Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 108
    i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anëtarësuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    Enkeleu...falemnderit qe po me drejtohesh ne menyre civilizuese, dhe si shqipetare me faqe te bardhe....Enkeleu, une i urreje ateistat se ata nuk jane njerez te moralshem, ata nuk kane ndjenja njerzore edhe ne qoftese jane njerez te rendomte sikurse jem ne teton ashtu siq jeme, ata jane njerez tinxaka, mashtrues te shkathet,hajt mos te zgati ma shume me ta por do t'i permbledhi ne disa emera;Ata jane IDIOTA, ata jane HIJENAT, ata jane bisha te egera etj.
    Enkeleu...Une kam linde dhe do te vdese vetem si Muslima e jo si shqipetare, japan, kinez apo franceze etj.Mua jeten dhe shpirtin nuk ma fali Kombi im Shqipetare ,por kete mua ma fali Allah-u i cili me krijoi edhe mua edhe Kombin tim Shqipetare e shum sume kombesi te tjera te kesaj bote, kombesi keto te cilat nje dite edhe keto do te zhduken me gjithe kete Bote , Toke e qielle...pra, krejte keto do te zhduken...dhe mbas ketyre kushe do te jete vetem?!...mbase ketyre do te jete vetem Allah-u dhe asnje gjalles tjeter.
    Enkeleu...me deshte perkatesin tende kombetare sa eshte kjo dashni normale!, kjo dashni eshte edhe aqe e preferueshme qe besa edhe si nje dashni OBLIGUESE per q'do njeri normal.
    Enkeleu...perpicu nje te kuptosh;Ti guxon me deshte nanen tende , baben tende,vellezerit dhe motrat e tu,gruan tende dhe femit e tu, perkatesin kombetare etj...ti keto duhet qe ti dojshe neqoftese je njeri normal ne koken tende...por , ki kujdes tashe , lexo mire tashe se qka po te shkruaj....por ne qoftese ti keta i ADHURON, atehere ti e ke mohu egzistimin e Krijuesit i cili ti ka krijuar krejte keto qe i permenda me larte, perse une e mohova egzistencen e Krijuesit neqoftese une keto i adhuroj?!...ti Krijuesin tende e ke mohuar per arsyje se Krijuesi ne Kur'an thote..."UNE njerezit dhe gjinet i krijova vetem dhe vetem qe ata ne mua te besojne dhe qe ata vetem dhe vetem prej meje frige te madhe te ken dhe qe ata vetem mua te me falin dhe qe ata vetem edhe vetem mua te me ADHUROJNE."...Per kete arsyje Enkeleu une apo ne si muslimanet per askende nuk guxojme mi lon gjamit tona dhe une apo ne muslimanet per asnje tjeter fe perpos fese ISLAME nuke guxojme te thojme se le mo te deshmojme se ajo eshte feja jone.Enkeleu...te lutem vetem dhjete sekonda nalu dhe kujtohu se qka te shkruva tashe...e inshaallah Allah-u ta ndricon ne funde mendjen dhe zemeren me besimin Islam qe thiret IMAN.Amin.

I larguar Maska e Enkeleu
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    Citim Postuar më parë nga &Mitrovicalia& Lexo Postimin
    Enkeleu...falemnderit qe po me drejtohesh ne menyre civilizuese, dhe si shqipetare me faqe te bardhe....Enkeleu, une i urreje ateistat se ata nuk jane njerez te moralshem, ata nuk kane ndjenja njerzore edhe ne qoftese jane njerez te rendomte sikurse jem ne teton ashtu siq jeme, ata jane njerez tinxaka, mashtrues te shkathet,hajt mos te zgati ma shume me ta por do t'i permbledhi ne disa emera;Ata jane IDIOTA, ata jane HIJENAT, ata jane bisha te egera etj.
    Enkeleu...Une kam linde dhe do te vdese vetem si Muslima e jo si shqipetare, japan, kinez apo franceze etj.Mua jeten dhe shpirtin nuk ma fali Kombi im Shqipetare ,por kete mua ma fali Allah-u i cili me krijoi edhe mua edhe Kombin tim Shqipetare e shum sume kombesi te tjera te kesaj bote, kombesi keto te cilat nje dite edhe keto do te zhduken me gjithe kete Bote , Toke e qielle...pra, krejte keto do te zhduken...dhe mbas ketyre kushe do te jete vetem?!...mbase ketyre do te jete vetem Allah-u dhe asnje gjalles tjeter.
    Enkeleu...me deshte perkatesin tende kombetare sa eshte kjo dashni normale!, kjo dashni eshte edhe aqe e preferueshme qe besa edhe si nje dashni OBLIGUESE per q'do njeri normal.
    Enkeleu...perpicu nje te kuptosh;Ti guxon me deshte nanen tende , baben tende,vellezerit dhe motrat e tu,gruan tende dhe femit e tu, perkatesin kombetare etj...ti keto duhet qe ti dojshe neqoftese je njeri normal ne koken tende...por , ki kujdes tashe , lexo mire tashe se qka po te shkruaj....por ne qoftese ti keta i ADHURON, atehere ti e ke mohu egzistimin e Krijuesit i cili ti ka krijuar krejte keto qe i permenda me larte, perse une e mohova egzistencen e Krijuesit neqoftese une keto i adhuroj?!...ti Krijuesin tende e ke mohuar per arsyje se Krijuesi ne Kur'an thote..."UNE njerezit dhe gjinet i krijova vetem dhe vetem qe ata ne mua te besojne dhe qe ata vetem dhe vetem prej meje frige te madhe te ken dhe qe ata vetem mua te me falin dhe qe ata vetem edhe vetem mua te me ADHUROJNE."...Per kete arsyje Enkeleu une apo ne si muslimanet per askende nuk guxojme mi lon gjamit tona dhe une apo ne muslimanet per asnje tjeter fe perpos fese ISLAME nuke guxojme te thojme se le mo te deshmojme se ajo eshte feja jone.Enkeleu...te lutem vetem dhjete sekonda nalu dhe kujtohu se qka te shkruva tashe...e inshaallah Allah-u ta ndricon ne funde mendjen dhe zemeren me besimin Islam qe thiret IMAN.Amin.
    ............ Përrallë me mbret !!!!

Nuk do zgjate më shumë në replike , jo sepse nuk kam çfarë të them , por me njerez që sharjen e perdorin si argument , nuk ia vlen të thellosh.

Mirëmbetsh
    I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anëtarësuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    ....jo jo nuk e kam pase kurre sharjen per argumente...vetem kure dikush ketu me kercnohet me keso fjalesh ......................."B.C.B......o ty krejt gjallnin ta kisha dhunu kshtu me plot deshire besom,nanen e azilantit ta ****** qe jeton neper evrop e han *** kishe po din diqka..qka po fol kur nuk ke mar pjese as n`FARK as ne UÇK?qka po perzihesh ktu o i shkret o azilant pa letra.si pidhat.

Atehere edhe mua more zotrote e juar me kerste perdja....e sa per ate si thuani ju...perall me mbret!!!...kjo nje dite juve do te u behet realitet te jeni te bindur.

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Te nderua forumist,un kamnje ender qe me ben te jetoj,endra im esht qe me emer te ALLAHUT[ZOTIT]te meritoj shkuarjen ne xhenet[parajs] mua nuk me pengon cil esht ateist,krishter,islam,apo qka tjeter,ne nuk jemi mbi ALLAHUN,AJ esht mbi te gjith qka ne tok e ne qjell,un nuk muj asesi ta mbroj ALLAHUN nga askush sepse jemi vetem krijes ne meshiren e TIJE, ALLAHU fal ,e ne nuk mundemi te denojm ,Allahu denon e ne nuk mundemi te falim,sepse ne jemi vetem krijesat e TIJ.un muj mu kujdes qe tmos e nenqmoj ne menyr jo njerzore askende as ty as ate,tmos e shaj askende as ty as ate, por te jem afer me te gjith ju ,nes me pyet per diqka dote mundohem sinqerisht te ndihmoj.Adem jashari nuk esht vetem i im por esht edhe i tij dhe i juaji,nuk kem luftuar vetem kosovaret por edhe te tjeret te gjith ata qe e kan ni veten shqiptar.e mohojn luften ton vetem ata qe kan logjiken enje milingone.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    o mitrovicali mysliman ti thuash veti eshte p une e madhe gjithashtu muslimani duhet te jet i bute tacional dhe i durushem andaj nje kultur te till shifet se e keni ne gjak dhe mendon se ti edhe une i ndegjojm te sharat po nese une e mbroj hashimin si luftar nuk e mbroj per te bemat e tij te kqija le ta mbron vehten nese edhe haradinin e mbroj si luftar se mbroj vepren e ti te pas lufte se sjam i thirrur ta mbroj e gjith luftaret qe kan luftue i a dhuroj per luften e tyre e jo nuk i mbroj per te kqijat qe bejne se tani kush ban te zeza vete e paguan a ke luftar a ke apo pacifist institucioni i luftes se uqk do te rroj gjithmon se edhe ne kuranin famlarte shehid eshte njeriu qe ju ka lejuar lufta do te thot lufta e drejte e lufta jon ka qen e drejte per shtepin tone sa i perket asaj se je mussliman eshte e drejta jote ta mbash me besnikri po ti me heret ke deklaruar se nuk je shqiptar po musliman ateher un jam shqiptar musliman e sikur e din ti nuk jemi ne muslimanet e vetem shqiptar populli shqiptar ka edhe dy fe te tjera edhe ata jan shqiptar po edhe shum ma shqiptare si une e ti se malsija e shqiperis kan bere pun shum te madhe gjat lufte kan dhan buk e kan sherue plag kan barte arme e municione besa edhe ne lufte jan kan shum trima ti permendi dy prej shumve tahir sinani e indrit cara edhe shum te krishter si te klines gjakoves edhete viseve tjera e dhan jeten per kosove edhe per shqiptari ata me nuk qohen o zotni e dhan gjene me te shtrejt qe ju fali zoti nuk jeni i informuar per kishat katolike gjat lufte se sa njerz kan strehuar se dini as per kishen ne binq e te njohurit shqiptar lush gjergji qfar rroli ka luajtur gjat helmimeve te nxenesve se dini edhe ne pajtime gjaqesh se dini qe nik prela ipeshkvi i par shqiptare ka qene i plagusur ne shpin nga qetniket dhe pas lufte ne kazamatet e goli otokut e vllau i tij noeli kurr nuk ka pas guxim ta shoh vendlindjen deri ne moshen 87 vjeqare jetoj ne amerike me emer tjeter pra mos te dalim nga tema ti ke te drejt me mendue arabisht me u fale arab isht me punue arabishte po zoti na ka fale te larem e disa gjerman e disa turq e disa kinez se ai diti te maroj njeriun adem edhe ka dite te na beje te gjith nje gjuh e nje mendim po ashtu eshte vullneti i tij zotrote kisha pershtypjen se si ne mitrovice si qytetar i thoni veti e une i njoj 99% te qytetarve apo me thjeshte familjet qytetare se nuk ka me shum se ne vushtrri ju njohtoj se pjesa dermuese jan pejan e gjakovare e pak melez turqeli aty e pata rinin me te bukur me roku n e mak aty u rrita me trepqen e prekazve aty jetova me remontin aty i pritem edhe kampionatin botror ne futboll duke percjell ne tv kur nje pjes e kosoves nuk kishte rrym aty isha ne burge te shkaut duke e mbojtur enver hogjen tani po thon ashtu aty pash edhe surata si sherafedin ajeti dhe se voni surat prishurin drejtor fahri buqinca babain e ksaj gjeralldina vules qe po zien.... dhe sheshivar jonuzin patriot nga mazhiqi mos me thuaj se se shqiptar pasi shqip nuk ke punuar e ne shqiptaret qe keshtu e kemi zakon mos djsha ti them qen mos guzofsha ta gjaj prapa shpines e more kojshi marre duhet me te ardhe me sha s paguhet hiq

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    nje metafore per bashkimin e komdit shqiptare eshte edhe thenja e pasko vases se nuk ka fe shqiptartja andaj ju duhet ta kuptoni kohen qe shkruajti ai dhe rrethanat qe ishin ne mes kombit shqiptar ose leta din bota mbar se gjergj fishta s,eshte shqipetar apo ishte nje metafore ore zotri jo bindje po si sote kur shef shum te kqija e thua se une nuke jam i till

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-07-2009
    Postime
    32
    UÇK-ja ishte nje ushtri e cila luftoj per interesa te kosoves dhe u pa se e kishte me te drejt. ajo ishte nje ushtri pre djemeve dhe vajzave me te mir te keti kombi,
    Andaj UÇK-ja ishte e vetme ushtri qe luftoj nga toka dhe nga ajri ishte NATO. Ushtrit ose fomacjonet ose emrat tjer u shkrin ne te . Ajo ishte e keti populli e jo e hasonit ose e hysenit dhe ketu nuk ka dilema.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-07-2009
    Postime
    32
    Uçk Esht Krejt Kosova.
    Ketu nuk kapasur fundamentalizem , ata qe thojn e kan gabim
    Ndryshuar për herë të fundit nga nexhat09 : 17-07-2009 më 09:15

i/e regjistruar Maska e BESIIM
    Anëtarësuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    France
    Postime
    309
    Valla me i deformu temat sikur ne kete forum skam pa kurr
    Niset tema per Uçk perfundon ne fe
    Niset tema per politik perfundon ne fe
    Niset per muzik eshte e mundur qe perfundon ne fe
    Eshte e natyrshme qe lejohen disa mendime te pastra po jo ofendime ekstreme
    Uçk ka qen ushtri e popullit te Kosoves dhe e gjith Shqiptarve
    Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohë të gjatë rrezikon t`ju bëhet fytyrë!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-07-2009
    Postime
    32
    Në kohen e luftes ne Kosov te gjithe shqiptaret te pakten kan menduar te mira per kosoven, mire po ata qe mundohen te folin kec per UÇk-ne ,ose qe thojn se ne i dim te gjith per UÇk e kan gabim . luften e ben ata qe ishin me pushk ne dor dhe ate ne kosov dhe jo jasht saj ,por e ndihmoj populli edhe nga diaspora .
    prandaj ndaleni sharjet dhe fyerjet te pakten ne forum.
    krenari

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •