Close
Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 107
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2005
    Postime
    359
    Citim Postuar më parë nga qafezezi
    Nuk i takon kosovareve te zgjidhin çeshtjen e flamurit, i takon Tiranes zyrtare.
    Tirana mund te propozoje per Kosoven nje flamur te perkohshem,por jo aq shume domethenes.
    Sidoqofte Kosova nje dite te bukur do ti bashkengjitet memes'vet Shqiperise.
    RTP per njerz te tille do te thoshte: " sa me vjen keq per ata qe nuk dine"

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi
    Mos ke pi ?

Keto fjal vetem ata qe jan tap i thon.. Se ata qe jan me mendje ne kete bot se besoj.

Edhe ta dish sa te jet USA ( Amerika ) dhe sa te kollitet nje Amerikan i keq ketu ne Kosov Kosova ska me u bashku me Shqiperi , njeashtu edhe shumica e popullit nuk duan te bashkohen , te rrim shtet mire jemi edhe kshtu sic jemi , jemi te aft te behemi shtet edhe vet pa shqiperi.

Gjith te mirat.
    edi un qe ju te rugoves(kryetarit asht fjala) e ureni shqiprin,un si pejan kur per jet sdota pranoj at flamur te ati peverzi dhe kosova e shqiprija jan .1. metevertet ju vuni te bashkoheni me serbi si aj kryetari yt qe e mban ne msheftesi ket; edhe heke at harren mos ta sheh kush , se papajtim te shqipris ti ske qkate folish. me pa kan aj kryetari yt i mir e kish vizity niher shtetin shqiptar e jo ata serb.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga pejani34
    edi un qe ju te rugoves(kryetarit asht fjala) e ureni shqiprin,un si pejan kur per jet sdota pranoj at flamur te ati peverzi dhe kosova e shqiprija jan .1. metevertet ju vuni te bashkoheni me serbi si aj kryetari yt qe e mban ne msheftesi ket; edhe heke at harren mos ta sheh kush , se papajtim te shqipris ti ske qkate folish. me pa kan aj kryetari yt i mir e kish vizity niher shtetin shqiptar e jo ata serb.
    I nderuar Pejan , un kam thene dhe them qe disa nga ju qe ende nuk e dini cka do te thot Shteti , ju ende mos te them shum mbrapa por jeni deri ka shekulli i 18..19 ne at koh te vjeter qe nuk dini tjeter vetem urrejtje dhe mashtrime.

A e pranon ti flamurin apo jo , Rugova nuk po merzitet shum sepse populli apo shumica e popullit e Perkrahin at Flamur , e me bo me ju nigju juve ca thoni ateher ju keni me thanen sikur tha ai pleshti si Invalid i UQK kishe na prap kemi me hy ne luft po ne nqs ndryshohet Flamuri.

Ta dini te nderuar Pejan , apo vet ty personalisht merr dhe lexo ca shkrime apo 80% te shkrimeve te kesaj teme , te tregojn ndoshta ta mbushin koken pak a shum se cka do te thot Flamuri dhe cfar simbolizon ne at Flamur apo Flaumri si propozim i Presidentit apo njeriut numer 1 te Kosoves Dr Ibrahim Rugova.

Shpresoj qe nje dite ti dhe disa ketu qe urreni gjera te tilla te mesoni qe Kosoves i duhet nje flamur , dhe ai siq po shihet do te jet Presentimi i Presidentit Rugova , e tani ti zgjohu e varru ne deg te molles se kush ste pyet se ju diten mendoni kujt me i hi naten e ke me vra.. Jo qe jeni aq atdhetar te fort , por keto muhabete i beni vetem e vetem te fitoni noj vot e ta merrni noj njo sikur ju..!

Mos i merr per ofendim keto fjal por po flas prej atyre cka po shoh.

Gjith te mirat
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Shyqyr qe kam nje damar andej nga veriu, se kjo "shqipja" jote do perkthyes. Ndaj, mos u jep leksione te tjereve per atdhedashurine, se po ta doje aq shume nuk e copetoje gjuhen e nenes keshtu.

Persa i perket temes, ta ka thene shume mire Gjilansi, qe ju nuk keni idene e shtetit. Kosova nuk mund te kete te njejtin flamur me Shqiperine, sepse do jete (shpresoj shpejt) shtet me vete. Qiproja (edhe pse donte te bashkohej me Greqine) ka flamurin e vete, por po t'i shohesh ne demonstrata, apo festa etj, i ngrene te dy flamuret dhe asnje nuk i ndalon.
    Ti dhe ca te tjere ketu, e dime shume mire qe s'keni respekt per Rugoven, por te kalosh ne ofendime te tilla personale si "pervers" etj, veten tuaj tregoni, dmth veten tuaj ulni.
    Cfare ka bere Rugova per Kosoven, e di gjithe bota, s'ka nevoje te dale njeri me shpate ne dore, se nuk mbulohet zjarri me hi.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Thumbs down

a e shihni se qfar njerz ka, e shajn shqiprin ce gjat lufte na kan mbajt me buk me uj me arm dhe me te gjitha ato mundesi qe i kan deri ne momentin e fundit , dhe niher nuk itha kryetari yn faliminderit shqiprislere at po eshajn edhe adem jasharin uck, invalidet e luftes, po amendon more rugova ce ende ska mbaru ceshtja e kosoves ende ne hulaq jem, aj nuk merzitet se ukes(djalit tevet) jaka siguru jeten tash keta klysht lehin, nuk doti shkoj gat poja njehim ditet apo oret apo minutat.
    Njerze te gjith jemi dhe te mirat qe i beri Shqiperia per popullin Kosovar ato nuk i harrohen kurr strehimet e gjerat qe u ben per ta , ne Shqiperis nuk e besoj qe do ja kthejm nje her , edhe ta dish kryetari im e i yti Dr Ibrahim Rugova e un e ti i falmnderohemi tjeter ndryshe Shqiperis kur edhe noj her te jet rasti qe edhe ne te behemi shtet dhe kemi mundesi qe ta falmnderojm me mire..

LEXO KETE SHKRIM NQS TI E KUPTON I SHKRUAR NGA NJE NJERI I MENQUR.

E priten vjet ne Kosov vellezerisht te gjitha strukurat me te larta venddese te cilet per nje cast u bene se kishin harruar te bemat renegate te ketij kryeministri. Bashk me viziten e tij ne Kosov ai kishte jsell me vete skenarin paralamjruar te Beogradit per trazirat e pergjakshme qe ndodhen ne marin e vjetem vetem 3..3 dite pas ikjes se tij. Po ashtu vetem 2-3 dite pas kthimit te liderit te PDK-s nga vizita qe i kishte bere Tiranes zyrtare u deponuan dosjet per " Inkriminimin ne krime te organizuara ne Qeverin Kosumi: te marra te gatshme ateje qe te shkaktoheshin lekundjet shemjet dhe krizat institucionale ne Kosov. sipas paralajmrimit te Surroit se " me nje qeverisje te till pritet shperthim i paknaqesive te pas gjasht muajsh" qe i binte taman te ndodhin ne marin e sivjetem Ne vend te ketij paralajmrimi qe nuk u realizua fal urtesi kolektive te popullit u gjeten te gatshme dosjet dhe u gjeten te gatshem dosistet te cilet e duan Kosoven vetem nen pushtetin e tyre edhe pa voten e vullentshem te popullit.

A mund te quhen edhe keta se kishin qendrim te njejt Me Millosheviçin. siq thot ky kryemnister i perdal per Sali Berishen " Berisha ti je kercenim edhe per Kosoven" Nuk mund te harrohet deklarata jote per mosnenshkrim te marveshjes se Rambujes. Ti ishe ne unison me Millosheviçin si ne kohen e kontrabandes se karburanteve qe ndihmove makinen e luftes se tij te vriten vellezerit Kosovar.

Mos te kalojm ne keto fjalime pasi edhe tani je ne pushim nje javor dhe e di qe nuk kthen dot pergjigjeje..

Shpresoj qe te jesh mire.

Gjith te mirat.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

profesionisti Maska e I-amëshuar
    Anëtarësuar
    03-01-2005
    Vendndodhja
    www.proletari.com
    Postime
    211
    O shqipetar te mjere e mjere tokat shqipetare qe sju kane rende ti leshoni hijen e turpit dhe pluhurin e antishqiptarise.
    Po shqiptari tere jeten e tij ka punuar per te huajt dhe per kete Naimi i shkrete i djegur nga malli i ilireve nxorri dhe poemen e tij.Kush ishim e kush jena.
    E ta dini o shqiptare te mjere se askush nuk na e ka fajin pervec vetshkaterrimit tone kombetar nga individualizmi dhe urrejtja per kombin.

Keto fjale me dolen nga zori se une e kam dhene njehere mendimin tim per kete teme por po shihja qe sa me shume ti besh te kuptosh shqipeve se ku e kane gabimin mental aq me shume binden te gabojne sa me shume sic kane bere ne shekuj.
    Mjere ne, cfare bashkombes kemi.
    Fati i kosoves eshte per te qare e ne mbytemi njeri me tjetrin neper interneta mbasi ****** tone e kemi te nxehte sepse nuk jemi atje ta perjetojme ashtu sic e perjeton nje patriot i vertet e kemi dhe goje te vjedhim vrer per kend.

O O O TE KEM NJE GRUSHT TE FORT E TI BIE MALIT QE NUK SHEMBET
    DASHURIA ËSHTË MISTERI IMAGJINAR I SHPRESËS QË BËN TË JETOJË SHPIRTI NË PAQE DHE LIRI.
    THJESHTËSIA DHE SINCERITETI JANË DHURATA QË ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TË REZISTOSH TI MBASH ATO ËSHTË MREKULLI VUAJTËSE QË TË BËN TË JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unë)

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    cfar do lloj flamuri me nxjerr rugova do dali dikush ta djege ne prishtine.

pra nuk eshte ceshtja tek lloji flamurit.
    per cdo flamur te Rugoves kta i kan gati "arsyet" dhe bandat me e djeg.
    mjafton nje shembull.

cfar solli Marku Profesori akademiku me shok ne Prishtine?

arkanin, sllobo Milloshin..jo.. solli Skenderbeun..
    por a mund te rrinin pa gjetur arsye kanibalet enveriste me ne krye qosen qe ti suleshin atij Skenderbeu me fjalet me te flliqta qe i jan then ndoj here Shqiptarit?

Pse..

sepse ky Skenderbe nuk po vinte prej Dokle Nano Klosave e Edvinave.. por prej disave qe nuhatja kanibale envero thaqo qosiste kuptoj se ishin ne pajtim me Rugoven..
    athere artileria kanibale me ne krye kryeidolin e kanibaleve , qosen e 97-tes uleriti.. o kudra o klysh kudrash.. i than popullit.. e kujt popull.. Te kines a Sudanit..
    jo jo..
    Atij te Kosoves..
    Pra mos u merrni o gjillansa me kta kanibale..

Ata do djegin do vrasin do bejn Marsa e moratoriume e tritole e cka tu vij per dore perderisa 2 milion shqiptar te Kosoven e kan pranu mu ul kryet e me ju bind tigrave te Bengalit.. PDK-istave shtazarake.. me Armani e Benxa.. qe qendrojne mbas cdo shtazerie ne Kosove..

qashtu..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-12-2005
    Postime
    252
    Citim Postuar më parë nga Frodo9
    Per mendimin tim djegia e flamujve "komike" ishte nje akt patriotik dhe shume i rendesishem.

Kush po flet more per Patriotizem???

Tybe burrni kan bo,vec a dini qka, vec qka po i rritet vlera Flamurit Dardan,sepse kur populli e din se kush e ka ba ate gjest,po krenohen sepse,prej kriminelve e hajnav nuk pritet ma mir.
    Ka vende ku shitet patriotizmi,Graqanica,Mitrovica,Shtimja etj.Aty shkoni merrni flamura e djegni
    Ndryshuar për herë të fundit nga MemphiS_ : 24-12-2005 më 20:24

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-12-2005
    Postime
    12

Arenat e luftës me gishta,por pa argumente

A është ky synimi i Shqiptarëve,të luftojnë edhe përmes tastaturës,duke zbrazur shpirtin përqarës!!!

Ju lutem,në rregull nuk ishte as lartësimi i atij flamuri e as që u dogjën më pas.

Rruga e vetme e zgjidhjes së kësaj qështjeje mbetët në Parlament ose me Referendum.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi
    Veteranet e luftes ne shejn paknaqesie per vendosjes krahas flamurit kombetar dogjen Flamurin e Presidentit.

Flamujt e Presidences te vendosur dje krahas flamurit kombetar me vendim te kryetarit te Prishtinës jan marr nga vendet ku kan qen te Vendosur dhe jan djegur nga Veteranet e luftes se UQK.! Ata i konsideruan si provokim shum te rend vendosjen e flamurit te presidences krahas flamurit kombetar.

Kosov/RTK.
    vetem me simbolet kombetare nuk ka lojra,nuk u be mire qe u dogjen, por shum me keq ishte qe rugova i vendosi ne institucione duke provokuar nje komb!

Faqja 10 prej 11 FillimFillim ... 891011 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  2. D'Alema per Kosoven
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 03-01-2006, 08:43
  3. “MAVI” grisi flamujt maqedonas
    Nga Xhuxhumaku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-11-2005, 18:19
  4. Raporti i Kai Aides për Kosovën në OKB
    Nga Harudi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-10-2005, 17:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •