Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    DENIS Maska e denis1985
    Anėtarėsuar
    29-11-2005
    Vendndodhja
    ITALI
    Postime
    2

Pse jeni kaq te veshtira

une nuk e kuptoj se cila eshte arsyeja qe ju kur merrni vesh qe nje djal ju don
    irritohemi shum sa qe gjithe shoqerine qe keni patur i vini kapakun
    sepse ai djale ju ka hapur zemren.Per femrat shqiptare behet llaf se te huajat sja ndjen fare.Ka ndonjera qe ma shpjegon

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Citim Postuar mė parė nga denis1985
    sa qe gjithe shoqerine qe keni patur i vini kapakun
    sepse ai djale ju ka hapur zemren.
    Kaq shume neveri?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    sepse ai djale ju ka hapur zemren.Per femrat shqiptare behet llaf se te huajat sja ndjen fare.Ka ndonjera qe ma shpjegon

i dashur anetar i shqetesuar...ne fillim lem te te shpjegoj shkaqet e "irritimit"...1) kur te acaron njeri duke thene gjera qe ste intereson 2) kur te acaron nje njeri me dicka qe sdo ta degjosh ore minute 3) kur te irriton thjesht personi

si konklusion dua te them se fjala "irritim" ka te bej me arsyen pse vajzat te duken te veshtira
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 02-12-2005 mė 16:19
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

T.N.T
    Anėtarėsuar
    13-11-2005
    Vendndodhja
    Lake shore drive
    Postime
    115
    Eshte thjesht eksperienca jote e keqe Denis nuk ka asgje per tu shqetesuar ne kete mes . Merri ndonje shoku Benzin boxh se shqiptarkat Mercedesin e kane pike te bobet . Me benz ja mere kalane nga brenda shqiptarkave apo jo moj shoqeni .?

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    ne femrat sjemi te veshtira por duhet te dish ta kapesh nje femer te dish ti flasesh edhe te dish cti thuash kuptoje msoja huqet kurse ti tnt varet me cfemra shoqerohesh ti se jo te gjitha jan te interesuara nga ( benz ) vetem ato funderrinat qe duan nje shok per lek shohin makinat

Larg familjes Maska e lumturi
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    111
    Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA
    ne femrat sjemi te veshtira por duhet te dish ta kapesh nje femer te dish ti flasesh edhe te dish cti thuash kuptoje msoja huqet kurse ti tnt varet me cfemra shoqerohesh ti se jo te gjitha jan te interesuara nga ( benz ) vetem ato funderrinat qe duan nje shok per lek shohin makinat
    Dito

Edhe une kam pasur raste kur nje shok i im me ka shprehur dashurine dhe une e kam shkeputur lidhjen me te. Me ka ardhur shume keq qe e humba ate shoqeri por mendova ishte me mire keshtu per te dy. Neqofte se nuk ke te njejtat ndjenja per te eshte e veshtire te jeni pastaj shoke, sepse ti nuk ndjehesh mire kur je rreth tij, nuk mund te besh muhabet rehat sepse duhet te mendohesh nese do ti vije atij keq, keshtu behet nje situate e veshtire. Dhe pastaj nese ai sa here qe te shikon fillon te njejten gje behet e merzitshme, prandaj mendoj se para se ti thuash nje shoqes tende ndjenjat e tua, mundohu te besh situata ose veprime te shikosh nese ajo behet xheloze ose te jep ndonje shenje qe te do ty. Ky eshte mendimi im.
    First try to understand, than try to be understood.

♪ @)-/-- ♪ Maska e Kėrēovare1
    Anėtarėsuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    ...aty afėr...
    Postime
    222
    Mvaret me cilat vajza ke pune, kjo s'vlen per te gjitha... Edhe mua me ka ndodhur nje gje e tille, nuk u irritova aspak, vetem ia bera me dije qe une kurre s'e kam shikuar me nje sy te tille, dhe s'kam asnje ndjenje per te, dmth gjithnje e kam shikuar si shok. E pra asgje s'ndodhi, jemi shoke edhe sot e kesaj dite.

Happiness is: ME & YOU ;)

harapciu Maska e elbasanlliu yll
    Anėtarėsuar
    11-11-2005
    Vendndodhja
    italia
    Postime
    122
    Moj elbasanllije po jo me lali se per ti than njerit jo duhet tja thush ne nje menyr delikate se eshte dhe i shoku jot,ne qoft se ti i thu qe me pelqen shum te rrim si shok,dhe nuk du ta hum shoqnin tate djemt kuptojn dhe do shikosh qe cdo gja do vete ne rregull

Tema tė Ngjashme

1. Pyetje te veshtira!
    Nga Elton80 nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 331
    Postimi i Fundit: 10-02-2012, 11:11
  2. Pensionet, si ndahen profesionet nė tė thjeshta dhe tė vėshtira
    Nga Zemrushja nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 14-07-2007, 21:28
  3. Lypėsit: Pėr ne kanė ardhur ditė tė vėshtira
    Nga iliria e para nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 21:44
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-06-2004, 11:06
  5. Ditet e veshtira
    Nga i krishteri nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 07-06-2002, 14:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •