Nuk di tu them nese ju zbukuron apo shenton, por per nje gje eshte e sigurt, ju plak para kohe.
Nuk di tu them nese ju zbukuron apo shenton, por per nje gje eshte e sigurt, ju plak para kohe.
"Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"
*
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lulja_e_dimrit : 04-11-2002 mė 19:58
un nuk flas me ke kjo teme, pasi per momentin jam ne autocensure.
Po kisha nje pyetje
Sa vlen tualeti ne nje dite me diell?
Sidomos per ato qe e kane ftyren si Keneta e Maliqit?
Bohet llaē...
E dua shiun sepse eshte i vetmi moment kur mund te qaj me koken lart...
Po edhe un ket doja te thoja qe tha Albo qe tualeti ju plak para kohe.
puh ca eshte shqiptari i shkret nuk rri pa u grric iēik.
Kur paraqitet nji diskutim flitet me seriozitet dhe jepet nji pergjigje e sakte,jo budallalliqe,jo lahet jo s'lahet!
Eshte e vertet qe tualeti te zbukuron[per ato qe din ta perdorin sic duhet],nxjerr me ne pah bukurin e femres por jam me Albon qe te plak para kohe te pakten keshtu kam degjuar.
Burri tė mbytė ose ta falė, i ligu as tė mbytė as tź falė!!
Persa i perket tualetit ne raste te tepruara del i vetmi problem me kalimin e kohes i cili eshte rrudhja e futyres dhe me fjalet e tjera sic ka thene Albo pak me lart te plak para kohe pasi ne nje moshe te re femra eshte e vertet qe do te shfaqi bukurine e saj per kete ajo pervec bukurise reale te saj perdor dhe tualet por gjithmone ta perdorin ne nje fare mase qe mos ti sjelli pasoja me vone etj etj......Mir u lexofshim perseri Bye Bye![]()
Jeta ėshtė e mbushur me grimca dhe ēdo grim mbart nė vetvete njė kuptim..!
Po lutem me gjithe shpirt qe nje dite dhe gocat shqiptare te mesojne te dine te lyhen tamam, e jo si kufoma para varimit, sic ngjajne sot.
te zbukuron kur eshte nje tualet i lehte dhe me gusto...
Nuk e di pse kur nuk vija tualet ne fytyre sme dukej vetja keq
Sot qe bej tualet kur i shoh ca foto pa tualet smund ta shoh veten sme pelqen hic . lol , a ju ndodh edhe ju tjerave keshtu ????
Krijoni Kontakt