume, dhe duhet bere dallime mes dashurise dhe lidhjes. Dashuria eshte ne numrin NJËJËS, ndersa lidhjet jane ne numrin SHUMËS.
PS:
Gjithmone flasim per raportin mashkull-femer, jo dashurine ndaj te dashurit+mamit+babit+vellau+tjera=shume se ketu behen shume persona ne te njejten kohe!
My silence doesn't mean I am gone!
PERDERISA kemi vetem nje zemer rrjedhimisht i bie qe te dashurojme vetem nje sepse zemren vetem njeri do na e pushtoje. mos shiko se njeri po rri me dy edhe i do te dyja. njeren do ....... tjeteren e do thjeshte sepse me te ka marredhenie seksuale te mira.......... por fakti qe shkon me te ne krevat sdo te thote asgje.... thjesht seks...........![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Postuar mė parė nga Davius
o shoku po e njejta gje eshte ? ti thu jo jo po po
mund te simpatizosh dy persona ne te njejten kohe....ose mund te dashurosh nje edhe te simpatizosh nje tjeter...po qe te dashurosh dy pernjeheresh sikur nuk shkon...edhe sbesoj te ndodhe per mendimin tim
Shume njerez konfuzohen nga tere kto ndjenja qe i pershkojn dhe arrijn te ngaterrojn dashurine me dicka tjeter si pasioni...simpatia...ect...Po megjithate te germojn thelle do ta zbulojn ndryshimin![]()
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
nuk vend zemra per dy femra !keshtu eshte edhe femrat !mgjth une mendoj qe mund te dashurohen dy persona po ne menyra te ndryshme ! nuk e di mbase e kam gabim ! hajde ia kalofshi sa me mire edhe me men ne koke !
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Permeti, ti me duket nuk bëke dallim mes dashurise dhe lidhjes se thjeshte, pra kot qe flas une dhe tjeret ketu, kur do beshe dallim eja flasim prap.
Shendet!
My silence doesn't mean I am gone!
Krijoni Kontakt