Me Corazonin jam dhe une. Femra ka lezet me pak make up. Une nuk dal pa pak make up. I kam tiparet jo shume te theksuara dhe kur s 'lyhem me duket vetja si e semure.
Me Corazonin jam dhe une. Femra ka lezet me pak make up. Une nuk dal pa pak make up. I kam tiparet jo shume te theksuara dhe kur s 'lyhem me duket vetja si e semure.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 12-12-2013 mė 17:31
Feelings change - memories don't.
T 'vune femrat para o derbardhe . Po cte duhet te futesh ne punet e tyre o derezi, cdo , cdo! Shif ti besh asaj mjekres ndonje shape te bukur ate bej ti, ose nese ste shkon futi nje brisk komplet. Ne lidhje me temen, femrat pa tualet fare jane dembele, pa respekt per veten. nuk du me ofendu asnjeri ketu, po thjesht opinion imi. Pak tualet me finese dhe klas duhet! It's a must!! Nje tualet sysh, e nje pink te bukur te buzet te jep hijeshi. Vec te zbukuron. Aaaaa po ato qe patinohen shume, lekuren ato sme pelqejne. Po Jo t'gjitha e kane ate fat me pas nje lekure te mire. Lol. Kur jam ne rush, gje qe ndodh perdit,e bej ne makine. Perfect
![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Zbukuron pa e tepruar!
Puna e pare njehere, me jep njeēik llogari per ket fjaline e fundit...XD
Pastaj, un mendoj se esht me mir te investosh pak (me gusto) tek veshja sesa te ngjyrosesh si clloun...
P.S.
Gjithmon flasim per ate tualetin qe bie ne sy te tipit Kleopatra, dhe jo per rastet kur perdoret me shume finese...
paqen, e sjell vetem drejtsia
LOL!! Kleopatra! E bukur kjo Skender.
Mu kujtua njeri...![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
e vetmia rast kur sve tualet eshte kur shkoj shopping apo te shtepia e prinderve apo motrat. ndryshe duhet te ve se skam shume konfidence![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
pse femrat kur trukohen e mbajne gjithnje gojen hapur?????
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
As vete sjap dot shpjegim pse e mbaj gojen hapur kur lyhem ,e bej pa vetedije
I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)
Tė shemtuaren e zbukuron ,te bukuren e shemton.![]()
Nuk jam unė qė ju thėrras ,por jeni ju qė vini tek unė!
ngaqe te mbash gojen hapur te ndihmon te perqendrohesh me shume, duke qene se arrin me shume oksigjen ne tru. ne momentet me vendimtare gjate trukut ama, nese e ke vene re, rrime ne apnee fare...ngaqe keshtu nuk duam te na shperqendroje asgje...as frymemarrja... japim pak nga jeta jone vetem qe truku te dali bukur![]()
Krijoni Kontakt