Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 107
    ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    Citim Postuar më parë nga aristophani
    O zotni,kur të duash në cilen do gjykatë por a mundesh se?

nuk po kuptoj pse po ju shqeteson disave ketu nenshkrimi im?!?!

Edhe për Flamur edhe për gjykata vendos populli i nderuar.?

une nuk jam historian, bile ndoshta edhe i pashkolle pak, por sme kujtohet te jete mbajtur ndonje referendum per flamurin qe ngriti skenderbeu. as per ate qe ngriti ismajl bej vlora sme kujtohet dicka e tille. sigurisht do me korigjosh ti?!?

E dhunshme është të imponohet një Flamur apo ndonjë gjë tjetër pa miratimin e popullit.

do isha dakord me kete qe thua, sikur te ishte imponuar ky flamur nga ndonje serb, por jo ne kete rast kur presidenti propozon nje flamur te ri per nje shtet te ri, dhe askush nuk del me nje kunderpropozim, por presin qe ta djegin flamurin e propozuar nga presidenti ne prag te bisedimeve per pavaresi!!

Jo i nderuar,procesimi i një vendimi të tillë vetvetiu nxjer parakushtet e veta,ata të cilët do ti përkulën le të vendosin për të,pra populli, e kjo nuk e përjashton mundësin që të bëhen propozime nga cilido grup parlamentar, por populli duhet ta votoi atë

mund te na tregosh nje shembull se cili shtet ka definuar ne kete menyre flamurin e vet? do te jem mirenjohes. (seriozisht po te them)

po ndonje propozim-flamur nga kushdoqofte ne ks mund na tregosh nese ka patur deri tani?

,përndryshe unë e shoh duke i falënderuar të gjithë ata që kontribojnë për këso aferash për të qenë i pari në "katund"

ai nuk ka nevoje per afera qe te jete i pari, i mjaftojne votat e popullit te tij te dashur.
    te siguroj qe tjeterkush po tenton te perfitoj nga aferat!!

Zgjidhja është e thjeshtë...por akoma nuk i ka ardh koha,deri atëherë...lus për shumë QETËSI dhe PJEKURI nga të gjitha palët.

akoma si ka ardh koha???
    kjo po me duket paksa si ai cobani te cilit i kishte ra ujku ne tufe te deleve, dhe ai thoshte "bone zot enderr".
    o zoteri, jemi ne prag te njohjes se pavaresise dhe mu tani na duhet te paraqitemi para kombeve te bashkuara si komplet te pergaditur per shtetesi, dhe ate ne te gjitha pikepamjet.

Që u dogjën ata flamuj,nuk ishte në rregull për mendimin tim,më shumë e parapëlqej po të ishin mbledhur dhe adresuar tek ata që e ngritën.

eh ketu ke fol si burrat!
    ...dhe jam plotesisht i bindur qe... sikur te ishte deklaruar dikush ne menyre keshtu te civilizuar qe se pelqente flamurin, kjo qeshtje do ishte diskutuar ne menyre po aq te civilizuar. por kete se beri njeri, dhe kjo mua me ben te dyshoj ne qellimet e atyre "veteranve" qe zgjodhen kohen e fillimit te bisedimeve per statusin qe te djegin flamurin e dardanise!

e kjo e spjegon edhe dukurin që askush bre burrë nga ju trimat nuk e mbrojtët.Si mund të mbrohet diçka çka se miratoi populli.

pse trimeri e kishe quajt ti te vritemi me shqiptar???
    jo i nderuar, na ka lene amanet i ndjeri kol. zemaj qe kurre pushken shqipetarit te mos ia kthejme!
    sado qe mund ta lyp dikush kete gje une nuk e perkrahi vlla-vrasjen.

Nëse një individ e mban një post falë votave të popullit,ai e ka për obligim ti referohet me çdo veprim popullit,le ta bëjnë dhe u zgjidh edhe ky problem.
    Deçanas,mos ma merr për të keq,unë nuk po shprehem këtu me teke dhe nuk po shpall luftë,por për mendimin tim kjo është "RRUGA"metoda me të cilën zgjidhet ky problem,shumë pastërt dhe në mënyrë shumë efikase.
    Sepse mbi të gjitha e kemi një obligim,POPULLIN

krejtesisht dakord!
    shihemi n´gjykate

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Keta jane flamuj artificiale te krijuar nga Ibrahimi per ta rritur kultin e individit d.m.th. kultin e Ibrahim Kuislingut.
    Keta flamuj hapin nje hendek te madh mes Kosoves dhe trojeve tjera shqipetare.
    Ne kemi nje Flamur.
    Nese Bashkesia nderkombtare nuk pranon qe ne ta mbajme flamurin e vertete shqipetar, nuk na lodhet veshi per bashkesine nderkombtare.
    I FTOJ TE GJITHE SHQIPETARET TA MALLKOJME DHE TA ANATEMOJME FLAMURIN PERÇARES TE KOMBIT.

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Nuk na vyn aj flamur i rugoves me yll te jahudive, letja qoj sllobes at flamur me vule presidenciale, se nese asht kryetar aj nuk asht shpiks i flamurave shqiptar, por kja ka cen ide e djalit te tij , Uk rugoves ky e ka zbulu ket maskarallak.ne e kem 1 flamur shqiptar.

i/e regjistruar Maska e RTP
    Anëtarësuar
    26-03-2004
    Postime
    1,756
    Citim Postuar më parë nga Llapi
    Ajo çka donë Partia Demokratike e Kosovës është se flamuri i ardhshëm i Kosovës, të këtë ngjyra kombëtare, të ketë motive nga lufta e fundit, por jo modeli t’i ngjajë ndonjë flamuri, që nuk identifikon asgjë të shqiptarëve.
    Çka me shtue ma shume.
    Vet Llapi na "ndihmoi""me artikullin qe postoi me larte te bindemi se sa e njeh historine kreu i PDKes,bashk me Jakup Krasniqi sekretar i PDK-së,

UNMIK-u ka një model të vetin për flamurin e ardhshëm të Kosovës.
    Mesiguri se e ka.
    Edhe ai do ti vendos aty te gjitha simbolet e minoriteteve,
    e mepastaj do shofim si do dalin "trimat"e "luftes"e t`ja vejne zjarrin.
    Me respekt
    rtp-ja

ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
    por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    O te gjitha propozimet do ti pranoim veq te rugoves jo do te kallim shpuz do te bejm si te qet prej dhomes se vet qyre njiher.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-12-2005
    Postime
    12

I nderuar Deçanas dhe bashkëdiskutues

Që pavarësia e Kosovës,do të imponoi një zgjidhje tjetër të identifikimit të shtetit të ri të kosovës është e qartë dhe pajtohemi të gjithë.

28 Nëntori,është ditë Kombëtare Historike dhe me vleftë për secilin për ne.

Problemi i ngritjes së Flamurit krahas flamurit Kombëtarë këtë vit ishte Gabim.

Pse Gabim?

Sepse i mungoi Krenaria,Solemniteti i nevojshëm,i mungoi përkulja e masave para tij,i mungoi Himni,i mungoi kënga e fëmijëve,i mungoi edhe dita e përshtatshme.

Dita e përshtatshme pse mos të jetë dita e pavarësis për shembull.

Flamuri i ardhshëm i Kosovës,duhet të valoi në çdo pullaz shtëpie e jo të jetë element përqarës.

Interesi i tërheqjes së madhështisë së meritave të luftës Kombtare të cilat e meritojnë me gjakun e derdhun përkuljen para Flamurit Kombëtar dhe ditës së 28 Nëntorit nuk është në rregull.Nuk është në rregull të zbehet kjo madhështi duke ngritur Flamuj pa asnjë fjalë,pa asnjë spjegim,pa asnjë aprovim nga Parlamenti,e në mungesë të tij o zotëri të nderuar egziston edhe kërkesa për Referendum etj.etj.

Nuk paragjykoi dukjen e Flamurit të shtetit të Kosovës,por kur ta LARTËSOJMË,le ta Lartësojmë me Pavarësi,me këngën e fëmijëve tanë,me fjalën e duhur dhe në zemrat tona ta pranojmë si arsye për të mbrojtur më tutje vendin dhe mirëqenien e qytetarëve!

Çdo zgjidhje tjetër do të jetë arsye për përqarje dhe shumë Gabim nga të gjitha palët,dhe uroi që të mos përsëritet një gjë e tillë nga askush,sepse ne duhet të ndërtojmë e jo të rrënojmë duke shpikur arsye të njëpasnjëshme për përqarje.

Kjo përqarje lokale në Kosovë,vlen të theksohet këtu,është keqkuptim i roleve politike që kanë grupet parlamentare.

Grupet parlamentare duhet të nxjerin opcione për parlamentin,të debatojnë rreth tyre dhe të aprovohen ato opcione të cilat e meritojnë,pamvarësisht nga cili grup parlamentar inicohen,ato nuk janë për tu kuptuar si aprovime përqarëse por si rrugë e cila do ti shtyej ata të punojnë më shumë.Neve atë arenë politike,po e kuptojmë paksa gabim,sepse po reflektohet në jetën e përditëshme qytetare si nevoj për përkrahje edhe të asaj që nuk ka mundësi të përkrahet.

Lufta ka mbaruar,është kohë kur ne me kontributin tonë të përgjithshëm,dhe si individ në veçanti të brengosemi për ndërtimin e shtetit të Kosovës ku do të kemi mundësi të jetojmë duke ia sigurar vehtës dhe të tjerve një Jetë me dinjitet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga aristophani : 22-12-2005 më 08:58

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2005
    Postime
    30
    E lexova me interes gjithe diskutimin tuaj dhe te them te drejten pergjigjja e fundit e dhen nga aristophani permbeldh dhe mendimin tim.
    Si nje shqipetar qe jeton jashte atedheut ndjek me vemendje zhvilliment ne te dy anet e kufirit dhe zelli per protagonizem politik eshte i madh per te gjithe politikanet tane bashkekohore.
    Nje flamur si ky i joni ka nje histori te dhimbeshme dhe plot kuptim , permbledh ne vetvete gjithe historine e nje populli qe ne 50 vjecarin e fundit u vetenda nga politika e gabuar e antikombetare.
    Eshte koha qe dhe shteti i Kosoves dhe jo populli kosovar te krijoje identitetin e tij, e perseris shteti jo populli.
    Le te krijohet ky identitet dhe nga vete ju me nje nisme popullore me ane te nje referndumi, ju rinia kosovare qe keni dijet kulturen dhe shkollen perendimore mund te krijoni simbolet e nje shteti perendimor e behuni inisiatore te nje referendumi mbare popullor.
    Nje referendum nga ju dhe shoqeria civille, akademiket dhe artistet e Kosoves krijon kushtet per nje simbol anjeanes dhe gjithe perfshires per Kosoven duke nxjere jashte loje politikanet ambicioze qe nuk do te mernvesh kure midis tyre.
    Uroj qe nje inisiative e tille te mos jete vetem e imja.

Shqiperia e shqipetareve........

I come back
    Anëtarësuar
    01-10-2005
    Postime
    345
    Nuk i takon kosovareve te zgjidhin çeshtjen e flamurit, i takon Tiranes zyrtare.
    Tirana mund te propozoje per Kosoven nje flamur te perkohshem,por jo aq shume domethenes.
    Sidoqofte Kosova nje dite te bukur do ti bashkengjitet memes'vet Shqiperise.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-12-2005
    Postime
    12

Tirana

Tirana o mik,shumë kohë më parë e ka vetmbyllur të drejtën për të vendosur për Kosovën,në çfarëdo aspekti.
    Një e drejtë e tillë që ka patur Tirana,fatëkeqësisht ka mbetur herët e mbyllur në aktet e pasluftës së dytë botërore të quajtur shkurtimisht KSZE.
    Siq e humbi Kosova të drejtën e tyre mbi shqiptarët dhe tokat e tyre në Maqedoni,Preshevë,Bujanoc,Medvegje etj.etj.
    Politika e miq,duhet zvilluar,tek ne o miq ajo ka vlerë përçarëse,tek ne o miq përkujtohen përvjetorët e partive pa Rezultate,pa argumente.
    Nuk mund ti gëzohet askush viteve të egzistencës nëse i gjithë kontributi i dhën ka mbetur në tentim.
    Tiranën e kam në zemër,por ajo që nuk arsyetohet,nuk është për tu arsyetuar,për çdo gjë në Kosovë do të vendos Kosova.

Rezervoi këtu dashurin e madhe për mëmëdhe Shqipërin dhe çdo shqiptar kudo që të ndodhet ai.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga qafezezi
    Nuk i takon kosovareve te zgjidhin çeshtjen e flamurit, i takon Tiranes zyrtare.
    Tirana mund te propozoje per Kosoven nje flamur te perkohshem,por jo aq shume domethenes.
    Sidoqofte Kosova nje dite te bukur do ti bashkengjitet memes'vet Shqiperise.
    Mos ke pi ?

Keto fjal vetem ata qe jan tap i thon.. Se ata qe jan me mendje ne kete bot se besoj.

Edhe ta dish sa te jet USA ( Amerika ) dhe sa te kollitet nje Amerikan i keq ketu ne Kosov Kosova ska me u bashku me Shqiperi , njeashtu edhe shumica e popullit nuk duan te bashkohen , te rrim shtet mire jemi edhe kshtu sic jemi , jemi te aft te behemi shtet edhe vet pa shqiperi.

Gjith te mirat.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  2. D'Alema per Kosoven
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-01-2006, 08:43
  3. “MAVI” grisi flamujt maqedonas
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-11-2005, 18:19
  4. Raporti i Kai Aides për Kosovën në OKB
    Nga Harudi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-10-2005, 17:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •