hahahahahahahahha Davius nuk bie fare ne sy fakti qe je tifoz i realit edhe casano sapo mberiti tek realiPostuar mė parė nga Davius
gjithsesi mendimi im eshte qe dyshja perfekte e boterorit per italine do jete Gila - Toni![]()
hahahahahahahahha Davius nuk bie fare ne sy fakti qe je tifoz i realit edhe casano sapo mberiti tek realiPostuar mė parė nga Davius
gjithsesi mendimi im eshte qe dyshja perfekte e boterorit per italine do jete Gila - Toni![]()
Livorno eshte surpriza kurse Fiorentina dihej qe do dilte mire sepse ka buxhet te mire dhe lojtare me te mire nga Livorno! Livorno ka treguar suprizen me te mire dhe kan shanse te hyjn ne UEFA dhe mbase te kapin vendin e 4 po u eci fati!
Florentina sigurisht që do të jetë ne garat e Europes,e sa i përket Liges se kampionve nuk mund te themi asgjë,per vendin e 4 luftojn: Sampdoria,Udineze dhe fuqishum Roma,kto 3 skuadra kan probleme por sigurisht ne pjesen e dyt te kampionatit do të jen tjera krejt,kam përshtypjen se Roma do te kaloj ne vendin e 4-të,por koj mbetet të shihet ...
Përshendetje
Jo nuk eshte surpize, me fitoren ndaj Interit mendoj se ka vertetuar edhe nje here kanditaturen e saj per ne Ligen e Kampionve.
Do te jete nje lufte e pa pare mes Romas dhe Fiorentines per lufte per ne champions.
Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...
Fiorentina deshtoi kete jave, eshte ne rrezik te mbane vendin e katert sepse Roma ka marre nje hov te madh, qe veshtire se do te ndalet shpejt.
My silence doesn't mean I am gone!
Keta jave mire dolen Toni me kompanine, shofim vazhdimin si do e kene!
kot tani kjo tema ketu! Seshte me surprize~!
Fiorentina 1 - 0 Lazio
Fiorentina sonte ka mundur Lazion me rezultat minimal 1:0. Goli i shenuar nga Toni ne pjeselojen e pare.
Per Lazion nuk u aktivizua as Tare as Behrami, ( nuk kam njohuri, jane te lenduar, apo vendimi trajnerit ).
Urime Fitoren Fiorentinesene tifozeve kuptohet
#VamosArgentina
Veterani 34 vjecar Christian Vieri ka nenshkruar konrtare 1 vjecare me klubin nga Firenca, Fiorentina. Paga vjetore e tij do te jete 1 milion funta, plus bonuset per lojrat e mira dhe golat e shenuar.
![]()
Krijoni Kontakt