forza juve forza juve besoj se edhe fiorentin e ka ne xhep
forza juve forza juve besoj se edhe fiorentin e ka ne xhep
JUVENTUS # 1
ITALIA WORLD CHAMPION
Besoj se juvja do fitoje ... Te shohim cdo behet ...
FORCA JUVE
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Po ketu jemi, une te pres por ti ku je? Te pershendes me nje gol te BozhinovitPostuar mė parė nga romeoOOO
![]()
qe j'ua nguli para ca casteve...
My silence doesn't mean I am gone!
O juventine? o jeni ne mendje??? si hidhni gaz lotsjelles. Me ate loje qe po bente Juvja do e kthente rezultatin
Postuar mė parė nga Davius
E pe mire formacionin??? Edhe mos fol para kohe, ndeshja nuk kishte mbaruar!![]()
Eh.... O cuna po mos u merzisni mer ...Juvja kshu e ka ne CUPE . Ndeshjen e pare u jep shancin skuadrave te shenojne . NDersa ndeshjne e kthimit ua merthen.
Shendet e pare
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
Edhe me barazimin jam i kenaqur sepse ishte ndeshje shume e veshtire dhe juve ishte jashte forme!
Me te vertete barazum, po nga 2:0 qe ishim se! Nese do te luanim qe ne fillim me lojtaret titullare do te kishim fituar pa problem. Pastaj kemi edhe ndeshjen e kthimit, kshu qe shume mire rezultati duke pare edhe cerek finalen e mundshme dalja ne gjysem finale do te jete me e lehte!![]()
Ej di kush te me tregoj pse nuk lozi ki far Toni?qe ne xhdo ndeshje shenon tepakten nga nje gol por sot nuk epash anuk lozi acka ishe...?
Ju qe hani kot per juven mbillni mos ju bej keq ok?
Fiorentina nga 6 ndeshje ne fush te vete kishe po aq fitore por deri sa i jerdh radha te loz me te MEDHEJT JUVENTINA tecilet ne dy ndeshje radhaz u kthien te pa mposhtur....
Nga rezultati i kupes jam ikenaqur pasi juvja zbriti ne fush me rezerva kshu qe beri zezultat te mir a ju qe hani reth ksa mbillni gojen se nuk jeni me te mir se ne.Kur do te beheni me te mir ateher do ju jepet e drejta te folni dhe te thona cfar tju don zemra por tash .....?
Shendet
FORCA JUVE
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Zdi cte them, ne kampionat po fitojme, ne kupat po ashtu sdi cti kerkoj me shumke Juves, vetem nje gje mund te them:
FORZA JUVE!!!
Krijoni Kontakt