Mai dire mai,por per mendimin time eshte shume e gabuar.
Thone se zemra nuk pyet,po mos harroni se pervec organit zemer ekziston dhe organi tru.
Mai dire mai,por per mendimin time eshte shume e gabuar.
Thone se zemra nuk pyet,po mos harroni se pervec organit zemer ekziston dhe organi tru.
zemra nuk pyet per trurin...ama truri kontrrollon trupin :P
Epo qe te shkoje deri tek zemra do kohe.Prandaj them qe truri ta bej mire dhe me ndershmeri detyren e tij si polic trafiku
Do thuash ti po korrupsioni? E mire de mire, prandaj thash MAI DIRE MAI
![]()
ehhh sa te shkoje deri te truri zemra e ka bere te veten...Truri eshte akoma ne fazen e vetmohimit "He se s'me ndodh mua" , pa e kuptuar qe ja kane marre kalane nga brenda.![]()
per menimin tim kot qe lodhenidhe truri dashuron si zemra .. po sqene ne kompromis nuk quhet dashuri ...
![]()
Po cdo gja esht e mundur por un kur dashuroj du qe dhe koshencen mrapa ta kem ne rregull,kshu duhet ta di ku mund te dashuroj dhe me ke dhe ku jo.Cysh mendoni?Postuar mė parė nga Evelyn
Nuk eshte mire vallaj, po tani ca me bo kur ajo tjetra do, do!![]()
Mbase eshte dicka e pamoralshme te dashurosh nje te martuar sic thone disa ketu, po une psh jam i dashuruar me nje grua te martuar qe nga momenti qe e kam pare...
PS: Monica Bellucci e quajne![]()
Ta besoj vlla,qenkemi te dy qe paskemi te njejtin problem,po ca te bajm,me duket se ajo per momentin sdo na e vari,po nese mos humim shpresatPostuar mė parė nga Piranha
![]()
"Dashuria nuk ka kufinj" eshte shprehja po gjithsesi nje familje eshte me e shtrenjte se nje dashuri.
We are the enemy,but the enemy show respekt..
Krijoni Kontakt