Close

Rezultati i Sondazhit: C'mendoni per flamurin e shtetit te Kosoves?

Votues
168. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Me pelqen

25 14.88%
  • Nuk me pelqen

128 76.19%
  • Nuk e di

15 8.93%
Faqja 0 prej 27 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 264
  1. #-9
    i/e regjistruar Maska e Longarus
    Anëtarësuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    553

Çfarë mendoni për flamurin e shtetit të Kosovës?

A mundemi ne shqiptaret e Kosoves te pranojme nje flamur te ri , ti perkulemi , ta duam ate si nje indentifikues te asaj se cka jemi ,kush jemi dhe cka mund te bejme ne emer te flamurit te ri ?. A do te prezantohemi ata qe jemi me te vertet para botes apo do te mendon bota qe ne ndryshojme nga flamuri per te cilin shqiptaret edhe jane sakrifikuar ?

SI TI EDUKOJME " MIRE" FEMIJET TANE ?

2. #-8
    Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Ne te ardhmen, brezat e rinj nuk do e kene provuar nen lekuren e tyre vuajtjet, persekutimet per shkak te kombesise dhe atij flamur qe mbahej mbi sofer, rrjedhimisht nuk do e kene aq te forte ndjenjen ndaj flamurit kuq e zi por do respektojne ate te riun dhe ne brezat e tjere do forcohet akoma dhe me shume. Koha i zgjidh te tera.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

3. #-7
    Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Pranimi i ketij flamuri eshte nje obligim moral edhe spe jo shpirtror pasi te gjithe e dim se si dhe ne qafre rrethana na eshte servuar ky flamur po prap ne duhet te behemi te arsyeshem pasi ne ishim ata qe i legjitemuam me voten ton keta njerz qe jan ne krye te venditit e duhet ta pranojm patjer vetm gjithone duke pasur dashni ma te madhe per flamurin kuq&zi simbolin ma te mire ne bote

4. #-6
    i/e regjistruar Maska e dardan1
    Anëtarësuar
    09-11-2008
    Postime
    10
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Ne te ardhmen, brezat e rinj nuk do e kene provuar nen lekuren e tyre vuajtjet, persekutimet per shkak te kombesise dhe atij flamur qe mbahej mbi sofer, rrjedhimisht nuk do e kene aq te forte ndjenjen ndaj flamurit kuq e zi por do respektojne ate te riun dhe ne brezat e tjere do forcohet akoma dhe me shume. Koha i zgjidh te tera.
    Ndjenja ndaj Flamurit kuq e zi ka qenë dhe mbetet ndjenja jonë Kombëtare për Flamurin e vetëm Shqiptar. Brezat e rinj edhe më shumë se brezat e vjetër nuk e pranojnë këtë "flamur" të imponuar për Shqiptarët në Shqipërinë veriore (Kosovë).
    ...Në një të ardhme të afërt Shqiptarët do të bashkohen në një shtet të vetëm me emrin: SHQIPNI.

5. #-5
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2008
    Postime
    208
    Flamuri kuq e zi eshte simboli i te gjithe shqiptareve pa mar parasysh shtrirjen gjeografike dhe demografike te shqiptareve. Me formimin e shtetit te Kosoves(une mendoj si metode diplomatike per te mos destabilizuar me shume ballkanin), Kosova si shtet duhej te identifikohej me simbolet e veta , dhe, edhe sipas disa analisteve ne ate kohe, flamuri i Kosoves u krijua me shume me karakter kulturor se sa kombetar.Ajo qe eshte shekullore nuk mund te na e nderoj asnje, qofte edhe superfuqi.

6. #-4
    Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    antina!!!

Unë nuk kam vërejtur asnjë karakter kulturor në at krijes stofi , bile fyerje më të madhe për shqiptarët në Kosovë nuk ka mujt me ndoDh se kjo!

Kjo lec e flliqt , qe as shkijet e as e vendit nuk e kan për simbol , nuk do të duhej të jo në zemren e shqiptarëve po as në përdorim!

Mbani mend, në Kosovë flamuri i ish-jugosllavis u përdor si simbol pas luftes së dytë botrore(jo vetëm në Kosovë por në të gjith at krijes ferri!) dhe , ka pasur asi shqiptarë që e kan puthur e jan mburur me të.
    Jam i sigurt se të parët që e kan përqafuar dhe besa edhe mburen me këte të jugosllavis së vogël (me 6 ylla) . Dihet nga nostalgjia.
    Një dit , të gjithë ata që po e përqafojn këtë flamur do të mbesin pa të , dhe ky far flamuri do të vendoset afër atij të jugosllavis , duke simbolizuar një kohë të dëmshme për shqiptarët!

Shpresoj , për hir të së ardhmes së popullit të shumvuajtur. por krenar trim e guximtar, shqiptarë kjo të ndoshë sa më parë!

Kili

SHQIPËRIA ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    FLAMURI KUQ E ZI ËSHTË FLAMURI I SHQIPTARËVE KUDO KU JANË!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

7. #-3
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Flamuri i ri, menermethan osht e ngulme. Bile e flliqtë.

Kujt i pëlqen e ngulmja e përdhunimi seksual, atëherë ia baj përhajr "flamurin" e ri.

8. #-2
    i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    flamurin e ri te kosoves sjemi te obliguar ta rrespektojm as pak aj vendin e ka vetem ne zyrat e qeveritave dhe pushtetarve ket duhet te bindeni onjerz se pse ne vet po pajtohemi se esht flamur i inponuar pra esht nje leck e kontrabanduar
    dhe kemi per obligim qe brerzin e mos ta ushqejm me ket flamur te ri te kosoves ne kemi flamurin ton kombetar shqiptar te cilit duhet ti perkulemi me ata flamur u ben betimet e luftrave shekoullore kurse ku i kosoves apo memir te them i komuniteteve nuk ka as nje histori te veqant per shqiptarve dhe mos u merreni me te edht humbje kohe

9. #-1
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Llapi, e ka miratua parlamenti po populli jo. Ne e dimë qe na kan imponua s'ke nevojë te na shpjegosh.

Nejse mendon ti se eshte ashtu si thua ti, atëherë Llap shkruaje kështu:
    BAC, U KRY
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Llapi, e ka miratua parlamenti po populli jo. :( Ne e dimë qe na kan imponua s'ke nevojë te na shpjegosh.

Nejse mendon ti se eshte ashtu si thua ti, atëherë Llap shkruaje kështu:
    BAC, U KRY

Po parlamentaret me voten e kuj jan ulur atu o met me voten e popullit a me ndonji konkurs per misa e mistera?
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 0 prej 27 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  3. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33
  4. Kush jane vrasesit?
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 10-03-2004, 21:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •