pergezojm policin angleze per kte kapjepP
pergezojm policin angleze per kte kapjepP
Vari tene-qen. Muhabet i menderos!
Jam JETUS jo TREGUS!.
ka edhe nga keto...por 1 me ka bere cudi pa mase- ishte ne moshe te babit tim edhe kur i thashe se nga jam- ai u pergjigj ' nga Tirana je.. Veriu apo Jugu...Cfare ka ndodhur me familjen e Enver Hoxhes??'..une shokimin me te madh...pasi gjithnje thashe qe do filloj per pimpa budalliqe..ai doli tek Enver Hoxha...Postuar më parë nga Qerim
edhe i vdekur burri nuk e len Shqiperine rehat....nejse sa per interes ai dinte goxha per xhaxhi verin edhe per Shqiperine komuniste - interesant.
Sa per keto bukuroshat qe tani po shijojne jeten mbrenda- Zoti i pa edhe ato...![]()
Gjynah se per njerez si ata vuajne edhe keto te mirit- qe me te vertete po mundohen te krijojne dicka.
How can she fall, if there is no one there to catch her
Ke te drejte !Ndonjehere me duket se me mire na njohin te huajte se sa njohim ne vetveten.Jo me kot ndonje ese apo pershkrim per shqiptaret shkruhet nga ata dhe... komentohet nga ne .lol
Epo domosdo,njerez te afte Shqiperia nuk ka nxjerre qe te dalin ne faqen e pare te gazetave angleze per nonji veper te mire.Te pakten ky krahu tjeter,sikur degjohet nje cike,se te prisnim nga shqiptaret e afte dhe te mire,aha,rrezik s'do na njihte njeri.lol.Si i thone,me mire per keq,sesa fare.
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Krijoni Kontakt