Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    Computers Can Do That Maska e Deja
    Anëtarësuar
    26-01-2006
    Vendndodhja
    Akoma s`kam gjetur nje vend qe ta quaj shtepi!
    Postime
    19

Ndihme per gjetjen e programit te duhur

Me nevojitet nje program per te mund tu futur ne PC e te tjereve ne rrjet qe ata te shohin gjithcka bej une ne PC time (dmth per tu shpjeguar psh perdorimin e nje programi X nga PC ime) dhe me pas ata te mund te vazhdojne punen ne PC-te e tyre. Uroj te jem shpjeguar qarte dhe te gjej nje pergjigje.
    Always searching.... Never finding.....

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anëtarësuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Nëse bëhet fjalë për një rrjet të gjerë (mbi 10 kompjutera) dhe një program që do ta përdorësh shpesh, atëherë zgjidh një nga programet e përmendur në këtë temë.
    Nëse bëhet fjalë vetëm për 2-3 kompjutera, mund të përdorësh Remote Assistance të Windows XP. Me remote assistance, personi që ka nevojë për ndihmë të jep leje t'i hysh në kompjuter për pak kohë dhe pastaj ta ndërpret lidhjen. Kompjuteri i personit që do të ndihmosh duhet të ketë Windows XP.
    Ftesën mund ta bësh nëpërmjet menysë nis > ndihme > kerko ndihmë (start > help > ask for assistance) ose me anë të Windows/MSN Messenger tek menyja actions > request remote assistance.
    Edi

Une kisha nje pyetje ndryshe , Si mund ti bejme hack ketyre programeve monitorimi ne LAN. Kur them hackin e kam fjalen te besh log in ne kompjuter pa e marr vesh administratori fare.
    Per programet Cafe station ose tina cafe a mund te bej hacking.(cilat jane default passsword per keto programe?)

Olsi
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    pershendetje te gjithve.

une kisha nje kerkes tjeter.nese dikush di ndonje program te till per monitorimin ose me sakt per te pare se cfar veprimesh kryejn klientet.sallen e kam me 35 PC .

Citim Postuar më parë nga Olsir
    pershendetje te gjithve.

une kisha nje kerkes tjeter.nese dikush di ndonje program te till per monitorimin ose me sakt per te pare se cfar veprimesh kryejn klientet.sallen e kam me 35 PC .
    Programi cafesuite ,mund ti bej printscreen kompjuterave te rrjetit.

Olsi
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    faleminderit ditmiro.

i/e regjistruar Maska e FAR
    Anëtarësuar
    28-05-2007
    Postime
    3

A eshte e mundur.....?

pershendetje

A mund te me thote njeri se a eshte e mundur qe ne nje LAN te shikohet qe nga serveri se cbehet apo cshikohet ne kompiuterat e tjere?

faleminderit.

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    me sa di s'eshte e mundur. Mgjth thone qe ka dosa programe. Disa i kam provuar dhe nuk bejne, mgjth ndoshta vjen naj njeri dhe te tregon ndonje qe punon.

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anëtarësuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Sigurisht qe ka programe qe e bejne kete. Njeri, me i perhapuri e me i njohuri, eshte Remote Administrator, Radmin ndryshe. Instalohet programi server tek te gjithe kompjuterat qe kerkon te kontrollosh, ndersa tek kryesori instalohet si serveri ashtu dhe viewer (ky i fundit sherben per ti vene te gjithe kompjuterat ne nje liste e ti hapesh me nje klikim. Qe te tjeret te mos e kuptojne (flas per njerez normale sepse dikush qe ka dhe idene me te vogel te ketyre gjerave se ka per problem te shikoje tek task manager procesin r_server qe eshte ne ekzekutim) mjafton qe ne konfigurimin e pare qe u ben programit te instaluar ne kompjuterat e salles, te fshehesh ikonen e radminit nga task menu. Ka disa metoda qe te kontrollosh nje kompjuter. 1.Full kontroll (ti mer ne kontroll total kompjuterin qe deshiron) 2.View Only (ti thjeshte shikon ne kohe reale levizjet e faqet qe hapen) 3.Folder view (ti e shikon dhe kompjuterin si te ishte ne rrjet, por me ndryshimin qe ke akses ne cdo folder, file, leximi, shkrimi, kopjimi)

:::::****::::::
    Anëtarësuar
    05-03-2003
    Postime
    194

Kerkoj program administrimi per rrjetin pa instaluar gje ne kompjuterat klient

Tungjateta

Kam perdorur me pare nje program qe komandoja dhe lidhesha me kompjuterat kisha ne rrjet pa instalur asgje ne kompjuterat e tjere. Funksiononte vetem me Windows XP. Kur i kam bere format kompjuterit e kam fshire edhe ate program dhe ka kohe qe nuk e kam instaluar perseri. Problemi qendron se nuk mbaj mend me emrin e programit. Desha te di nese keni perdorur ose njihni ndonje program qe e ben te njejtin funksion sepse me duhet ta instaloj per te kontrolluar kompjuterat qe kam ne rrjet.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sigurimi i kompjuterit
    Nga Force-Intruder në forumin Trajnim & leksione
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 06-11-2011, 16:02
  2. Ëndrra ime, të kem një program timin në FoxNews
    Nga brooklyn2007 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-09-2010, 23:38
  3. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •