Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 108
    Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...aha....me ket shkrim e kuptova qe te kuke ende i ri .
    ani se rritesh ...
    Edhe un te kuptova shum mire, po hajt se e she ne vitet e ardhshme tani, ki me shkru "Edhe Unë Kam Dy Shtete" pra Kosova dhe ni shtet mbrenda saj Serb...kalofsh sa ma mir...

Edhe me vjen mir qe po ndegjon metal heh edhe mua me pelqen...

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Mbylle kete tem se jan hi do ahmaka e nuk po din qka me than

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-01-2009
    Postime
    21
    xnshjskswl;ds,;l,dlusokdl,

Se kam ditur se ne forum futen njerez te cilet e urrejn veten dhe jane pro serb edhe kjo po ndodhka.
    UÇK-ja kurr ska qene fondamentaliste Dhe nese mendon dikush ashtu per mua eshte PIS dhe pisi nuk quhet ndryshe pos pis i pisit te pisave.
    Ndryshuar për herë të fundit nga vjollca20 : 08-06-2009 më 12:39 Arsyeja: teme krejt palidhje

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    o injoranta mos hyni laknave se shtir me dal UQK esht eshejt per kosovaret
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anëtarësuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    UCK-ja per ata qe nuk e kan dite ka qene levizja me e sukseshme e armatosur ne historine e njerezimit deri tani,ky eshte nje realitet i pranuar nga bota perendimore,jo nga une.
    UCK-se dhe deshmoreve te saj i kemi borgje ti perulemi te gjithe te gjallet qe i thone vetit shqiptare dhe kane gjake shqiptari.
    Po te ishte fundamentaliste kurre nuk do arrinte kete qe ashte arritur sote.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Ushtaret e UCK-se kane ndjekur shembullin krishter, pra dhenien e jetes per te miren e te tjereve. Adem Jashari ka qene shembull kristian, sic e thash me lart, megjithese keta islamiket thone se ai ka qene mysliman, po te ishte islamik do ta hudhte veten ne ere, e jo te luftonte ne shtepine e vet per me mbrojt nderin e atdheut dhe familjes. Fondamentaliste ka qene, pra fondamentaliste humaniste dhe atdhetare, por jo islamike Skane luftu per hyrija, e as Kuran, por per 'FREEDOM'.

Sikur UCK-ja te kishte qene nje organizate fondamentaliste, nuk e di nese Kosova do te ekzistonte, edhe nese do te ekzistonte do te ishte pa shqiptar. Te gjithe e dime se si kane vajtur gjerat ne Ceçeni dhe ne Bosnie, dhe rolin qe kane luajtur milicianet islamik te ashtequajturit "muzhajdin" ne luften e ketyre vendeve, dhe fundin qe keto vende paten si ne kontekstin luftarak ashtu edhe ne ate politik.
    Edhe se duhet te pranuar per hire te se vertetes se ne fillim te jetes se UCK-se, pati tentativa qe muzhajdinet te hyne ne radhet e saje, por lidershipi shqiptare me zgjuarsine e tyre dhe sugjerimet e amerikaneve vendosen qe t'i largonin keto personazhe, duke evituar shkaterrimin e kauzes shqiptare per liri.
    Dhe ndoshta ky eshte motivi qe jo ç'do njeri mund te behet nje komandant ushtarak apo nje drejtues politik, sikur kombi mbetej ne duart e disa personazheve edhe si disa qe shikoj ne kyte forum, shqiptaret nuk do te ekzistonin.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ushtaret e UCK-se kane ndjekur shembullin krishter, pra dhenien e jetes per te miren e te tjereve. Adem Jashari ka qene shembull kristian, sic e thash me lart, megjithese keta islamiket thone se ai ka qene mysliman, po te ishte islamik do ta hudhte veten ne ere, e jo te luftonte ne shtepine e vet per me mbrojt nderin e atdheut dhe familjes. Fondamentaliste ka qene, pra fondamentaliste humaniste dhe atdhetare, por jo islamike Skane luftu per hyrija, e as Kuran, por per 'FREEDOM'.

oooo i smutt oo i smutt qa je ka flet . Sjom musliman po realitin e du shumm edhe ti edhe qe sje musliman prano realitetin ki mu ni ma mir se qishtu shizofrenia tmytii ...Adem Jashari ka qen musliman edhe ato fetar i fort i ka fal te 5 vaktet te cilat islami i obligon . Adem Jashari o kon ni muslimon qe ska tboj me fundamentalista si osama bin lladeni & co oo i smutt
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga firaku Lexo Postimin
    UCK-ja per ata qe nuk e kan dite ka qene levizja me e sukseshme e armatosur ne historine e njerezimit deri tani,ky eshte nje realitet i pranuar nga bota perendimore,jo nga une.
    UCK-se dhe deshmoreve te saj i kemi borgje ti perulemi te gjithe te gjallet qe i thone vetit shqiptare dhe kane gjake shqiptari.
    Po te ishte fundamentaliste kurre nuk do arrinte kete qe ashte arritur sote.
    E sakt , eshte e vetmja ushteri kryengritse e cila nuk ka perdor metoda extreme te luftes sic bejn p.s Al-kaida , ETA , IRA etjj etj . Ushtaret e UCK-s kan luftuar me nder kan ber nje luft te paster si loti kjo eshte edhe arsyeja pse ne sod jemi te lir . Edhe jo vetem UCK-ja po gjat gjith historis levizjet e armatosura kombtare kurr nuk njihet se kan kryer ndonje masaker apo diqka te till q'njerzore ne si komb gjith nje kemi luftuar me nje dinjtet te paster si loti .
    We are all Aliens

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924

Ushtaret e UCK-s kan luftuar me nder kan ber nje luft te paster si loti kjo eshte edhe arsyeja pse ne sod jemi te lir . Edhe jo vetem UCK-ja po gjat gjith historis levizjet e armatosura kombtare kurr nuk njihet se kan kryer ndonje masaker apo diqka te till q'njerzore ne si komb gjith nje kemi luftuar me nje dinjtet te paster si loti .

Përshëndetje VETEM PËR SHQIPTARËT

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •