Close
Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 108
    i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga &Mitrovicalia& Lexo Postimin
    UQK-ja është ushtria e Ibrahim Kelmendit, Xhavit Halitit , Rexhep Qosjes , Adem Demacit, Hashim Thaqit, Rexhep Selimit, Jakup Krasniqit...ndersa FARK-u ka qen ushtria e vetme e Institucioneve te Republikes se kosoves. E UQKistët qe u pershendeteshin me grushta let shkojn ne Moske dhe peking dhe le ti cakrojn gotat me vllezerit e tyre.

o ty krejt gjallnin ta kisha dhunu kshtu me plot deshire besom,nanen e azilantit ta ****** qe jeton neper evrop e han *** kishe po din diqka..qka po fol kur nuk ke mar pjese as n`FARK as ne UÇK?qka po perzihesh ktu o i shkret o azilant pa letra.si pidhat.

Une mendoj se UÇK-ja eshte dhe i perfaqsone ata trima te cilet e lan familjen dhe me te dashurit e tyre dhe u bashkangjiten rradheve te saj pra UÇK-se.Nuk ka njeri apo ndonje grup i caktuar qe mund personifikoj ate.

Me perkrahje te Nato-s beri revolucion dhe kjo dihet nga te gjithe ne.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Pa sharje
    Ju lutem te mos shahemi ne mes veti,njeriu flet aq sa din,prandaj mos te ofendojm njeri tjetrin,askush nuk mund ta perlyej askend,puna e secilit eshte par dhe vazhdon te shifet.Une ju garantoj qe askush ne asnje vend nuk eshte permend feja kur eshte rrok arma,perkundrazi kemi qen shume te kujdeseshem qe ti rrim ne distanc fes,prandaj lus mitrovicalin te mos i jep ngjyr fetare UQK-es sepse nuk ishte e till kete mund te ja vertetoj sa her te doj ay.
    Vetem pas ardhjes se UNMIKUT kur erdhen ca shtete arabe dhe duke shfrytezu vorfenin futen para dhe indoktrinuan ata shqipetar qe ishin shume labil dhe pa ndonje bagazh arsimimi,dhe sot kemi dukuri negative siq eshte feregjeja.
    Babai im qe ishte nje nder mesuesit e par ne drenic hoqi te zit e ulliri per ta hjek feregjen dhe fillimin e shkollimit te femres ne drenic dhe jo pak her e pagoj ne lekuren e vet,kurse sot per ca lek behemi vegel e armikut sepse te jeni te sigurt qe serbia permes rusis kontrollon te gjith politikat e shteteve islame.
    Ne kemi nevoj sot si kurr me par ta zem hapin me shtetet e rajonit ti drejtohemi perendimit sepse aty e kemi vendin,e jo te kethehemi nga azia ku eshte mjerimi.
    Une vetem po e shprehi mendimin tim,dhe secili ta thot pa hezitim ate qfar mendon sepse vetem keshtu krijohet nje shoqeri demokratike dhe e qytetruar.

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anëtarësuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    shalja...pom vjen tuge se qka shkretove ketu kundra meje...kurren e kurres une as ne ander se kam shajte adem jasharin more i poshteri i bpotes a nive!!!

Aq sa ke ti të drejtë të jesh musliman , aq kam une te drejtë të jem ateist! Pa na thuaj pse dikush qe nuk mendojka dhe besojka si ti qenka i poshtër ?!

Zoterota e juar, une aspak se qaj koken se a jeni ju besimtar apo ateist---dhe kjo nuk eshte problemi im por k'jo eshte problemi i juar...se le mo une qe te jem ai i cili ua mohon juve se ju jeni apo s'jeni ateist...ju lutem.Veqe shum po zemerohem kure e shofe ket parull "Ska as kisha e xhamija se feja jone eshte shqipetaria".K'jo eshte nje parull shume e shemtuar per ata shqipetaret qe jan me besim Islam.

Anëtarësuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    B.C.B , shajem ti dhe endero ti qe te me dhunojsh gjallenin...une tashe vetem nje po ta them keshtu; Ti me kon shqipetare siqe nuk je ty s'do te kishe ra kurre ndermende ta dhunojsh nje familje shqipetare e sepaku jo familjen time qe eshte shqipetare.E mbasi ti nuke je shqipetare por sigurisht je naj hashkali apo egjiptian atehere une keto fjal qe i kam ndermende tashe me ti thon ty une keto fjal kurre s'kisha mujte me ja thon nje birre shqiptarit tjeter....O TI GABEL, TI DHIVSHA ***** E BABES A ME NIVE MIRRE.

Anëtarësuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    O Ti Gabel B C B Ta Qifshin Ty Nanen Krejt Azilantat E Kesaj Bote Dhe Krejte Gjall E Vdekun Qka Ki A Me Nive Mirre

I larguar Maska e Enkeleu
    Anëtarësuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    Citim Postuar më parë nga &Mitrovicalia& Lexo Postimin
    shalja...pom vjen tuge se qka shkretove ketu kundra meje...kurren e kurres une as ne ander se kam shajte adem jasharin more i poshteri i bpotes a nive!!!

Aq sa ke ti të drejtë të jesh musliman , aq kam une te drejtë të jem ateist! Pa na thuaj pse dikush qe nuk mendojka dhe besojka si ti qenka i poshtër ?!

Zoterota e juar, une aspak se qaj koken se a jeni ju besimtar apo ateist---dhe kjo nuk eshte problemi im por k'jo eshte problemi i juar...se le mo une qe te jem ai i cili ua mohon juve se ju jeni apo s'jeni ateist...ju lutem.Veqe shum po zemerohem kure e shofe ket parull "Ska as kisha e xhamija se feja jone eshte shqipetaria".K'jo eshte nje parull shume e shemtuar per ata shqipetaret qe jan me besim Islam.

Zotëri , te një postim i juaji më lart e keni shkruar "...ateistat e poshtër " , unë ju pyeta pse qenka i poshtër dikush që nuk mendon sikur ti apo nuk beson në fe ?!
    Leni kisha dhe Xhamia , se feja e shqiptarit është shqiptaria, nuk është parullë, dhe ska pse të të bëj aspak nervoz! Nuk e ka thënë , as Lenini , as Stalini dhe as Enveri , e ka thënë i madhi Pashko Vasa. Kjo mua më duket shumë me vend kur po shof se çfarë përqarje po sjell besimi fetar në mes shqiptarëve , dhe si ata po shahen dhe ofendohen ketu në forum për shak të fesë,... disa shkojnë aq larg sa po hedhin baltë edhe në fëtyrat e ndritshme kombëtare !!!
    Unë një gjë e kam të kjartë , fetë neve shqipeve na i kan imponuar pushtuesit , dhe dihet që ai që të pushton , nuk të sjell asnjë gjë të mirë !!

Sa i perket temës në fjalë për të cilën zhvillohet debati , mjafton të thuhet vetëm një fakt : Në radhet e UÇK-së kan luftuar krah për krah edhe shqiptarë të krishterë edhe musliman , prandaj vetëm dashakqinjtë dhe ata qe kan qëndrime armiqësore kunder luftës së UÇK-së i japin ngjyrë tjetër !!

Harroni Kisha dhe Xhamia, feja e shqiptarit është SHQIPTARIA !!!
    I lumtur është ai që nuk shpreson në asgjë, sepse nuk zhgënjehet asnjëherë...!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    UDB-ja i ka ndertuar ne menyre mjaft te sakte laboratoret e antishqiptarizmit. Nga njera ane na sulmon me ekstremistet talebane dhe nga ana tjeter me gjakprishurit si Nezir Myrta qe sot hiqen si 'atdhetare' te pashoq.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Ata qe deshirojne te shahen menjeher te largohen nga temat per UCK-ne dhe Heronjet tane Kombetare,kuptuat...

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    jo keshtu me sharje nuk debatohet

Faqja 7 prej 11 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •