Përmendorja në prapavijë ka kalanë e qytetit të Shkupit, e cila e bën me autentike statujen e heroit kombëtar shqiptar. Përmendorja e Skënderbeut në Shkup, është vepër e skulptorit Thoma Thomai.
Përmendorja në prapavijë ka kalanë e qytetit të Shkupit, e cila e bën me autentike statujen e heroit kombëtar shqiptar. Përmendorja e Skënderbeut në Shkup, është vepër e skulptorit Thoma Thomai.
My silence doesn't mean I am gone!
Shum monument i bukur. I lumte shqiptareve te Maqedonise!
Cfare skenderbeu : "Ai Fatos i Trembur"?
A jini ne vete, me vinte turp kur e shihja!
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Pse cak deshe ti me ba si ate jesusin ne brazil ska vlere madhesia po Figura ...Postuar më parë nga Baptist
FCUK
Nuk e kisha per madhesine por per figuren.
Dukej si i trembur nga para. Kurse nga krahu si leter, si gjoks ndrydhur. E veshet e kalit si vesh mace.
Por ne keto fotografite ketu nga kendet qe eshte kapur duket mjaft mire.
Por mesazhi qe jep me pafuqine e tij eshte i demshem/papranueshem.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
Shiqoni se si nji adhurues i PDSH e komenton kete ngjarje historike per krejt SHQIPTARET.,
shkupjan urime kete fest te madhe gjithashtu edhe krejt shqiptarve ane e mbane botes urimeeeee
Ku e din o kalo se une jam i PDSH a ? a u dhemb e verteta juve a po kjo oshte realitetit more dhejfsh ,o moj emira neper feraPostuar më parë nga toni-baaa
Busti qenka i bukur...por vendi ku eshte vendosur nuk i jep atij dimensionin e duhur...
nga fotografia nuk ngjan te jete vendosur ne ndonje shesh te bukur e te madh...duket qe eshte anes rruges dhe afer disa oficinave...
Kjo eshte dicka per tu pershendetur, dhe vlen te ceket se statuja eshte e vendosur ne pjesen shqiptare te Shkupit!Postuar më parë nga Davius
My silence doesn't mean I am gone!
Per te zbukuruar kete pjese, qendra e vjeter tregtare (Ilinden) aty afer ,duhet te rrafshohet dhe kjo te shendrrohet ne shesh e pastaj ndoshta te zhvendoset per ca metra edhe vet busti (ne qender te sheshit)...por kjo eshte utopi per momentin sepse pronat aty perrreth jane shoqerore(shteterore) lexo te maqedonasve.Por megjithate busti eshte aty dhe kjo eshte me rendesi.
Krijoni Kontakt