Postuar më parë nga
&Mitrovicalia&
Enkeleu...falemnderit qe po me drejtohesh ne menyre civilizuese, dhe si shqipetare me faqe te bardhe....Enkeleu, une i urreje ateistat se ata nuk jane njerez te moralshem, ata nuk kane ndjenja njerzore edhe ne qoftese jane njerez te rendomte sikurse jem ne teton ashtu siq jeme, ata jane njerez tinxaka, mashtrues te shkathet,hajt mos te zgati ma shume me ta por do t'i permbledhi ne disa emera;Ata jane IDIOTA, ata jane HIJENAT, ata jane bisha te egera etj.
Enkeleu...Une kam linde dhe do te vdese vetem si Muslima e jo si shqipetare, japan, kinez apo franceze etj.Mua jeten dhe shpirtin nuk ma fali Kombi im Shqipetare ,por kete mua ma fali Allah-u i cili me krijoi edhe mua edhe Kombin tim Shqipetare e shum sume kombesi te tjera te kesaj bote, kombesi keto te cilat nje dite edhe keto do te zhduken me gjithe kete Bote , Toke e qielle...pra, krejte keto do te zhduken...dhe mbas ketyre kushe do te jete vetem?!...mbase ketyre do te jete vetem Allah-u dhe asnje gjalles tjeter.
Enkeleu...me deshte perkatesin tende kombetare sa eshte kjo dashni normale!, kjo dashni eshte edhe aqe e preferueshme qe besa edhe si nje dashni OBLIGUESE per q'do njeri normal.
Enkeleu...perpicu nje te kuptosh;Ti guxon me deshte nanen tende , baben tende,vellezerit dhe motrat e tu,gruan tende dhe femit e tu, perkatesin kombetare etj...ti keto duhet qe ti dojshe neqoftese je njeri normal ne koken tende...por , ki kujdes tashe , lexo mire tashe se qka po te shkruaj....por ne qoftese ti keta i ADHURON, atehere ti e ke mohu egzistimin e Krijuesit i cili ti ka krijuar krejte keto qe i permenda me larte, perse une e mohova egzistencen e Krijuesit neqoftese une keto i adhuroj?!...ti Krijuesin tende e ke mohuar per arsyje se Krijuesi ne Kur'an thote..."UNE njerezit dhe gjinet i krijova vetem dhe vetem qe ata ne mua te besojne dhe qe ata vetem dhe vetem prej meje frige te madhe te ken dhe qe ata vetem mua te me falin dhe qe ata vetem edhe vetem mua te me ADHUROJNE."...Per kete arsyje Enkeleu une apo ne si muslimanet per askende nuk guxojme mi lon gjamit tona dhe une apo ne muslimanet per asnje tjeter fe perpos fese ISLAME nuke guxojme te thojme se le mo te deshmojme se ajo eshte feja jone.Enkeleu...te lutem vetem dhjete sekonda nalu dhe kujtohu se qka te shkruva tashe...e inshaallah Allah-u ta ndricon ne funde mendjen dhe zemeren me besimin Islam qe thiret IMAN.Amin.
Krijoni Kontakt