Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 103
    i/e regjistruar Maska e Ali Pasha
    Anëtarësuar
    05-10-2006
    Postime
    93
    Citim Postuar më parë nga Ballisti_Tetove
    Ku e din o kalo se une jam i PDSH a ? a u dhemb e verteta juve a po kjo oshte realitetit more dhejfsh ,o moj emira neper fera
    Po sipas fjalorit qe po e perdor, nuk je duke e demantuar kete konstatim, apo mbase te pelqen keshtu dhe e ke gjete veten aty.
    Pa marr parasysh mendoj se duhet te kemi konsiderate per mos fyerje te njeri tjetrit, edhe perkunder botekuptimeve dhe ideologjive te ndryshme.
    Une per veten time aspak nuk pajtohem me politiken ngulfatese dhe rrugace te PDSHse, por gjithashtu aspak nuk e perkrah vendimin e BDIse qe ne kete manifestim thuajse tua mbyll dyert perfaqesuesve te PDSHse per te marr pjese. (pa tentime te sinqerta per te qene te gjithe se bashku atje)
    p.s. Edhe une isha me 28 nentor atje, por u largova mbas bresherise se plumbave.

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anëtarësuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Cfare skenderbeu : "Ai Fatos i Trembur"?
    A jini ne vete, me vinte turp kur e shihja!

Cka je duke thene tipi ti nuk te bejne syte, duhet tet vie ty turp si flet ashtu kjo eshte nje dite shume e madhe per kombin shqipetar Tirane Prishtine Shkup ja dhe historia ngadale ngadale po del ne mes te botes se ne shqipetaret jemi kombi me i vjeter ne balllkan dhe ne europe..
    Ndryshuar për herë të fundit nga dibrani2006 : 01-12-2006 më 14:50

In God I trust Maska e fjollat
    Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Para shfaqjes së hitlerit
    Postime
    1,085
    Dukej si i trembur nga para.
    Ka pasur frikë nga komentet e patriotëve shqiptar, prandaj...
    I'm muslim, don't panic please.. oh bloody sheeps

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Dibran djali, une pershendes gjestin, por jo edhe mesazhin qe jep ajo permendore!
    Eshte fakt qe kam folur para kohe sepse duhej pritur sa te ftohen emocionet tona primare qe te shohim cfar meszhi bjen kjo permendore. E kam percjellur "live" transmetimin me te njejtat emocione prandaj kur u zbulua perjetova nje zgenjim me pamjen. Ti leme vend pak edhe arsyes se ndjenjat ndaj ketij gjesti i kemi te gjithe njesoj. Me kohe kritiket dhe njohesit e kuptimeve konvencionale te paraqitjes do te japin mendimin e tyre kritik dhe do ta kuptosh per cka e kam fjalen. Deri athere...
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Dibran djali, une pershendes gjestin, por jo edhe mesazhin qe jep ajo permendore!
    Eshte fakt qe kam folur para kohe sepse duhej pritur sa te ftohen emocionet tona primare qe te shohim cfar meszhi bjen kjo permendore. E kam percjellur "live" transmetimin me te njejtat emocione prandaj kur u zbulua perjetova nje zgenjim me pamjen. Ti leme vend pak edhe arsyes se ndjenjat ndaj ketij gjesti i kemi te gjithe njesoj. Me kohe kritiket dhe njohesit e kuptimeve konvencionale te paraqitjes do te japin mendimin e tyre kritik dhe do ta kuptosh per cka e kam fjalen. Deri athere...
    Deri atëherë... ndërkohë, pa na sqaro pak mesazhin që jep kjo përmendore, zotëri "i gjithëdituri"!

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Skenderbeut per te shku ne Shkup rrugen ja hapi TETOVA , megjithate urime dhe eshte per tu pershendetur
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

revolucionar Maska e bOndi_oo7
    Anëtarësuar
    18-10-2005
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    704
    Citim Postuar më parë nga KuSi
    Skenderbeut per te shku ne Shkup rrugen ja hapi TETOVA , megjithate urime dhe eshte per tu pershendetur
    Hahaaa, ,mundeshim ta sjellim edhe nga Manastiri shqiptar bile edhe nga Kuksi e Prizreni neper Ferizaj e drejt ne Shkup (nese mendon keshtu fizikisht), sikur te ishim pa aq lokaliste si ju,po neper Tetove e sollem sepse na u duk rruga me rruga me e shkurte dhe per te mos u maltretuar se koti ta sjellim heroin reth e reth trojeve shqiptare per ta vendosur ne kryeqendren e Ilirides ne Shkupin legjendar.

Rrofshi!
    Punë, djersë, dashuri mes njerëzve dhe ndaj atëdheut.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga fjollat
    Deri atëherë... ndërkohë, pa na sqaro pak mesazhin që jep kjo përmendore, zotëri "i gjithëdituri"!
    Po sigurisht, posa t'na kesh treguar sa te pelqeu ajo kenga me te cilen te kish pershendetur ai serbofili Delirium Tremensis ne faqen http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=1465469.

Pershendetje, patriote zemer-Skenderbeu.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    15-02-2005
    Vendndodhja
    Postime
    1,085
    Po sigurisht, posa t'na kesh treguar sa te pelqeu ajo kenga me te cilen te kish pershendetur ai serbofili Delirium Tremensis ne faqen http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=1465469.

Pershendetje, patriote zemer-Skenderbeu.
    Fillimisht të falemnderit për këtë linkun që solle, se për besë as që e kisha lexuar këtë përshëndetje. Serbofili Delirium Tremensis? E njeh gjë ti këtë njeri, se unë nuk e njoh! Arsyeja se pse më paska përshëndetur (me këngë të cecës, që nuk e kam dëgjuar asnjëherë), për mua është e panjohur, kushedi se çi ka shkrepur në mendje, por gjithsesi, secili njeri ka të drejtë për të përshëndetur, pa marrë parasysh se a na pëlqejnë neve përshëndetje apo jo! Kënga, vallë ia vlen të komentohet??! në forumin gjoja shqiptar???

Tash, çfarë lidhje ka përshëndetja e serbofilit me patriotizmin tim dhe me përgjigjen që pritej prej teje?! Zoti e di, mbase edhe ti mund ta dish... unë jo!
    Whatever!

Unë gjithmonë them se njerëzit kur flasin, më së tepërmi flasin për vetveten, shprehin atë që u fle në shpirt, shprehin karakterin e vet, pjekurinë-papjekurinë... meqenëse nuk kanë b.ythë të flasin në emër personal, këtë e bëjnë duke folur në emër të tjerëve, medemek, muhabete kodra aps bregut! Kjo ndodh më së shpeshti kur njerëzit mendojnë se i njohin aq mirë të tjerët, kurse nuk kanë arritur akoma ta njohin veten...

Gjithsesi, bota është e madhe, na mbledh të gjithëve, all kinds of creatures... humans...

dhe çfarë na simbolizoka busti i Skënderbeut tonë shqiptar?! kushedi mbase... filozofira l.eshi

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Ju pershendes te gjithve me kete kenge...
    http://www.youtube.com/watch?v=16fvN_IGpMo

Open your mind......

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Referenca e burime historike
    Nga Kreksi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 09-04-2015, 16:42
  2. Fenomeni "Abdi Baleta"
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 206
    Postimi i Fundit: 06-09-2009, 09:28
  3. Skënderbeu, figura kryesore tek pasaporta
    Nga Korcar-L1 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 06-12-2008, 17:39
  4. Skenderbeu ne mbreterine e Napolit dhe ne Rome
    Nga Albo në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-12-2002, 03:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •