Urime Shkupit!
Postuar më parë nga Zombie
Urime Shkupit!
Po mu boka qefi shume, se do te thote qe me ne fund pakica Shqiptare po fiton te drejtat e veta. Dhe kjo eshte nje demostrim shume i mire!
Ta gezoni dhe te jeni sa me krenare per te!
romeoOOO
Romeo,Postuar më parë nga romeoOOO
Shqiptaret ne Maqedoni nuk jane pakice perderisa numri i tyre eshte afersisht 1 milion ne nje shtet 2 milionesh, termi "pakice" perdoret nga sllavomaqedonet dhe jo nga shqiptaret....Kujdes!
Pakice mund te thuhet per njerezit qe perbejne 3-10 perqindeshin e popullates ne nje shtet, e jo per njerezit (per nje popull) qe perbejne 50 perqindeshin ne nje shtet....
Sidoqofte, faleminderit per urimin, ne emrin e popullit shqiptar ne keto treva!
ZeM
“Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica
Po sjell nje foto nga Shkupi me rastin e festimit te Dites se Flamurit, 28 Nentor 2005..
“Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica
te jesh nga maqedonia do te thote ta ndjesh ne palce kenaqesine qe sjell ky akt....kaq e pritur, dhe tani, shume afer nesh busti i skenderbeut....
p.s
shpresoj te jete nje punim i mire, dhe jo si busti i skenderbeut p.sh ne antwerpen te hollandes....
A ka ndonje fotografi te bustit apo ndonje fotografi tjeter te manifestimit? Do ishte mire to postonte dikush fotografi ketu.
PS: Edhe disa anetare tjere e paskan bere pyetjen e njejte para meje.
Hardworking pays off in future, laziness is paying off right now
Eshte bere vetem promovimi i bazamentit (pra, eshte caktuar vendi dhe sheshi ku do vendoset) kurse tani do behet konkursi dhe do punohet e vendoset busti pastaj. Sipas informacioneve qe morra une, do jete 16 metra i gjate.
Bravo Shkupi
Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!
Rrofte Shqiperia Etnike
Daviusi mundet te na siguroje pak foto nga aktiviteti se besoj se ka ndonje foto te maketese po edh ete aktivtetit Shkupi feston
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Po me behet qefi shume, ne kete bote te "moderuar" nuk ta fal askush gjene, edhe sikur te jete e jotja prandaj lavdi deshmoreve te 2001-shit.
P.S Shume te bukura fotot nuk e pritja kaq madheshtore.
Kur u ndane, keshtu na rane.
Krijoni Kontakt