Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 40
    ________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Ska si te fiket zjarri yt , kur ti su ngrofe fare . lol
    Pink,
    Koha s'pyt ne u ngroha une apo jo
    Akrepat ecin indiferent.S'ju behet vone ne sherojne apo plagosin.

Eshte cudi o Pink
    Ato qe i duam me gjithe zemer nuk mund ti kemi kurre.Ato qe na duan me gjithe zemer nuk i vleresojme e i humbasim per gjera kot.Ato qe as i duam e as na duan ding dong na bien per hise.

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anėtarėsuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Manule ,

ai pasioni bie ca , besoj e shikon ndryshimin .. fillimi dhe tani mbas kaq vitesh .
    Atehere besoj putheshe vend e pa vend , beje sex ku te gjente .. tani je me e rezervuar apo jo ? I thua " shpirti , prit ne darke me mire , kur ti zere gjumi kalamajte " lol j/k
    Pink ti flet nga provoja apo kshu me te degjume?

E kam dashur qe 15 vjec.Nuk munda ta kem kurre.Koha na ndau,ate ne nje cep te botes e mua ne cepin tjeter.Vetem ate kam dashur me gjithe zemer.Vetem ajo mi ka vjedhur endrrat.Vetem ajo nuk mesoi kurre per dashurine time.Te tjerat i kam dashur por jo dhe aq shume...dmth jo nje vit sa thote molekula e Nausikes
    Ktu pajtohem me floririn plotesisht mbase mund ta duash me pak caate person, por jo edhe krejt sic thokan molekulat e nausikes:P .

Nqs vertet e ke dashur ate person kurr smund ta harrosh ky mendimi im

Sic thone c'do plage sherohet me kalimin e kohes,,por ka plage qe jane shum te renda dhe nuk sherohen kurr

Thjesht mendimi im
    M&M

Manule ,

ai pasioni bie ca , besoj e shikon ndryshimin .. fillimi dhe tani mbas kaq vitesh .
    Atehere besoj putheshe vend e pa vend , beje sex ku te gjente .. tani je me e rezervuar apo jo ? I thua " shpirti , prit ne darke me mire , kur ti zere gjumi kalamajte " lol j/k
    Tjeter eshte qe pasioni nuk bie, tjeter eshte qe s'puthem dot me vend e pa vend qe t'u jap shembull dashurie platonike femijeve, jo fizike (Rrofte erresira qe na i ben gjerat me vend e pa vend )
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-09-2004
    Postime
    2,389
    Well...e lexova me vemendje.

Ne fillim thuhet:
    The powerful emotions that bowl over new lovers are triggered by a molecule known as nerve growth factor (NGF), according to Pavia University researchers.
    Andej nga fundi:
    The Italian researchers, publishing their study in the journal Psychoneuroendocrinology, said it was not clear how falling in love triggers higher levels of NGF
    Çfare eshte "falling in love"? Nese eshte "feeling powerful emotions", athere a eshte "falling in love" qe shkakton shtimin e NGF-se siç thuhet ne cit. e dyte, apo eshte ashtu siç thuhet ne fillim, qe NGF-ja na ben te biem ne dashuri? Ose nuk eshte lajmi i qarte, ose ata mjeshtrat e kan gabim.

Qe ka shume te fshehta ne lidhje me ndjenjat etj. qe mund te zbulohen me ane te biokimise tashme dihet...eshte nder fushat e shkences qe po perparon me se shpejti. Para ca kohe lexova nje lajm ku flitej per dashurine e minjve. Aty tregonte se si minjte meshkuj, sapo ndesheshin me pak pambuk te ngjyer ne urinen e miusheve fillonin me shume pasion t'u kendonin atyre serenata...dhe zonjushat, nese e pelqenin kandidatin ne fjale leviznin veshet shpejt ne nje frekuence te caktuar...e keshtu jetonin te lumtur deri sa t'u dilte perpara ndonje mace, ose miu te kalonte buze ndonje WC-je miushesh

Po ne s'jemi minj tashi...Tek njerezit gjerat s'duhen reduktuar ne hormone, megjithese origjina e shume ndjenjave mund te jete e kushtezuar nga to.

Well mua s'me pelqeu ky lajmi...E sidomos komenti i nausikes...

lexoni Shekspirin per shembull:

Let me not to the marriage of true minds
    Admit impediments. Love is not love
    Which alters when it alteration finds,
    Or bends with the remover to remove:
    O, no! it is an ever-fixed mark,
    That looks on tempests and is never shaken;
    It is the star to every wandering bark,
    Whose worth's unknown, although his height be taken.
    Love's not Time's fool, though rosy lips and cheeks
    Within his bending sickle's compass come;
    Love alters not with his brief hours and weeks,
    But bears it out even to the edge of doom.
    If this be error and upon me proved,
    I never writ, nor no man ever loved.

Sonnet CXVI

P.S. PINK, per vrrull s'mjafton NGF-ja...lol...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga [xeni] : 30-11-2005 mė 11:41

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Your heartbeat accelerates, you have butterflies in the stomach, you feel euphoric and a bit silly. It
    Kids ,

i ndjeni keto gjate gjithe kohes , "fluturat "ne stomak vazhdojne dhe mbas shume kohesh per ju ? A bit silly ?
    Atehere une qenkam rast i rralle keshtu , se fillimisht i ke ato fluturat qe te bezdisin ne stomak ,te bejne te biesh nga pesha .. eh , Por me kalimin e kohes sikur ne vend te fluturave vijne buburrecat ... lolol

Nejse une e theksoj , Dashuria vazhdon , por jo njelloj . Ne nje menyre tjeter qe ndoshta eshte me e forte , e lidhur por pa keto emocionet qe u thane me lart . Dashuron , por me mend ne koke dhe me vetedije te plote .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

. Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774
    pupupu po hidhen te gjithe perpjete...po mereni kete lajm me nje grimce kripe...sic i thone.
    Nuk doja te ofendoja asnje, sidomos romantiket e forumit (qe i kam xhan ) me lajmin sensacional (eh...duhet te behesha gazetare... )...por me duket se shumica ketu e kane lexuar artikullin (dhe sidomos postimin tim te pare) aq me shpejtesi saqe kur kane arritur tek fundi syte vetem kane rreshqitur ne ekran dhe me kane keqkuptuar.
    Nejse,
    Ketu nuk behet fjale per dashuri te pakonsumuara (dmth. te jetosh dashurine me personin perkates), dhe as per vdekje dashurije pas 1 viti (titulli eshte paksa corientues e pranoj....lol). Vetem Pinku me ka kuptuar...te gjithe te tjeret me shikoni si heretike lol...

nejse,

e kam me te shpejte tani por do kthehem prape..

P.S. Sui, me dhe ide gjeniale per bisnesn (te bej edhe partner po te duash ngaqe me dhe idene).... sa per marketingun e shof qe paskam talent..lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga nausika : 30-11-2005 mė 11:45
    When in Doubt, Act Stupid!

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    Boooo... une them se vjen nje pike qe ai zjarrri apo passioni qe ndiejne personat per partnerin bie. Ndoshta ndjenja e te dashuruarit vazhdon, por ama psh. nje lidhje pas nje periudhe kohore prej 5 vjetesh nuk mund te krahasohet me pasionin ne fillimin e saj. Kjo ndodh them une sepse eshte ende ai kurjoziteti ne fillim. Deshira per eksplorim

Ceshtja e te ekzistuarit te disa molekulave te ndjenjave per nje periudhe kohore prej nje viti.. me duket qe nuk qendron... sepse duke u nisur nga vetja, i bie qe qenkam qenie pa molekula pastaj ose qe molekula qe une paskam, qenka e organizuar ndryshe
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jam Tea :) Maska e My_Soul
    Anėtarėsuar
    07-02-2004
    Vendndodhja
    Diku...
    Postime
    464
    Ne fakt une jam me Pinkun.
    Kjo puna e dashurise eshte si puna e asaj gotes te mbushur me vere p.sh. Vera eshte dashuria. Per ata qe nuk e konsumojne ajo vazhdon te qendroje atje.
    Per te martuarit qe e thajne me fund veren, lol mbetet vetem gota qe e mbushin me uje, lol.

Per te dashuruarit qe e konsumojne nga pak e nga pak ka edhe shpresa te zgjase ca.
    HAKUNA MATATA

Citim Postuar mė parė nga My_Soul
    Vera eshte dashuria. Per ata qe nuk e konsumojne ajo vazhdon te qendroje atje.
    Per keta vera kthehet ne uthull My_Soul. DMTH keq si andej si ketej...s'di njeriu i shkrete c'te beje.
    S'ka receta. Ka njerez qe duhen sa vjen e me shume - deri ne fund...ka njerez qe ia pine lengun shpejt njeri tjetrit. Eshte edhe pune impenjimi (ceshtje deshire, "fiksimi"), jo vetem pune molekule (them).
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 30-11-2005 mė 13:00

Jam Tea :) Maska e My_Soul
    Anėtarėsuar
    07-02-2004
    Vendndodhja
    Diku...
    Postime
    464
    E vertete Green, s'ka receta.

Tani mu kujtua nje kushurira ime qe ra ne dashuri ne plazh me nje tip bukuroshi. Apo nuk kishte edhe emer te bukur Beniamin, lol. Ajo ishte 17 ai 24.

Nejse pas shume vitesh e sherresh nga familja e kusherires time(nuk e donin ate bukuroshin se s'kishte university, lol) u martuan me ne fund. Pra dashuria 5 vjecare triumfoi.

Nje dite te bukur ne nje eveniment fisnor i thote kjo atij :"C'ti bej ketyre une(kalamaqerve) pa te mbaja kollaj une ty, gomar". Shume shije te keqe me la.
    A mund ti drejtohesh keshtu nje njeriu qe e ke dashur aq shume?
    HAKUNA MATATA

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Sėmundja e dashurisė
    Nga ~Geri~ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  2. Cilat jane meritat kombetare te Nene Terezes?
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 26-12-2010, 15:49
  3. Kisha ėshtė Njė
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 29-05-2010, 11:25
  4. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  5. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •