Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Ne hangt nana e jote se une jo une ha buk o idiot.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    ankohet llapi tek moderatoret se e fyejn e ne fakt ai sle rast pa fyer rugoven e atdhetaret e pa i thur lavdi kriminelave..

llap.. ai rugova ashtu me ato halle shendetsore duket ma i bukur e ma i hijshem se vrasesit e tu.

le te veshe thaqi e xhaviti jakupi e lima sali veseli e ceku rexhep selimi e lushtaket cka te duan e le ti brilantojn floket neper frizerka e le te fryhen si knusa me armani e cka mos..perseri minj gjirizi duken ..

sepse eshte vepra qe i zbukuron njerzit..

rugova edhe pa flok duket bukur sepse tek ai shohim liderin legjendar qe po e con kosoven ne pamvaresi..

kurse tek bukuroshat e PDK-s shikojme vampiret qe thurin lista per likujdimin e atdhetareve te femijve tyre e te vajzave shqiptare.. shikojm ndihmesit e Arkanave qe ndihmuan ushtrine serbe ne perzanjen e 3 milion Shqiptareve autokton nga trojet e tyre.. shikojme xhelate qe gjejn koh me vra ne luft e ne paqe trimat ma te mire te popullit..

Le te fryhen si knusa PDK-istat pran lapidarit te Adem Jasharit por nuk u ka hije sepse krejt Kosova e din se ata ishin "qeni i keq qe ja coj ujkun bariut ne Torisht.." ishin pra ndjellesit e ekspedites Serbe ne shpi te jasharajve dhe e lan komandantin me luftu me nji ushtri i vetem rrethue me gra e fmi e ata burracaket e PDk-s ..iken hupen at dit si sh..urra ne aeroplan e dolen.. mbasi u masakrue krejt familja jashari me 40 vet.. e tash sejcili prej byroistave PDK-ist e ka fabrikue nji rren te madhe me justifikue mos ndodhjen e tyre pran baces Adem ne castin sublim..

gezuar ditlindjen Ibrahim Rugoves..

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    O brari ti na quan kanibal mbi 2.000.000 shqiptar te Kosoves e kishe po i them ndopkuj diq rri trus e mos e qprush.... thoin kah ne.
    Ju disa Çlirimtaret i quani non stop kriminel e qfar jo e mua po ma shef per te madhe qe spo ta due abrahamin jo brari jo kam then publikisht se nuk e dua dhe nuk e njof edhe arsyet i kame dhane por fundi i fundit i di une vet .

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Brari
    sepse eshte vepra qe i zbukuron njerzit..

rugova edhe pa flok duket bukur sepse tek ai shohim liderin legjendar qe po e con kosoven ne pamvaresi..

kur ishte pak me i ri e i fort keshtu e festonte datlindjen me shkije

po e con kosoven ne pamvaresi..

sepse eshte vepra qe i zbukuron njerzit.. siq po thot brari
    abraham-cancer-dinari me kriminelin shka shahinoviq

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    34
    O Llap Rugova nuk ka faj, sepse ai(Rugova) nuk din as dy fjale me i lidhe si duhet, nese percjell lajmet gjithmone qe 15 vite e me teper, e tash qe 6 vite pas lufte i perserite te njejtat fjale, i shkreti i ka mesuar permensh, se perndryshe nuk eshte i afte te thote me shume, sepse nuk e le rakia.

Po fajin e kane tipa si brari, rts, alb, keta tipa qe e ngriten Rugoven ne shtet, asnjehere dhe askund ne bote, clirimtaret, lufteatret e lirise, nuk jane nenvlersuar sikurse tek ne ne Kosove.

Po per fat te mire, popullata i ka hape syte, dhe me se mirti u vertetua dje ne tere Kosoven, me pritjen e dy luftetareve te lirise, clirimtareve.

Po do vie koha se shpejti, kur keta tipa ne kete forum si arb, brar, e rts, do i bien kokes se vet per muri.

Pershendetje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Aktori pershendetje si bien jo kokes per muri se ata me vetedije te plot mundohen ta nenvlersoin luften e popullit Shqiptar te udhehoqur nga UÇK-ja

A u mbyllen institucionet e Kosoves per kete feste tone kombertare apo jo? Dhe 100 pranvera tjera Lartmadheri..

ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    Ne hangt nana e jote se une jo une ha buk o idiot.

nje pleqnar i dukagjinit e perdorte shpesh nje fjale te urte neper odat tona:
    "me nis me ua maru qefin sa kush thot: hajde q... nenen! duhet me ndej me klina (brek) desh..."

llap, une ste preka ne familje se kujtoja qe je shqiptar e ke nder shqiptari. nuk e dija qe lyp edhe ti ate qe thoshte plaku!?!

ju kerkoj falje forumistave tjere per kete postim qe edhe vete e urrej, dhe nuk do ta beja kurr po te reagonin moderatoret ndaj sharjes se llap-shkavellit, por me sa duket ndojerit (shpresoj qe jo te gjithve) nga moderatoret i knaqet zemra pro-greke kur sheh postime te tilla mes shqipetarve!?!
    shihemi n´gjykate

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anëtarësuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Edhe 100 Tjera Te madhit President

P.s Mos merreni me thaqistat-komunistat se ate ket pune kane vetem te shajne te tjeret se tjeter gje sju ka mbetur
    M&M

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga deqanas
    llap, a han bar ti?

Citim Postuar më parë nga deqanas
    nje pleqnar i dukagjinit e perdorte shpesh nje fjale te urte neper odat tona:
    "me nis me ua maru qefin sa kush thot: hajde q... nenen! duhet me ndej me klina (brek) desh..."

llap, une ste preka ne familje se kujtoja qe je shqiptar e ke nder shqiptari. nuk e dija qe lyp edhe ti ate qe thoshte plaku!?!

ju kerkoj falje forumistave tjere per kete postim qe edhe vete e urrej, dhe nuk do ta beja kurr po te reagonin moderatoret ndaj sharjes se llap-shkavellit, por me sa duket ndojerit (shpresoj qe jo te gjithve) nga moderatoret i knaqet zemra pro-greke kur sheh postime te tilla mes shqipetarve!?!
    shporru idiot po kush po shane dhe kush e filloi i pari sa e sa her i kam raportue te shamet e juaja pasiqe stafi rrin dhe hesht normal qe une do tjau kthej me te njejten monedh edhe pse nuk duhej te merrem me ju ndytesirat e fundit te UDB-es se dukagjinit.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  2. Adem Demaci: Eksperimenti politik ndërkombëtar me Kosovën
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2006, 18:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •