Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 46
    Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Program per administrim/monitorim rrjeti

Timbuktu pro-Program monitorizimi i kompjuterave ne rrjet.Perdoret nga administratoret e rrjeteve te kompjuterave per 2,5,10 deri mbi 100 kompjutera.
    Shume i vlefshem dhe mjaft i perhapur ne perdorim nga administratoret e rrjeteve ne universitete,korporata dhe bibloteka.Me kete program administratori kontrollon dhe vezhgon ne kompjuterin e tij aktivitetin e cdo kompjuteri ne rrjet,ka funksione per administrim,sigurine dhe mbrojtjen e rrjetit.Perdoret ne sistemet Windows,Mac dhe sisteme rrjeti me kompjutera Win dhe Mac.Me shume detaje ka ketu http://www.netopia.com/software/products/tb2/
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 04-10-2005 më 20:37
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

intechs.gr Maska e reinald
    Anëtarësuar
    17-07-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    15
    RealVNC e perdor shume kohe tani dhe jame shume i kenaqur.
    http://www.realvnc.com/
    Ka dhe nje version free.
    WebHosting Provider

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anëtarësuar
    20-09-2004
    Postime
    460

Program per administrim rrjeti

Kam ne kontroll nje rrjet te brendshem prej 32 kompjuterash. Jane te perzier si sisteme operative, po per fat te mire te gjitha windows (fat te mire i thencin). Kam provuar shume programe administrimi per rrjetin por megjithate po provoj njehere te kerkoj ketu se mos ndoshta ndonjeri prej jush ka perdorur dhe ka mbetur i kenaqur me ndonje program. Aktualisht po perdor IDEAL Administration qe duket i kenaqshem, megjithate do me duhej dicka e tipit qe te kishte programe client per kompjuterat e tjere dhe nje kryesor per kompjuterin tim.

www.trebit.com Maska e Xemlo
    Anëtarësuar
    20-09-2004
    Postime
    460
    Citim Postuar më parë nga benseven11
    Timbuktu pro-Program monitorizimi i kompjuterave ne rrjet.Perdoret nga administratoret e rrjeteve te kompjuterave per 2,5,10 deri mbi 100 kompjutera.
    Shume i vlefshem dhe mjaft i perhapur ne perdorim nga administratoret e rrjeteve ne universitete,korporata dhe bibloteka.Me kete program administratori kontrollon dhe vezhgon ne kompjuterin e tij aktivitetin e cdo kompjuteri ne rrjet,ka funksione per administrim,sigurine dhe mbrojtjen e rrjetit.Perdoret ne sistemet Windows,Mac dhe sisteme rrjeti me kompjutera Win dhe Mac.Me shume detaje ka ketu http://www.netopia.com/software/products/tb2/
    Flm benseven, e kam provuar me pare dhe timbuktun por problemi eshte se nuk kam gjetur nje crack per te per versionin e fundit qe shkarkohet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-02-2006
    Postime
    3
    Citim Postuar më parë nga eminemka
    kompjuterat e mi jane te lidhur ne network a egziston ndonje program per te pare gjithcka qe behet ne te gjithe kompjuterat njekohesisht....dhe programi te downlodet per free...
    Une ta preferoj kete VNC
    Eshte desktop remoter!
    E mundesh me bo kontrol globale te kompjuterave!

i/e regjistruar Maska e phyro
    Anëtarësuar
    09-12-2005
    Postime
    39

Me vyndet nje program per te Monitorizuar. Ndihme

Tung te gjithve. Me vyndet nje program per te monitorizuar rrjetin.Une jam i lidhur ne LAN me 20 kompjutera.
    Por me than se per te monitorizuar duhet te jesh ADMINISTRATOR a eshte vertete...??? A mund te me tregoni se si mund te monitorizoj dhe si eshte menyra per te monitorizuar. FLM

maske2blade@hotmail.com

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

mos e luaj; I DEBUAR! Maska e qoska
    Anëtarësuar
    17-05-2004
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    837
    mesoni te perdorni mmc bashke me te windows performance qe eshte modul i mmc dhe ja ku u krye monitorimi ne distance i te gjithe kompjuterave.
    Si psh sa bandwidth kane perdorur sa resurse te sisteit etj... Sa me shume module te aktivizoni aq me shume informacion do te keni.

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450

Kerkoj nje program per administrim ne rrjet dhe internet

Peshendetje!

Kam degjuar se ekzistojne programa qe perdoren per interrnet apo per network me te cilet ti ke te drejte ta komandosh nje kompjuter nga nje tjeter. Dmth; me e ndez me e fik, me punu dhe me e administru komplet nje kompjuter kjeter nga kompjuteri im.
    Apo programe qe jane thjeshte per te pare se cfare po ben personi tjeter ne kompjuter duke ditur IP e tije.

Pres pergjigje.

Shume respekte per te gjithe ju!

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Ke nje program ketu. N37Dev LanTool Remote Administration Suite.
    http://www.n37dev.com/Products/LanTool/
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sigurimi i kompjuterit
    Nga Force-Intruder në forumin Trajnim & leksione
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 06-11-2011, 16:02
  2. Ëndrra ime, të kem një program timin në FoxNews
    Nga brooklyn2007 në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-09-2010, 23:38
  3. USA-Euroasia Grant Program
    Nga Larsus në forumin Ekonomi & biznes
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •