Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 116
    -_- Maska e jack_sparow
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    Citim Postuar mė parė nga thekthi Lexo Postimin
    I kam pare gjitha ndeshjet e Milanit te lodhur te ketij sezoni! Edhe te Fiores i kam pare...
    Lexo mire se e kam shkruajtur jo vec, sot po edhe javen e pare kur Milani humbi ndeshjen nga Napoli.(Thash qe ketu i dha fund per CH.L) pasi Fiorja nuk do leshoj pe, dhe te gaboj ne ndeshjen e fundit!
    Si lojti Fiorentina dje ,mqs i ke pare?(se nuk pashe prandaj po te pyes)?

Milani juaj, e gjuajti vet me shkelm vendin e (4) katert para nje jave kunder Napolit. E tregoj veten qe nuk e meritonte te mare pjese ne CH.L sezonin e ardhshem. Ky eshte realiteti por tani se flisni me tifozellek eshte gje tjeter.(Thuaj e meritoj Fiorentina vendin e katert dhe kaq)
    Milani te ishe per CH.L nuk do u turperonte javen e kaluar nga Napoli kur e di se keto 2 ndeshjet e fundit ishin vendimtare per Milanin, ndeshje njelloj sikurse finale (Pastaj eshte dhe skuader e madhe...).

Po ,pse mo daku aq e lehte te duket ty.Une spo them qe Firentina nuk e meritoi,beri nje sezon te shkelqyer por Milani gjate ketij sezoni u ndikua shume edhe nga demtimet edhe nga arbitrat.
    [/QUOTE]
    Me thuaj cilen skuader (te madhe ne Seria A) ka rafur ne ndeshjet direkte Milani? (Asnje)
    Po ti shikosh ndeshjet , vetem fati i ndaloi milanin te mundte romen edhe juven

E dyta, Interi ne ndeshjen e pare u fitoj, tani ndeshjen e dyte e dime te gjithe se si fitoj Milani. (Cruz edhe golin kur e beri nga gjuatja e lire i mbylli syte, po cfaj ka i shkrehti qe topi hyri ne rjete)

Ketu duket o shoku qe ose e ke pare golat ne youtube dhe komenton ndeshjen ,ose sja ke haberin nga futbolli.

i/e regjistruar Maska e ERGYS07
    Anėtarėsuar
    16-05-2008
    Vendndodhja
    TIRANE
    Postime
    63
    urime fiores urime

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga Gerrard Lexo Postimin
    Tė tė bėj njė pyetje: Sa kohė ke qė shikon futboll ?!

Unė e kam shprehur dhe mė parė, qė nė 2003-shin qė e kam qejf nė Itali Fiorentinėn qė nga koha e Batistutės. Po unė nuk kam parė njė Fiorentin dominuese dhe premtuese, po thjesht e ka favorizuar fati i ndeshjeve nė fund, dhe Milanit ju mblodhėn tė gjitha. Kishte kupėn e Botės pėr Klube, ndeshje tė ngjeshura njėra pas tjetrės.

P.s Nga njė anė mė bėhet qejfi nga njė anė mė vjen keq, se nuk do tregojė diēka tė madhe nė Europ, po do tregojė qė ėshtė ekip i dorės sė dytė nė Italy. Kur nuk tregojė nė kohėn kur kishte ekipin mė tė mirė nė Itali, Batistuta, Edmundo, Chiesa etj. Dhe tani qė pritet ti ikin disa lojtarė cilėsor, qė kėrkohen nga ekipe tė mėdha nė Europ.

Rapsoul: Tė kėshillojė tė informohesh mė mirė mbi ecurinė e klubeve, se pėr tė cituar tė tjerėt dhe tė ndezėsh xixa dim tė gjithė. Nėse nuk tė pėlqen postimi i anėtarit ke njė opsion ku mund ta cilėsosh si postim i pa rregullt.

Kalofshi mirė,

Endri

Gerrard, ja se afėr ėshtė sezoni i ardhshėm i CH.L presim dhe flasim atėher, dhe njėher kot mė citon, sepse ai ėshtė mendimi im dhe ashtu do tė qėndroj kot e ke.
    Sui generis

Larguar Maska e Gerrard
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar mė parė nga RaPSouL Lexo Postimin
    Gerrard, ja se afėr ėshtė sezoni i ardhshėm i CH.L presim dhe flasim atėher, dhe njėher kot mė citon, sepse ai ėshtė mendimi im dhe ashtu do tė qėndroj kot e ke.
    Unė nuk mbajė mėnd tė kem cituar kot. Po thjesht tė kam kėrkuar argumenta, jo vetėm njė mendim personal. Kėtu nuk jemi nė forum personal po jemi nė Forum Publik ku ē'do postim tė ketė rėndėsi dhe tė ofrojė debate dhe komente. Po tė jet pėr njė mendim personal kam mė shum unė dhe tė tjerė. Po tė thash dhe mė parė jep argumenta mbi postimin qė ke tė lindin mė shum pyetje dhe gjallėri.

Kalofsh mirė,

Endri
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar mė parė nga jack_sparow Lexo Postimin

Po ,pse mo daku aq e lehte te duket ty.Une spo them qe Firentina nuk e meritoi,beri nje sezon te shkelqyer por Milani gjate ketij sezoni u ndikua shume edhe nga demtimet edhe nga arbitrat.
    Po une cfare jam duke folur deri me tani? Jam duke te thene qe Fiorentina e meritoj te zere vendin e katert per te hyre ne Champions! Kete e dime gjithe, tani mos u mundo kote te ulesh Fioren me poshte e te ngritesh Milanin. Se ta thash edhe ne postimin tjeter qe Milani i ra me shkelm vet vendit te katert, nje jave para se te perfundonte kampionati duke u degjeneruar nga Napoli! Tani ti mund arsyetohesh sa te duash po kote eshte gjithcka se Milan e mori ate qe meritoj.

P.S Eshte e vertete qe ka pasur dhe lendime, po cte besh ndodhin keto gjerat ne futboll. (Lendimet e lojtareve jane fat ske ci ben, kur ste do fati lendohesh)

Barcelona ime ka qene skuadra me e vuajtur nga demtimet nga te gjitha skuadrat tjera, gjithe lojtaret ju lenduan nga i pari deri tek i fundit. Edhe ate ne momentet kur kishe me shume nevoje Barcelona. Po cedo kaq ishe fati...

Kshu qe Jack beju realist dhe pranoje qe Fiorentina e meritoj kete vend, dhe Milani ishe shume dobet kete sezon.
    Edhe Uefa nuk eshte keq. (Mos u merzitni se do e shifni Championsin nga Tv. dhe do te beni tifo per skuadrat tjera)
    #VamosArgentina

i/e regjistruar Maska e KOKASHTA
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Vendndodhja
    Bangkok
    Postime
    2,614
    Bravo prandelli dhe bravo gjith ekipit te fiores.
    Megjithmend kete sezon ka bere nje paraqitje goxha te mire.

Do ishte me mire nqf se ne vend te saj te ishte Milani, pasi sma merr mendja te munde te kaloje grupet fiore, pasi shume lojtare te saj kan filluar peshkohen nga klubet e medha.

Nejse urime per pjesmarrjen ne champions dhe lenien jasht te nje Milani, qe e nenvleresonte aq shume serine A dhe mendonte se e kishte 100 perqind te sigurte vendin e 4.

If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    P.S Puc una tyve, dhe mos u merzit se edhe Uefa nuk eshte keq.
    thekthi me fal qe te ngaterrova ekip... shyqyr qe s'je me ate qe te thashe une se do na kishe fut ne burg

Sa per Milanin ne Uefa... ngushellohemi me faktin se nuk e kemi fituar asnjehere kete kupe dhe s'do ishte keq ta merrnim e ta fusnim ne arkivin tone... kshu do shkonim ne 19 trofe te fituar ne Evrope... jo keq jo... mjafton te gjesh diēka te mire dhe tek gjerat qe duken te keqia ne pamje te pare e dhimbja nuk ndjehet shume... fundja morem ate qe merituam vete te merrnim, ate qe deshem, vete i futen shkelmin champions le te kenaqen me kete, mbeshtetjen tone si tifoze do e kene gjithmone, si ne Uefa ashtu dhe ne Champions (:

Per Fiorentinen dhe pjesmarrjen e saj ne Champions, e vertete qe Milani ka emer tjeter ne Evrope dhe i jep tjeter peshe ndeshjeve... madje eshte mese e vertete dhe se shume lojtare te Fiorentines jane ne shenjestren e ekipeve te medha... por mendoj se dhe Fiorentina ka ndermend te beje blerja kete vit... i pari ne liste eshte Gilardino, tani jo se Gilardino shkelqeu tek Milani, por ndoshta ne ekipe te tjera ka me teper stimuj per te dhene me shume, ndoshta dhe pse pesha e konkurences nuk eshte shume e rende.
    Nese Fiorentina do i veje nje qellim vetes mendoj se do arrij te ece shume ne Champions... ndoshta s'do ta fitoje, por asnjehere s'i dihet, futbolli ka te papritura dhe historia e Champions apo e Evropianit apo e Boterorit e kane treguar shume here se ekipet e panjohura e pa eksperience ne keto ngjarje te medha jane me te predispozuar te fitojne per vete faktin se ndikimi psikologjik i mediave apo i opinionit publik nuk eshte shume demtues... fundja s'ka ēfare humbet vetem te fitoje i mbetet.

Suksese Fiorentines ne Champions
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Fiorentina eshte skuadra me e pėrforcuar nė Evropė duke sjellė nė ekip 7 lojtarė te ri.

Alberto Gilardino nga AC Milan

Felipe Melo nga Almeria

Gianluca Comotto nga Torino

Jefferson nga Parana

Juan Manuel Vargas nga Catania

Marco Storari nga AC Milan

Stevan Jovetic nga Partizan Belgrade

Fiorentina harxhoi rreth 36 milion € per keta lojtarė.
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anėtarėsuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    Ky eshte grupi i ekipit vjollcė Fiorentina :

Olympique Lyonnais (FRA)
    FC Bayern München (GER)
    FC Steaua Bucureşti (ROU)
    ACF Fiorentina (ITA)
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

-_- Maska e jack_sparow
    Anėtarėsuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Out of Space
    Postime
    784
    1-1 mbaron ndeshja e fiores perballe juves.Gol shume i bukur i ish milanistit Alberto Gilardinos.

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Tė mėsojmė shqip nga njėri-tjetri
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 412
    Postimi i Fundit: 13-07-2007, 17:18
  2. Shuhet jeta e poetit tė madh Frederik Rreshpja
    Nga I-amėshuar nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 24-05-2006, 00:28
  3. Gjokset
    Nga Dita nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 22-01-2003, 12:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •