Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 30
    Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anëtarësuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    O Llap cka eshte teper eshte e tepert, edhe une nuk jam perkrahes i Rugoves por nuk beje ashtu. Thjesht Rugova eshte legjende per Kosoven dhe meriton respektet e te gjitheve.

PS:
    Kur te fshine shkrimet mos u anko mandej okey.

PPS:
    Urime i nderuari President ditelindjen e 61-te, ditelindjen tjeter me shprese se do t'a festojme ne Koseven e pavarur.
    My silence doesn't mean I am gone!

ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    pytjen qe ta bera me larte, e bera sepse nga poshtersirat tua te postuara ne cdo teme mu duke si kali.
    per kete padrejtesi ju kerkoj falje kuajve!

ti qe gjen sharje per shqipetar atdhedashes - nga sjelljet e te cilit nuk mund te ankohet askush tjeter ne kete forum - supozoj qe duhet te jesh ndonje bastard i lene rrugave nga i ati i tij shqipetar, i lindur nga nje bushter shkine?!?

korigjom po te mos jete keshtu.

kaq me ty
    shihemi n´gjykate

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Urime per presidentin edhe 100

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    davius kerkush burr nuk ta ndalon ta duash nji person e mua mos me trego se 1000.000 shpirta me i pas e te gjith i dha e me e dasht nuk mundem pa nuk mundem e plus nuk dua edhe po munda nuk dua dhe pik prandaj ketu qe sa vite jam antar dhe me mijra e mijra her jam sha une personalisht mu kan sha shoket jane sha po shahen ende Çlirimtaret e jo ty po tu dhimbska rugov-cancer-dinari .
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

qyre qysh u ba i shkreti e nuk don te terhiqet e te pushoi por don deri ne fund te qoi amanetin e shokve dihet mire se kan i ka shok e miq

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga deqanas
    pytjen qe ta bera me larte, e bera sepse nga poshtersirat tua te postuara ne cdo teme mu duke si kali.

ti qe gjen sharje per shqipetar atdhedashes - nga sjelljet e te cilit nuk mund te ankohet askush tjeter ne kete forum - supozoj qe duhet te jesh ndonje bastard i lene rrugave nga i ati i tij shqipetar, i lindur nga nje bushter shkine?!?

kaq me ty
    O idiot mua me ka lind Nena Malsore Shqiptare e me ka edukue se si anmikun shka duhet luftue dhe ate edhe e bera .

e sa qe ma quan nenen time bushter shkin le te shofin te tjeret se kush po shane
    dhe le te mbetet ne ndergjegjin e Admin. dhe Moderatorve qe te toleroin
    por nje e din te gjith se ne Llap shkau kurr nuk ka gjet streh apo bashkepuntor ndersa e din ti ma mier se une qysh ju ne junik e deqan e keni mbajt e gostit rankoviqin me shok prandaj mbylle se te bej hore po desha .

se ini te njejt persona me shume pseudonime nuk ka dyshim si te perjashtohet njeri me versulet tjetri me tjeter maska pushoni ore fundrrinat e udbes

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    llap, a han bar ti?

nje pleqnar i dukagjinit e perdorte shpesh nje fjale te urte neper odat tona:
    "me nis me ua maru qefin sa kush thot: hajde q... nenen! duhet me ndej me klina (brek) desh..."

llap, une ste preka ne familje se kujtoja qe je shqiptar e ke nder shqiptari. nuk e dija qe lyp edhe ti ate qe thoshte plaku!?!

ju kerkoj falje forumistave tjere per kete postim qe edhe vete e urrej, dhe nuk do ta beja kurr po te reagonin moderatoret ndaj sharjes se llap-shkavellit, por me sa duket ndojerit (shpresoj qe jo te gjithve) nga moderatoret i knaqet zemra pro-greke kur sheh postime te tilla mes shqipetarve!?!

kaq me ty
    keto nuk kokan te shame sipas teje deqanas a e une ta ktheva njiher a e meriton me ta kthye qdo her

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Vendndodhja
    aty-ketu
    Postime
    42
    Urime ditelindjen Presidentit te Kosoves, inshalla edhe shume vite jete te gjate.

Ndersa per serbofila dhe ata te cilet nuk e duan Presidentin e Kosoves kush eshte duke ju thirr ne Forumin Shqiptar dhe ne keto tema te cilat iu perkasin personave te caktuar. Mos i rrasni hundet ku nuk ju perket, shkoni te ata te cileve po ja u beni argatin dhe po ja u kryeni detyrat.

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Kerkoj nga moderatoret e keti forumi
    te fshihen te gjitha shkrimet e nofkes LLAPI
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Ndrroni nofkat ndrroni haaaaaaaaaaaaaa

une nuk te shava as provokova ore dai po vetem po shprehu mendimin tim per abraham-dinar-cancerin e qe te dhemb ty eshte diqka tjeter
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 06-12-2005 më 09:59

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  2. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •