Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 108
    ReaLmadriD
    Anëtarësuar
    15-02-2009
    Vendndodhja
    Madrid
    Postime
    627
    Citim Postuar më parë nga Val9 Lexo Postimin
    UCK-ja ska qen fondamentaliste.

Shqiptaria esht feja jone.
    "Nuk ka kisha as xhamia feja jone esht Shqiptaria"

Pra kjo esht dallim i madh mes qeqeneve, boshnjakve e tjer...

Thaci, ka luftu per karrig, aj e la betimin dhe shkoj ne Rambuej dhe ja fali Kosoven, Amerikes tash jena bo sikur nje baz per NATO-n ne Europe, sikur nje satelit.
    oo Ja Mbrova qefin Kti Llapi-t se tashi aj dot te vije dhe te thot ketu se vetem thaqi e solli lirin u mesuam me ate..
    “La filosofía del Real Madrid es tener a los mejores del mundo”

i/e regjistruar Maska e &Mitrovicalia&
    Anëtarësuar
    19-05-2009
    Postime
    339
    ka edhe kisha e ka edhe xhamija dhe se feja ime eshte feja Islame ndersa perkatesia ime eshte shqipetare.....e qat parullen nuka kisha dhe xhamija se feja jon eshte shqiptaria lidjani maces per kerpeshi , se keso parulla te shemtuara nuk pijn uje me se keto parulla te shemtuara jan varrosur moti me stalinin leninin enveristin marksista e ateista te poshter.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-05-2009
    Postime
    17
    o Llapi ku je mori shoki jem, a ti kytohet kur kena pi piva te ramizi more, e kur te ka ardhe sevda e mahales e kur ta boni o ti zhugan a guxon mema prek posht se e kam shum te nxehte.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    UCK-ja nuk ishte fundamentaliste, qka do me thane me kete, per qfar fundamentalisti e ke fjalen?!

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263

Talking

Citim Postuar më parë nga xxSamirxx Lexo Postimin
    o Llapi ku je mori shoki jem, a ti kytohet kur kena pi piva te ramizi more, e kur te ka ardhe sevda e mahales e kur ta boni o ti zhugan a guxon mema prek posht se e kam shum te nxehte.
    Hahahah
    I pa par eshte llapi,ani munohet me na shit patriotizem.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    UCK-ja ska qen fondamentaliste.

Shqiptaria esht feja jone.
    "Nuk ka kisha as xhamia feja jone esht Shqiptaria"

Pra kjo esht dallim i madh mes qeqeneve, boshnjakve e tjer...

Thaci, ka luftu per karrig, aj e la betimin dhe shkoj ne Rambuej dhe ja fali Kosoven, Amerikes tash jena bo sikur nje baz per NATO-n ne Europe, sikur nje satelit.

...a lopa qe te kushe .....

Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...a lopa qe te kushe .....
    realiteti dhemb apo?

Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    UCK-ja nuk ishte fundamentaliste, qka do me thane me kete, per qfar fundamentalisti e ke fjalen?!
    fundementalizm esht pra kur lufton ne emer te fes pra ne restin e UCK-se per fejen islame...po na e dim qe betimi ska permbajt kurqfar fjale per fe po vetem per kombin ton...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    realiteti dhemb apo?

fundementalizm esht pra kur lufton ne emer te fes pra ne restin e UCK-se per fejen islame...po na e dim qe betimi ska permbajt kurqfar fjale per fe po vetem per kombin ton...
    ...pse realiteti .....

realitet osht qajo qka ke than a? ....
    bash po me bohet qefi qe ju jeni keshtu nuk i njihni ngjyrat jeni demagog nuk ja doni vendit te miren , jeni anti-shqiptari,.. zaten mos me pas qen keshtu ju, ishit ende ne pushtet.

Citim Postuar më parë nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...pse realiteti .....

realitet osht qajo qka ke than a? ....
    bash po me bohet qefi qe ju jeni keshtu nuk i njihni ngjyrat jeni demagog nuk ja doni vendit te miren , jeni anti-shqiptari,.. zaten mos me pas qen keshtu ju, ishit ende ne pushtet.
    Veq diqka te kalxoj se UCK-ja e gjith ata deshmor te kombit nuk luftuen per Planin e Ahtisarit edhe per kombin e ri "Kosovar" ku perfshihen edhe Serbet etjer, pra Serbi mun mi than vetit "Kosovar"..nejse spo foli me, secili edin per veti...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Veq diqka te kalxoj se UCK-ja e gjith ata deshmor te kombit nuk luftuen per Planin e Ahtisarit edhe per kombin e ri "Kosovar" ku perfshihen edhe Serbet etjer, pra Serbi mun mi than vetit "Kosovar"..nejse spo foli me, secili edin per veti...
    ...aha....me ket shkrim e kuptova qe te kuke ende i ri .
    ani se rritesh ...

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •