Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    8

Exclamation Shkollat shqiptare po marrin në qafë brezin e ri

Quhem Klodjan 21 Vjec Lindur Dhe Banues Ne Berat.jam 1djal I Thjesht Shum Kurioz Per Gjithcka.jeten E Kam Pasur Shum Te Veshtire Por Po Vjen Nje Dite Qe Po Shof 1shpres Ne Jete Dhe Kjo Fal Mundit Qe Kam Kaluar Me Forcat E Mia.studioj Privatisht Pasi Shkollen E Mesme Dhe Te Larten Nuk Munesha Ta Vazhdoja Per Shkak Te C"regullimit Arsimor,klasa Me Nxenes Te Pahafte Qe Skishin Mendjen Per Mesim Dhe Benin Rremuje Ne Klase,do Thoni Ju Po Mesusi Ku Ishte?mesusi Vinte Ne Klase Hapte Regjistrin Merte Mungesat Dhe hoshte Beni Muhabet.c"te Bente I Shkreti Me 100.000lek Te Vjetra Nuk Ja Vlente Te Sakrifikonte Veten Duke Bertitur Mbani Qetesi Apo Duke Ber Kritik Te Pahafteve Qe Ishin Ne Klase. Se Kishte Dhe Nga Ata Profesore Qe Bertisnin Qellonin Benin Gjithcka Per Ti Arsimuar Kta Nxenes Por Ishte E Kote,nganjehere Profesoret E Shkrete Vinin Me Sy Te Ejntur Te Nesermen Nga Ndonje Nxenes Qe Se Meriton Ti Thuash Nxenes Por Rrugach.e C"te Beninin Profesoret E Shkrete.brezi Jone Ka Per Te Vuajtur Shume Se Te Tere Qe Po Maren Shkollat E Larta E Po Dalin Inxhiniera E Doktora E Infermier Polica Perfshi Gjithcka Arsim Ne Shqiperi Po I Marin Shkollat Me Lek E Me Mik Dhe Po Na Heqin Te Drejten Neve Qe Jemi Vertet Te Afte.zoti Na Dhente Shendete Qe Mos Renchim Ne Duart E Ketyre.shkon 1here 1persone Te Dentisti Ishte 1vajze Ere E Sapo Dipllomuar Dhe Kish Filluar Pun Ne Nje Klinik Private Padashje I Kishte Hequr Dhemballen E Mire Dhe Jo Ate Te Krimburen I Shkreti Njeri Vajti Per Mire Por I Shkulen Dhemballen E Gabuar.pasojat I Merni Me Mende.nje Tjeter Njeri Vuante Nga Apandesiti Doktorat I Nxoren Diagnoze Per Veshkat E Dime Qe Veshkat Jane Semundje E Rende Dhe Qe Ilacet Kushtojne Me Shume Se Te Apandesitit,personi Me Apandesit Merte Kure Tjeter Per Tjeter I Plasi Apandesiti Ka Shpetuar Ne Fill Per Jeten.domethene Qe Keta Doktora Dashkan Dhe Leke Domosdo Do Nxjerin Ato Leke Qe Kane Mare Shkollen Apo Vendin.nuk Po Vazhdoj Me Rastet Nuk Mbarojne Ka Me Miliona.se Merni Dote Me Mende Se Sa Do Vuajme Ne Brezi Ri Kto Gjera Qe Po Ndodhin Sot Nuk Kane Per Tu Regulluar Per 2-3-shekuj.keshtu Ne Jetojme Mes Vuajtjes Ky Gabim E Ka Prejardhjen Nga Vitet 90 Dolem Nga Komunizmi Por Ishte Shume E Veshtire Per Ne Pjesa Me E Madhe U Largua Ne Mergim Cdo Kushe Ishte Per Hesap Te Vete Ne Kohen E Komunizmit Ishte E Veshtire Te Dalloje Dembelin Por Tani Kapitalizem Cdo Kush Per Vete Dembelin E Shef Mjafte Mire Se Ne Kohen E Komunizmit Punonte 1 Hanin 2 Po Tani Ska Me Gjithkush Per Vete Sdo Tja Di Vllai Per Vllane.kta Dembela Po E Shkaterojne Gjithcka Se Nuk Punojne Dote Dhe Shkojne I Vjedhin Atij Qe Punon Dhe Gjoja Kane Alle Dhe Fillojne Dhe Drogen ,shoqeria Sot Shume E Veshtire Ne Cdo Tre Veta Ka 2 Persona Qe Pijne Duhan Dhe Alkol Ne Cdo 4 Persona 1 Prjejtyre Mer Drog Jane Ca Fakte Se Jo Vetem Meshkujt Por Edhe Femrat.kjo Ishte Me Pak Fjale 1 Histori E Dhimshme Qe Po Na Ndoth Ne Shqipetarve Dhe Me Vjene Shume Keq .disa Nga Gjerat Qe Me Pelqejne Dhe Studioj Ne Menyre Private Jane Elektronika Aeronautika Psikologjia Neurofiziologjia Fizika Me Pelqen Te Kem Dhe Shoqe Por Shum Rall I Gjen Se I Duan Shoket Me Benc .me Punen Ja Kaloj Shume Mire Shoket Qe Kam Prane Jane Nga Me Te Miret Me Pelqen Interneti

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Tani ti lale, mire e ke shkrujt po i gjo skuptova un? Ky ishte nje prezantim apo nje ankese per shkollat?

Nese ishte ankese me mire ta shkruaje klet temen ke ndonje nen-forum tjeter1

Larguar.
    Anëtarësuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Ata dembela qe permend ti, o student i mire, te marrin fshesat dhe te fshine rruget (dmth te bejne para duke i bere mire vendit te tyre meqense nuk u jepet mundesia te vazhdojn shkolle apo te gjejne pune me te mire). Dhe ne kete menyre punojn dhe bejne para. Ne kohen qe mund te kene te lire, le te lexojn ne shtepi dhe te mesojn veten e tyre, dhe jo te shkojn e ti perdorin parat ne internet kafe. Pra ato para qe mund te bejne mos ti harxhojn per duhan dhe alkol por ti harxhojn per buke dhe libra. Kjo eshte e vetmja menyre qe mund te ecin perpara dhe mund te hedhin hapa per permiresime ne te ardhmen e shqiperise.

Mireseerdhe ne Forumin Shqiptar

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Klodi miresevjen ne forumin
    Ke bere prezantim te vecante, nje realitet i hidhur qe shihet sa ve kembe ne Rinas.
    E di ate fjalen e urte "I miri zhytet por nuk mbytet" besoj qe te takon ty dhe c'do personi te drejte. Nuk e di si eshte sistemi shkollor ne Shqiperi, por mundohu te te marresh diplomen e se mesmes. Mbase tani nuk te ben pune, por te ardhmes nuk i dihet.
    Suksese te metejshme!

Më fal që nuk pata "sy" dhe si rrjedhim, nerva të të lexoja, por shkolla ku ke mësuar ti të shkruash ka marrë në qafë shqipen tënde.
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga helios
    Më fal që nuk pata "sy" dhe si rrjedhim, nerva të të lexoja, por shkolla ku ke mësuar ti të shkruash ka marrë në qafë shqipen tënde.

Sikur me lexove mendjen .
    Dhe kush pati " nerva" te vendose kete post ketu , ne problematika shqiptare .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    8

Exclamation Kini parasysh!

para se te flisni me mua mendohuni mire .shpjegohuni dhe ju lutem shkruani ne gjuhen letrare
    Ndryshuar për herë të fundit nga klodjan1800 : 07-12-2005 më 12:31 Arsyeja: Titulli nuk ishte i pershtatshem

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    8

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga Veshtrusja
    Ata dembela qe permend ti, o student i mire, te marrin fshesat dhe te fshine rruget (dmth te bejne para duke i bere mire vendit te tyre meqense nuk u jepet mundesia te vazhdojn shkolle apo te gjejne pune me te mire). Dhe ne kete menyre punojn dhe bejne para. Ne kohen qe mund te kene te lire, le te lexojn ne shtepi dhe te mesojn veten e tyre, dhe jo te shkojn e ti perdorin parat ne internet kafe. Pra ato para qe mund te bejne mos ti harxhojn per duhan dhe alkol por ti harxhojn per buke dhe libra. Kjo eshte e vetmja menyre qe mund te ecin perpara dhe mund te hedhin hapa per permiresime ne te ardhmen e shqiperise.

Mireseerdhe ne Forumin Shqiptar
    veshtruse cke ti qe te djeg per dembelat une nuk zura femra ne goje se ju dhe ne mos mesofshi te mare e keni se i jepni profesorit ate gjene mes kembeve dhe ja u japin jo shkollen po dhe dipllomen

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    8

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga helios
    sa per shqipen time mos ki merak shqipja eshte e te gjithve dhe poqe se shkolla ku kam mesuar me ka mare shqipen me qaf te ka mare dhe tenden para se te gjykosh dike bej 1 apel vetes tende kush je 1 nga rregullat elementare mere vet si te duash ne je i zgjuar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    8

Arrow Kini Kujdes!

NESE KENI ANKESE DUHET TE SHKRUANI TE PAKTEN 600 KARAKTERE SHKRONJASH PERNDRYSHE ANKESA NUK DO TE KET PERGJIGJE

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si mund të ulet ndikimi grek në shqipëri ?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 14-08-2011, 17:46
  2. Pasqyra e temave historike
    Nga Fiori në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-05-2011, 15:43
  3. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  4. Letersia Shqiptare
    Nga new-man në forumin Gjuha shqipe
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-01-2009, 12:28
  5. Si vjen bashkimi kombëtar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 487
    Postimi i Fundit: 22-02-2004, 00:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •