zbor dhe vetem zbor nuk pyesim se kush na del perpara .forza forza juve
zbor dhe vetem zbor nuk pyesim se kush na del perpara .forza forza juve
JUVENTUS # 1
ITALIA WORLD CHAMPION
Car flet er bab . Ku ka ktu . Kush jemi ne milan e inter ?! Keta tifozat e ketyre 2 skuadrave spo duken mo hic, sidomos ata te milanit pas humbjes me kievon
Shnet e pare.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
me cudit si fitoi juvja. po e kam thene qe juvja ka fat! 3 shtylla Toni e nje Pazzini!
ore gjera qe i ka futbolli. po ti nuk me dukesh juventin me dukesh nga ata kush fiton kampionatin vete nga mbrapa
JUVENTUS # 1
ITALIA WORLD CHAMPION
lol Ceriksi
Si do dali ndeshja te merkuren cuna? Thoni nai mendim!!!
Per mu do Fitoi Juvja 4:1, ndersa Bayern ka me barazu ose me humb.
Si ju kam tifozeee.....
Ia dhe Fiorentina dhe Milani kaq e paten,te them te drejten nuk e kam ndjekur shum skuadren se pres te ngre trofeun ne fund...
Te merkuren me pak fat dmth ne fitojme se sben po me kismet barazon bayerni dhe direkt ne finale pataj.....
Suksese skuadres time te zemres....![]()
Troppa Juventus. Chi la ferma?--Shume Juventus.Kush e ndalon me???
Nuk eshte faj i kundershtareve aspak!!! Milani,Fiorentina dhe Interi po ecin me ritme teper te larta.Dhe atehere cfar po ndodh???JUVENTUS po ecen me hapa te tepruar,biles do thoja te cmendur duke pare qe asnje nuk e frenon dot.Jemi te etur,te etur per titull,te etur per Champions League.Dhe historia kampionatit me te bukur ne bote na meson qe nuk duhet te bejme gabimin te ndalojme pasi jane dhe 24 jave te tjera.
Dhe me makine llogaritese ne dore,me keto hapa Juventusi do ta mbylle kampionatin me 106 pike!!!Fantazi kjo??? Jo Aspak!Me 31 fitore,31 gola te shenuar,vetem 8 te pesuar,degjoni degjoni i bie +11 sipas mesatares angleze.
Dhe keto shifra do ti humbnin shpresen edhe Milanit te madh??,edhe Fiorentines fatlume,edhe Interit deshtak!
Dhe perpara kesaj JUVENTUSI cna mbetet tjeter"te heqim kapelen dhe te themi nj1 FALEMINDERIT te madhe!!!!
FALEMINDERIT JUVENTUS
nuk diskutohet fitorja 2-0 per juventus eshte mendimi im.
JUVENTUS # 1
ITALIA WORLD CHAMPION
Saj perket rezult.me rapidin un them qe juve fiton 2-0 ndersa b.m do barazoj.....
FORZA JUVE
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Hmmmmmm ca te them une? Juventusi e zgjidhi ndeshjen per pune 10-minutash edhe u rendit e para ne grup pas nje barazimi te Bayern.
We are the enemy,but the enemy show respekt..
Krijoni Kontakt