[17. Nentor 2004.
U struka perseri ne kendin tim te erret. Me gjente gjthmone kjo gjendje . Me dhjetra here kisha vrapuar per tju shmangur asaj, me dhjetra here kisha buzeqeshr ne shenje proteste per te triumfuar por ajo perseri me gjente. Dhe me shtrengonte te teren ne fyt sikur te donte te me merrte shpirtin. E njejta ore, te njejtat sende rreth meje edhe muziken si ne menyre te pavetdijshme e zgjidhja te njejte. Jashte e njejta bardhesi klasike, e bukur por edhe e shemtuar. E shemtuar sepse skishte mbarim. 10 muaj.
Ne mendje me erdhi nje ide shpetimi. Vrapova tek telefoni. U grinda dhe shava me telefonin sepse linja ishte e zene. Po pse kaq gjate e zene? Ne fund biiiiip-biiiiiip. Heshtje Zemra qe rreh dhe ne fund zeri I saj I dashur -Mami! dua te kthehem Smundem me te rri vetem Sme pelqen ketu .Vetem atje jam e lumtur Me thuaj qe te kthehem Une jam gati, por dua edhe fjalen tende
U ngrita me te shpejte. Shkelmova kendin ku isha strukur duke fshire lotet. Me shpejtesi fillova te kerkoja sendet e mia personale. Nxorra valixhen dhe pas 1 jave u ktheva ne Shqiperi
Krijoni Kontakt