Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar Maska e Tironce_Moderne
    Anėtarėsuar
    25-07-2002
    Vendndodhja
    Nga "Ha mer dhe ika"
    Postime
    109

Halle halle kjo dynja.....

Si kjo s'kisha pare noihere.
    1 goc shqiptare, e kam ne kolegj. Kishte vajt me pushime ne shqiperi, dhe kishte gjet mamin e vet me 1 burre tjeter ne krevat. Ka ikur goca e tmerruar nga shqiperia, U zu me mamane, dhe nga urrejtja qe pata tha, deshja ti thoja dhe babit. Po nuk i tha gje, se pati frik, do shkatronte familjen.
    Juve si thoni?????? ajo kerkon mendime.
    1. ti thote babit???
    2. Te urrej mamane per 1 veprim te tille?
    3. Te largohet perfundimiosht, pasi ajo thote s'dua me ta shoh me sy mamin. Edhe mos ti beje prinderit te ndahen???

ps. Vilmaa ti duhet ta njohesh kete gocen, se eshte beratse ne philly.

alvi
    i/e ftuar
    Ajo duhet te pyesi veten: A e vret babi mamin apo thjesht e ndan?
    Nese babi eshte gjaknxehte dhe po e mori vesh i fut nai kokerr plumi mamit, atehere ajo nuk duhet ti thote, por duhet te ushtroje presion mbi nenen qe te kerkoje divorc.
    Nese baba eshte nga ata tipat qe nuk u ben pershtypje, le ti thote, pasi nuk eshte e drejte qe femija shkrete te kete dicka te tille ne ndergjegje.
    Rruge te mesme s'ka. Kesaj tragjikomedie i duhet dhen fund.
    Un per vete, t'me ndodhte kjo gje, me siguri do isha ne burg per vrasje, pasi gje me te shtrenjte e te shenjte se familja nuk ka, dhe kushdo qe prish familjen time, e meriton vdekjen. po ka dhe njerez qe i durojn dot kto gjona.
    Tjeter eshte divorci me mirekuptim, nuk na shkon me bashke, hajt te ndahemi qe mos te jemi te dy te mjeruar, por jo te tilla pabesi.

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    1 Babait duhet ti thote patjeter
    2 Kete e ka ne ndergjegjen e saj
    3 Sa per prinderit deri sa ka ndodhur kjo nuk ka kuptim te quhen nje familje. Tradhetia eshte e pa tolerueshme.
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2002
    Postime
    126
    *
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lulja_e_dimrit : 04-11-2002 mė 17:57

alvi
    i/e ftuar
    Nderi?
    Nderi nuk ka te beje fare me c'fare po flitet ketu.
    Po ajo nese eshte lodhur nga udha, nuk ka pse te ta nguli thiken pas shpine ne kete menyre. U lodh, le te ndahet, s'ka pse te mori ne krevat gjysmen e lagjes. Pa mendo pak per demet psikologjike qe do shkaktonte ajo skene si mbi femijen ashu dhe mbi burrin. Te ta beje njeri femijen ty me hije, nuk ma merr mendja se ja kurseje jeten apo jo?
    Ne kete rast, eshte thjesht koincidence qe eshte gruaja. Un faktin qe do ma kishte vene gocen ne ate pozite nuk do tia falja kurre.
    Une i qendroj mendimit tim, si per keshillen, ashtu dhe per si do veproja une.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2002
    Postime
    126
    *
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lulja_e_dimrit : 04-11-2002 mė 18:00

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    bobooo, mjere kujt i ra e kush ka per ta hequr thuaj, pa te jete per ne qe s'e kemi ne kurriz, ne i fusim plumbin nenes (apo ndonje gje qe te mos bej zhurme, se pastaj kur na del gjaku, kerkojme te fshihemi se na e ndjen b*ja lageshtiren). Une do kisha bere nje bisede shtruar me time mė, vetem sa per te shuar kureshtjen time. Po te me kerkonte mendim, edhe mund t'ia jepja. Ashtu sic nuk dua une qe ime eme, apo ndonje tjeter te shqetesohet se me ke e ndaj une krevatin, ashtu nuk shqetesohem dhe une. Keshillen dhe mbeshtetjen e plote per t'u ndare me tim ate do t'ia jepja me gjithe zemer, per te miren e te dyve.

Shif nje here thuji asaj shoqes se mos e din i jati dhe eshte rehat me kete muhabet, dhe vete hap kot ndonje thes me krimba ajo. Se pastaj do kete zhgenjim e zhgenjim.

Sinqeritet.Korektesi.
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Eshte e lehte te japesh keshilla kur nuk e vuan nje gje te tille dhe je jashte ketij problemi,nuk behet fjale per nje kafshe po per idhullin e cdo personi.Ate qe besoj eshte tja lere kohes,dhe te mos degjoj sa andej kendej.
    Ate qe i uroj eshte,ta kapercej me sa me pak dhimbeje kete ngjarje,dhe te jete e matur se cfare do beje,per mos tu ndodhur akoma me keq se ceshte tani.
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

alvi
    i/e ftuar
    O Henro, nuk thash un plum nones. Grus per zotin, nuk e di, as hasmit nuk ja uroj, po, mendimi dhe menyra si ndihem une, nuk e di a do ta permbaja dot vete. Nuk ka gje me te poshter se kur nena e femijve te tu, ta shperdoron besimin ne ate fare menyre. Sot eshte shekulli 21, nese nuk do te jemi bashke, bujrum, merr divorc, po jo keshtu, kendej me thua te dua, e fle me mua naten, e diten iken e q****sh me dynjon.

O Lulja e dimrit, ti ke te drejte me ate definicionin e nderit, po ajo eshte pune per opinionin, un po flas per marrdhenien brenda familjes, dhe zhgenjimin me shume se nderin.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-09-2002
    Postime
    126
    *
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga lulja_e_dimrit : 04-11-2002 mė 18:01

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •