Nuk e sheh oren kur e kam postuar??? Ndeshja akoma nuk kishte mbaruar!Postuar mė parė nga Juventus
Nuk e sheh oren kur e kam postuar??? Ndeshja akoma nuk kishte mbaruar!Postuar mė parė nga Juventus
O JUVENTIN e kuptova se kur e ke shkruajtur por un nuk e kisha se ke bere gabim por ashtu me erdhi nga gezimi qe ka bere Her-trik ok?
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Zambrota Futbollist I Muajt Dhjetor
me bohet qejfi qe kena nje ballist tifoz me juven por mer daje kusjdes me ato shifrat se ja kishe pallu nonen muhabetit me ato golat ve Robi Baxhos1115 jane i cik si shume apo jo daje
e di qe e ke qef se te gjithe e kena dash nje lojtar si ai por Alex Del Piero osht i papam daje osht kapiteni i Juves, kapiteni i zemres sone
FORZZA Del Piero
je nje mit lal!
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
hehe Jo lol por ka qen nje leshim gjate te shkruarit por per mua R.BAGGIO nuk mund te jet as mm afer DEL PIEROS,se Alexi eshte mbi te gjith...
Ballistė pergjithmon
po ku mos te fal o juventus! jam ne kulm te gezimit! pike se pari goli i del pieros e pastaj fitorja e juves! Sa njesh ai trofeu i del pieros apo jo?
Gjithesesi qe jo.Sot pashe ne gazete DEL PIERON me Golat e tij ne dor ej nuk mundeshe me i mbajt, aq shum?
Por edhe me teper me gezon se nuk ndalet duke shenuar ....
le te flasin nje cike intersitat tani apo milanistat etj
186 perla
kjo e fundit ishte e papame fare buuuuuuuuum
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
Gjate nje interviste Luciano Moggi ka deklaurar se juvja mund te arrije 100 pike ne kampionatin italian gje qe do bo beje buje ne te gjithe boten.Deri me sot ne asnje kampionat nuk jan mbledhur ndonjehere 100 pike,kete mund ta bej juventusi ne te ardhmen.Por edhe me kete rekord qe juvja ka eshte shume e veshtire qe te thyhet nga skuadrat e tjera italiane.Gjithsesi objektivi primar i juventus mbetet gjithmon Wefa Champions League.
We are the enemy,but the enemy show respekt..
Krijoni Kontakt