Postuar më parë nga aristophani
nuk po kuptoj pse po ju shqeteson disave ketu nenshkrimi im?!?!
une nuk jam historian, bile ndoshta edhe i pashkolle pak, por sme kujtohet te jete mbajtur ndonje referendum per flamurin qe ngriti skenderbeu. as per ate qe ngriti ismajl bej vlora sme kujtohet dicka e tille. sigurisht do me korigjosh ti?!?
do isha dakord me kete qe thua, sikur te ishte imponuar ky flamur nga ndonje serb, por jo ne kete rast kur presidenti propozon nje flamur te ri per nje shtet te ri, dhe askush nuk del me nje kunderpropozim, por presin qe ta djegin flamurin e propozuar nga presidenti ne prag te bisedimeve per pavaresi!!
mund te na tregosh nje shembull se cili shtet ka definuar ne kete menyre flamurin e vet? do te jem mirenjohes. (seriozisht po te them)
po ndonje propozim-flamur nga kushdoqofte ne ks mund na tregosh nese ka patur deri tani?
ai nuk ka nevoje per afera qe te jete i pari, i mjaftojne votat e popullit te tij te dashur.
te siguroj qe tjeterkush po tenton te perfitoj nga aferat!!
akoma si ka ardh koha???
kjo po me duket paksa si ai cobani te cilit i kishte ra ujku ne tufe te deleve, dhe ai thoshte "bone zot enderr".
o zoteri, jemi ne prag te njohjes se pavaresise dhe mu tani na duhet te paraqitemi para kombeve te bashkuara si komplet te pergaditur per shtetesi, dhe ate ne te gjitha pikepamjet.
eh ketu ke fol si burrat!
...dhe jam plotesisht i bindur qe... sikur te ishte deklaruar dikush ne menyre keshtu te civilizuar qe se pelqente flamurin, kjo qeshtje do ishte diskutuar ne menyre po aq te civilizuar. por kete se beri njeri, dhe kjo mua me ben te dyshoj ne qellimet e atyre "veteranve" qe zgjodhen kohen e fillimit te bisedimeve per statusin qe te djegin flamurin e dardanise!
pse trimeri e kishe quajt ti te vritemi me shqiptar???
jo i nderuar, na ka lene amanet i ndjeri kol. zemaj qe kurre pushken shqipetarit te mos ia kthejme!
sado qe mund ta lyp dikush kete gje une nuk e perkrahi vlla-vrasjen.
krejtesisht dakord!
Krijoni Kontakt