Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 108
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga &Mitrovicalia& Lexo Postimin
    firaku bre euuu , po keto fjal te mia nuk ken bre.......KREJT USHTRIT KAPEN PER NJE feje VEQ TI KOKSHE I HUMBUR hEC BRE SHPORU SE MOS TE ISHIN LUFTETARET E UCK MUSLIMAN AS QE DO TE KAPSHIN PUSHKEN NE DORE shporu sje shqiptar o qen ti
    e sa per UQK-en une askunde se mohova rolin e saj....o firak lexo mir se qka po shkruaj dhe mosem kritiko per dic qka nuk thashe ok!
    ti mangup arab bythqim
    tash po thu se nuk mohove rolin e UCK kur vet pak ma siper the se e vetmja ushtri qe ka pas kosova asht kon FARKU. Farku i Pjeter Rugoviqit dashnorit te papas

phu rrac e flliqt, mo sna e perzini UCK me fe e me fark se era flliqt u bje udbash i *****.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    firaku bre euuu , po keto fjal te mia nuk ken bre.......KREJT USHTRIT KAPEN PER NJE feje VEQ TI KOKSHE I HUMBUR hEC BRE SHPORU SE MOS TE ISHIN LUFTETARET E UCK MUSLIMAN AS QE DO TE KAPSHIN PUSHKEN NE DORE shporu sje shqiptar o qen ti
    e sa per UQK-en une askunde se mohova rolin e saj....o firak lexo mir se qka po shkruaj dhe mosem kritiko per dic qka nuk thashe ok!
    Se pari flm per fyerjet ,me kete vetem po e tregon personalitetitn tend,dhe si i tille po njifesh ngadal ne kete Forum per fate te keq,edhe pse i fshefur pas nofkes "Mitrovicalia".
    Ti prap po e lidhe luften e UCK-se me Fe(shiqo vete me larte se qka ke shkruar)
    Ne kosove shqiptaret jan rreth 90%te perkatesise Muslimane,por UCK-ja kurr nuk ka bere lufte fetare dhe nuk jan lidhure kurr me fe.
    Me kete di po mundohesh te beshe ndarje fetare mes shqiptareve qe nuk te ka hije.
    Feja e shqiptarit eshte shqiptaria kane thene para neve nuk po e them une,une veqe po ta perseriti.
    Deri tani nuk e di asnje familjar te deshmoreve te UCK-se qe kan thene se biri i tyre ka qene i kesaj apo i asaj feje,prandaj ti mos i fut hundet aty ku nuk din,nese ti je fetar i madh mbaje per vete por mos u mundo luften eUCK-se ta lidhesh me Fe.
    UCK-ja nuk ka luftuare per Fe por per Atdhe,dhe Betimin e kan dhene para Flamurit pa pase ne Betim asnje fjale qe lidhet per Fe.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    “Unë, ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, betohem se do të luftoj për çlirimin e tokave shqiptare dhe bashkimin e tyre. Do të jem përherë ushtar besnik, luftëtar i denjë i lirisë, vigjilent, guximtar dhe i diciplinuar, i gatshëm që në çdo kohë pa kursyer as jetën time të luftoj për t`i mbrojtur interesat e shenjta të atdheut. Nëse shkel këtë betim, le të ndëshkohem me ligjet më të ashpra të luftës dhe nëse tradhëtoj, qoftë i humbur gjaku im . Betohem, betohem, betohem.”

ky asht betimi i ushtarit te UCK

kush prej jush me dallo fjalet fe, allah, msuliman, katolik et etj ne at betim

kerkun.

pranej shtttttttttttttt mos tu a nim zanin se an flliqet

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    ti mangup arab bythqim
    tash po thu se nuk mohove rolin e UCK kur vet pak ma siper the se e vetmja ushtri qe ka pas kosova asht kon FARKU. Farku i Pjeter Rugoviqit dashnorit te papas

phu rrac e flliqt, mo sna e perzini UCK me fe e me fark se era flliqt u bje udbash i *****.

ncnc Mos harro qe te FARKUT jon kon shumica ata qe kan luftu ne koshare Ka pas farku burra t'mdhej
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anëtarësuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    o extreme...shum here kam then se njeriu i cili ushqehet me urejtje eshte njeri i verber...keta te deziorintuarit vetem bredhin arave te huaja te cilet jan te droguar me famen e uqk-es e cila vetem emer ka ndersa punet askund...keta te gjore nuk dijn dhe sdojn me dit ushtrin e vertete qe ka qene FARKU dhe e cila ka zhvillu Lufterat mete medha me nje profesionalizem ushtarak te larte e keto luftera jan lufta e koshares dhe lufta ne glogjan mos gabovsha ne krye me Tahir Zemen.Keta te mjere nuk e dijn se sa ushtaret e fehmi ladrovcit i kan leshuar istikamet e veta dhe i kan ik guzicat e veta duke e lan fehmin me gru dhe dy shok qe ta mbajn deri ne flijimin e tyre heroik fronin.Edhe ajo uqk qe u kon u kon ushtri e mire se ne radhet e saja shkun djemt dhe bijat ma te mir te popullit qe ta luftojne armikun deri ne fund, kjo eshte nje e vertet e pamohueshme , por ata nuk kan pas kushe ti udheheq si duhet, edhe ata qe i kan udheheqe kan qen njerez pa kurfar dijunie dhe pergatitje apo pervoj ushtarake...veq tu na ka bo vaki qe dikush me nje kalashnjikov ne dore me shku ne mal edhe atje me nejte demek po luftoj dy vjet tue meshef guzicen e vete e mas dy vjeteve pom del prej malit si Gjeneral eu kuku per neve eu haj medet...nejse...kure ne ket forum dikush pi shan muslimanet shqipetare e dihet se kushe i shane askush nuk po revoltohet ketu per kete dukuri te shemtuar...kure po lexoj se qka po shkruajn do do ketu po kam pershtypje se vetem kataliket paskan luftu e jo edhe muslimanet shqipetare...keta ketu te mjere ata per veti nuk dijn apo po behen se spo dijne se ato tre katunde katalike ne rethin e gjakoves i kan dorezuar krejt ato arme qe atyre ua ka dhen uqk-ja qe me to ata ta mbrojn pragun e shpis...e qka ndodhi kure erdhen cetniket ne ato katunde keta katoliket u dulen perpara dhe ua dorezuan atyre armet e uqk-es...me syt e mi e kam pa ket dorezimin e ketyre armeve nga ana e katalikeve tek cetniket serbe ne SNN lajme...e keta te mjere ketu vetem dijne mua mem sulmu me ate urejtje te tyre te verbuar...po letem sulmojn se palla sem han bile hiq per ate pune...veq jan tu tregu se sa te mjere jane.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    o extreme...shum here kam then se njeriu i cili ushqehet me urejtje eshte njeri i verber...keta te deziorintuarit vetem bredhin arave te huaja te cilet jan te droguar me famen e uqk-es e cila vetem emer ka ndersa punet askund...keta te gjore nuk dijn dhe sdojn me dit ushtrin e vertete qe ka qene FARKU dhe e cila ka zhvillu Lufterat mete medha me nje profesionalizem ushtarak te larte e keto luftera jan lufta e koshares dhe lufta ne glogjan mos gabovsha ne krye me Tahir Zemen.Keta te mjere nuk e dijn se sa ushtaret e fehmi ladrovcit i kan leshuar istikamet e veta dhe i kan ik guzicat e veta duke e lan fehmin me gru dhe dy shok qe ta mbajn deri ne flijimin e tyre heroik fronin.Edhe ajo uqk qe u kon u kon ushtri e mire se ne radhet e saja shkun djemt dhe bijat ma te mir te popullit qe ta luftojne armikun deri ne fund, kjo eshte nje e vertet e pamohueshme , por ata nuk kan pas kushe ti udheheq si duhet, edhe ata qe i kan udheheqe kan qen njerez pa kurfar dijunie dhe pergatitje apo pervoj ushtarake...veq tu na ka bo vaki qe dikush me nje kalashnjikov ne dore me shku ne mal edhe atje me nejte demek po luftoj dy vjet tue meshef guzicen e vete e mas dy vjeteve pom del prej malit si Gjeneral eu kuku per neve eu haj medet...nejse...kure ne ket forum dikush pi shan muslimanet shqipetare e dihet se kushe i shane askush nuk po revoltohet ketu per kete dukuri te shemtuar...kure po lexoj se qka po shkruajn do do ketu po kam pershtypje se vetem kataliket paskan luftu e jo edhe muslimanet shqipetare...keta ketu te mjere ata per veti nuk dijn apo po behen se spo dijne se ato tre katunde katalike ne rethin e gjakoves i kan dorezuar krejt ato arme qe atyre ua ka dhen uqk-ja qe me to ata ta mbrojn pragun e shpis...e qka ndodhi kure erdhen cetniket ne ato katunde keta katoliket u dulen perpara dhe ua dorezuan atyre armet e uqk-es...me syt e mi e kam pa ket dorezimin e ketyre armeve nga ana e katalikeve tek cetniket serbe ne SNN lajme...e keta te mjere ketu vetem dijne mua mem sulmu me ate urejtje te tyre te verbuar...po letem sulmojn se palla sem han bile hiq per ate pune...veq jan tu tregu se sa te mjere jane.
    oj kuxha e arit me k para

po per rugoviqin qe na u kthy katalik far menimi ke?

ene mjaft me FARKUN se na flliqe forumin lapher

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    oj kuxha e arit me k para

po per rugoviqin qe na u kthy katalik far menimi ke?

ene mjaft me FARKUN se na flliqe forumin lapher
    qqa ka lidhje edhe nkoft kthy nkatolik e dreit e tina o kon kur doni me kuptu o
    ju vllazen shqiptar mo bindjen personale more ?? ne evrop e ne amerik qe 200 vjet e knej kerkush nuk vet mo ksi senesh
    We are all Aliens

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    qqa ka lidhje edhe nkoft kthy nkatolik e dreit e tina o kon kur doni me kuptu o
    ju vllazen shqiptar mo bindjen personale more ?? ne evrop e ne amerik qe 200 vjet e knej kerkush nuk vet mo ksi senesh
    jo jo mos keqkupto me rugoven kam inate tjera po hic sem bohet von se shka feje o kthy

po ky mitrovicalia qe sle llaf pa than per katoliket e kosoves e asht musliman taleban e meqe rugoven e ka aq per zemer desha me dit ca menimi do ket pas per konvertimin e ktij

Anëtarësuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    une per katalik te kosoves kam vetem fjal miradije...por kure shohe se si do shqipetaret me emra musliman mundohen ketu te behen ma katalika se keta katalika qe une kam fjale miradije per ta une atehere zemrohem shum.Ne qoftese I.Rugova eshte konvetuar ne katolik atehere une ate personalisht vetem si njeri do ta urej me gjithe pezem ne zemer, porse si president te kosoves pergjithemon do ta kem ate ne zemer.

Anëtarësuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    Fakti i dytë : Në luftën e zhvilluar në Bosnjë, u përzie lufta civile me luftë fetare. Eshtë e njohur doktrina e Alija Izetbegoviçit mbi kombin musliman. Kësaj ju përgjigj dhe ana serbe dhe kroate mbi kombin e krishterë. Ndërsa populli shqiptar në Kosovë zhvillon një luftë të pastër çlirimtare. Doktrina e luftës së tij është evropiane, moderne dhe civilizuese. Thelbi i UçK-së është antifashizmi. Përpjekjet që bëhen për ta paraqitur UCK-në me tendenca fondamentaliste, janë të pabaza dhe dashakeqe. Për të treguar se UçK-ja nuk ka asnjë tendencë fondamentaliste, po sjellim disa argumente konkretë.

simbas kesaj se qka lexova ketu?!, po dilka se lufta e boshnjakeve na paska qene lufte e papaster!!!,ata paskan pas vetem lufte fetare e jo edhe ate kombetare!!!, kur masakrohen muslimanet kjo eshte nje gje normale per ket zotni te ketyre reshtave te lartepermendura, ata paskan luftu per fe e jo per diq tjeter...eu more zotni po sa i papjekur te koke?!.

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •