Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 108
    i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    ncnc Mos harro qe te FARKUT jon kon shumica ata qe kan luftu ne koshare Ka pas farku burra t'mdhej
    Kjo eshte tema per UCK-ne se a eshte fundamentaliste a jo.
    Por kursesi per ndonje fare Farku.
    Me tregoni ju lutem nje ushtare te vetem qe sote eshte deshmore i Kombit qe nderohet si luftetare i Farkut, te gjithe kan lurtuar nen komanden e Shtabit te Pergjithshem te UCK-se,tek varret e tyre eshte vetm emblema e UCK-se,(Si mendoni me pas qene te Fatkut pse ateher nuk eshte askund emblema e ketij Farku?)
    Ata qe kane dashure te behen krye ne vete e dime mire qe kan dorzuar armet serbve.
    Lufta ne Koshare ka qene nene komanden e SHP te UCK-se.
    Farku kurre nuk ka pasur ndonje Shtabe ketu ne Kosove,se paku jo haptas.
    Ka qene nje Kazerm me Tahir Zemen ne Prapaqan te Deqanit qe ka marre urdhera nga Shtabi i Qeverise se Bujar Bukoshit ne Shqiperi,por pas nje kohe te shkurter kan leshuar(IKUR)Kosoven,duke detyruar keshtu disa Fshatra te medha te Komunes se Deqanit te derzojne armet shkijeve.Keto jane fakte qe nuk i mohon askush ,vetem ata qe nuk shofin para hundes.
    Nese dikush done ta mbroje apo artikuloj ate fare Farku ateher eshte i lire te hape Teme per kete fare Farku.
    UCK-ja dhe Shtabi i Pergjithshem i saj ka bere dhe ka fituar luften ne Kosove se bashku me aleatin e saj Naton qe ka bere nje lufte te paster qe i lakmojne te gjitha levizjet e armatosura ne Bote qe sote kerkojne ende Lirine etyre.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Mir e ke Firaku pajtohem plocisht me ty luftetaret e "Farkut" kan luftuar nen amblemen e Ushtris Clirimtare te Kosoves dhe nuk duhet te behen dallime te tilla
    We are all Aliens

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-02-2009
    Postime
    414
    [QUOTE=extreme;2294101]Mir e ke Firaku pajtohem plocisht me ty luftetaret e "Farkut" kan luftuar nen amblemen e Ushtris Clirimtare te Kosoves dhe nuk duhet te behen dallime te tilla [/QUOextreme po e maj mend motra yte ishte inferiere e mire e bukur BMBA

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    dallendysh o dallendysh po cfar dallendyshi ti o sorran mas pc-s me sha let e ki
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Mitrovicali tu paska pshtjell kaseta krejt.
    Po kujt i ka hanger mener me than per fe ,deri tash von qe kan ardh shtetet arabe pas luftes dhe kan fut parat,e disa shipeca per para nuk lan gje pa ba,e tash jan dal ma mysliman se arabet.
    A ke pa ti naj her ndonje femer ne mitrovic te mbuluar me feregje para luftes dhe pse dhe si na erdhen pas luftes.
    A ke pa ti ndonjeher te rinje me mjekrra dhe pantoll shkurter ne mitrovic para luftes jo,pas luftes ka me dhi ne ta sa han dreqi dhe kete e ka ber serbia ne bashkpunim me arabet e flliqur,sepse ne shitemi leht.
    Ju nuk kini tru me vlersu rugoven pse u knvertua,sepse derisa ai ishte doktorr shkence,ju nuk dini me shkru emrin e juaj.
    Eshte e vertet qe UQK-ja ne fillim (deri sa e mesoi dikush)kishte ideologji marksiste leniniste bile pershendetja e tyre ishte me grusht,e sa i perket fes,askujt nuk i ka hanger mener me tha se a ka fe kun a jo dhe kjo na ka ndihmua shume.Eshte e vertet se disa arab qen infiltrua edhe ne kosove por pas ultimatumit te shtabit te pergjitheshem ata me bist nder kemb e leshuan kosoven qe ne fillim.
    Feja ka qen dhe do mbetet individuale dhe mbrenda pragut te shpis,si te del me larg pshurr ne ta nuk i shitet sepse ne jemi shqipetar dhe asnjeher nuk kemi pas fen para kombi.
    Ne qoftse duhet te krenohet nje fe ajo eshte feja katolike qe dha historikishte shume per kombin shqipetar,mjafton vetem te mendohet USA dhe evropa(qe jan katolike)na shpetuan nga zhdukja totale.
    Feja myslimane ishte eshte dhe do jet penges e madhe per kombin shqipetar,por shpresoj qe rinia do te dij te zgjedh rrugen e drejt.
    Nuk ishte budalla Kadare kur fen islame e krahasoi me komunizmin dhe ketu nuk ka njeri qfar mund ti mohoj ket mendim.
    Ju qe shiteni per taliban mbane mbrenda ne familjet e juaja dhe nuk keni nevoj te na tregoni se kush jeni.

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anëtarësuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    drenicak...cata djema me mjekra dhe me pantolla te shkurtera jane VEHABIT, dhe sa i perket atyre ti ki plotesishte me drejt dhe aty une jam me ty.Ndersa sa i perket grave me ferexhe!, ato jan pa neper mitrovice deri sa nuk erdhen komunistat ne kosove, e kure erdhen atehere komunistat bonen cka bonen.Une nuk di se qka dhe qyshe kadareja e sheh fene Islame!!!, vetem ne pafte aje fene Islame ashtu siq thua ti!!!, atehere ai , pra kadare me kete vetem e deshmon bindjen e tij komuniste.Une taliban nuke jam drenicak dhe te lutem mosem ofendo, por jam musliman shqipetare.Ne qoftese ti je nje shqipetare me emer musliman!!!, atehere e drejta jote eshte qe ti te konvertohesh ne fene katalike,dhe kjo eshte e drejta jote, ti mundesh qlir me mar krycin dhe me vnu ne oden tende, ska problem.Ne qoftese per ty Kombi eshte ne rende te pare e feja ne asnje rende ho ke kjo feja Islame apo katalike!atehere ti nuk to kokshe as musliman dhe ase katalik, ti je pra ateiste, dhe si i till ti je nje kandidat potencial qe neser te jeshe edhe komunist, pra edhe kjo eshte e drejta jote ne regull more burre ska problem.Vetem me lejo te lutem qe ta vnoj ndermende vetem nje te vertete; Nje dite kure te dilsh ne gjygje para Krijuesit te kesaj gjithesie, pra para Allah-ut gj,sh, ty aty mo as populli dhe as kombi shqipetare ska me mujte mete ndihmu, pore aty ka mete ndihmu vepra jote, vepra te mira apo te keqija, ti ne ate dite nuk do te jeshe ne mundesi te thuash O Zot i madhe une skam dite qe dote vi para Teje ne kete dite te madhe, perse?, per arsye se une atehere dote deshmoj kunder teje dhe do te them Zotit te Madhe...Jo jo o Zoti i madhe ky po rrene, genjene se une ketij ja pata shkru do rreshta ne nje forum te shqipetareve se ky ka me dal ne kete dite te gjykimit pore ky nevendese qe te avitet me mete e veta ki ja nisi mu taliban mem emeru.Tung

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Mitrovicali
    Ti mendon qe para se te vinin komunistat qenka kan ok me feregjet,por komunistat i paskan hjek sipas teje apo nuk eshte keshtu.
    Me sa di uen njerzit kan sakrifikua shume qe femra te hjek feregjen te shkollohet dhe te jete ajo qe eshte sot e barabart me femrat tjera evropiane.
    Me sa po shof ti na qenke mysliman dhe deri me tani nuk me binde me asgje qe je i till,ti tregon do prrala te odave .
    Perse une duhet te dali nje dit ne gjygj a ka mundesi te ma skjarosh,apo ti mendon qe te gjith ata qe nuk jan mysliman me doemos po u dashka te dalin ne gjygj para zotit dhe sipas deshires sate te denohen apo jo.
    Mos te lutem mitrovicali,sepse jam rrit dhe besa edhe do thija me kan dal po ne mitrovic dhe nuk ka rrugic qe nuk e njoh,besa edhe pak shume pak njerz qe nuk i njoh,dhe nuk me dalin te till siq puna jote.
    Gjithmon ai qe deshiron te mos mesoj asgje nga jeta eshte ta humbesh kohen kot,kur sot ka mundesi te medha te lexosh dhe te mesosh diqka,nuk jan shume te menqura ata qe kadaren e quajn te pa ditur per vet faktin se ay si askush tjeter na e ka then te verteten e fes islame por njerzve qe nuk shofin me larg se hunda e tyre eshte e kote.
    Perse ti duhet te jesh kunder ateistve,edhe keta jan krijesa te zotit me qfar te drejte ti merr rolin e gjykatesit,apo tu ka ber smundje qe te gjith ata qe nuk mendojn si ti jan kunder teje.
    Se a jam une mysliman apo katolik nuk do te duhej ta ngarkosh vehtem me keso gjerash ,une jam pak mysliman pak katolik dhe ngapak nga te gjitha fet tjera pra dua te them para se te jem fetar jam njeri.
    Prap kam bindjen time dhe nuk eshte e thanun te jete keshtu por une thell mendoj qe feja islame na ka pengua po na pengon dhe do te na pengoj,te pelqey ty apo jo kjo eshte nje e vertet.
    Po ashtu dua te besoj qe me kalimin e kohes duke u integrua ne evropen e krishter(qe politikajt tan nuk e thon keshtu por vetem evrop)feja do te ze vend gjithnje e me pak tek shqiptaret duke qen keshtu kombi me gjitha ate do te prosperoj kurse nje dit jam shume i sigurt kishat dhe gjamiat do te dalin ne ankand publik dhe do shiten per destinacione tjera siq po behet sot me te madhe ne gjith evropen.
    Kjo do te merr koh sepse kemi mbet shume mbrapa por se do behet keshtu nuk kam asnje dilem

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anëtarësuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    O Zot i madhe!, q'far verberie.Jo jo rrugen e mirre e ke mar...udhe e mbare te kofte zotni vec une nuke te thashe se ti apo ndikush tjeter nga une do te denohuni jo jo jo por ju mu vetem deshmitare kunder jush do te me keni.

I larguar Maska e Enkeleu
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    Citim Postuar më parë nga &Mitrovicalia& Lexo Postimin
    ka edhe kisha e ka edhe xhamija dhe se feja ime eshte feja Islame ndersa perkatesia ime eshte shqipetare.....e qat parullen nuka kisha dhe xhamija se feja jon eshte shqiptaria lidjani maces per kerpeshi , se keso parulla te shemtuara nuk pijn uje me se keto parulla te shemtuara jan varrosur moti me stalinin leninin enveristin marksista e ateista te poshter.
    Zotrote , kjo parullë nuk ka lindë as nga Enveri , as nga Stalini , e as nga marksizmi , por shumë kohë më përpara !Ti ke të drejtë të flasësh për përkatesinë tënde fetare dhe të mos ofendosh të tjerët ! Aq sa ke ti të drejtë të jesh musliman , aq kam une te drejtë të jem ateist! Pa na thuaj pse dikush qe nuk mendojka dhe besojka si ti qenka i poshtër ?!
    I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Citim Postuar më parë nga &Mitrovicalia& Lexo Postimin
    UQK-ja është ushtria e Ibrahim Kelmendit, Xhavit Halitit , Rexhep Qosjes , Adem Demacit, Hashim Thaqit, Rexhep Selimit, Jakup Krasniqit...ndersa FARK-u ka qen ushtria e vetme e Institucioneve te Republikes se kosoves. E UQKistët qe u pershendeteshin me grushta let shkojn ne Moske dhe peking dhe le ti cakrojn gotat me vllezerit e tyre.
    ta marroft zoti ftyren po qysh po i shan te gjithj shqiptaret a tta ta la amanet apo e kije gjakun e perziem se nuk shahet adem jashari e as luftaret nese ke kunder personave te lartepermendur shaj ata nese ke kunder uqk ske ku shkon se femijna yte nese je shqipar ka me ta kthye 1000 her

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •