Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 80
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-03-2005
    Postime
    359
    Se pari EMMA_1244 na jep burimin e informacionit. Pastaj, Kosova duhet te kete nje flamur, perderisa ende nuk eshte e mundur te kete nje referendum eventual per perzgjedhjen e flamurit shtetror, une them me mire eshte te paraqitemi me dy flamuj. Arsyeja kryesore dhe shume e qendrueshme eshte se Kosova po tregon identitetin e vet si shtet me flamurin shtetror dhe identitetin si komb me flamurin kombetar.
    Kjo qe po thoni se ka ndodhur sot ne Prishtine, me c'rast valojn dy flamuj duhet t'u dhembi serbeve, e jo juve shqiptar qe ju rrjedh gjak shqiptari neper vena. Para interesave partiake eshte e domosdoshme t'i vendosim ne rend te pare interesat shtetrore e kombetare, keshtu qe mos nxitni debate percmuese e perqarse se kush dha ide per flamurin e kush nuk dha. Fundja, une kam thene edhe tek nje paraqitje imja tjeter se nje poq elektrik te nderrohet ne nje lagje, eshte e pamundur te knaqesh shijen e te gjitheve, e mos te flasim per perzgjedhjen e flamurit si identitet shtetror.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-11-2005
    Vendndodhja
    Ne Kosove
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga deqanas
    sa shume flet ky rresht per ju anti-qeveritaret qe per dallim nga ne pjesa dermuese e popullit - ju jeni ata qe gjithqka kuptoni, gjthqka dini, gjithqka mundeni...
    vetem nje gje ende nuk keni kuptuar, qofte nga mosdeshira, qofte nga mungesa e kapacitetit intelektual.
    populli i shendosh ben politike nje here ne kater vite, dhe ate permes votes se tij demokratike duke zgjedhur ate qe ai (pra populli) beson se do ta udheheq me se miri duke mbrojtur ne cdo pikepamje interesat e tij vitale ...

pa me ndihomni ndokush se kam harruar pak... qe sa vite rresht populli po i shpreh besimin dr. rugoves?!?!

kaq
    Anti-qeveritar weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,bravo.
    Populli i shendosh po pra ben politik gjdo kater vite ateher aty ku eshte eshte presidenti i shendosh.
    Me ket pune qe beri mbrem Rugova e di ti ca bo o PATRIOT?Apo si ke pa njerezit ne rruge si qanin une vete pash nje plak te ta thynte zemren,se i kishte 4 djem deshmore,dhe sot vjen nje nga askush si i teket atij ta ngrit flamurin pa rrespektuar as familjet e deshmoreve as institucionet e Kosoves,shkurt pa e rrespektuar ligjin dhe te drejtat e njeriut dhe ne funde as tu pa te rrespektuar.Kosova nuk eshte personale e Rugoves kete le ta fute mire ne mendje por eshte e jotja e imja ,,,e tjetrit e tjetrit.

-Te ndihmoje une;Qe shume vite sidomos ju deqani,po me ndihmon edhe ti mua pak,qe sa here ne Deqan ka ardhur presidenti ta vizitoj qe ja besuat voten?Edhe ato rregullime ne Deqan qe u ben me tha pak,u ben nga LDK?

Po ju deqani e keni treguar veten nese se doni njeriun e juaj do te me doni mua a presidentin apo tjeterin,Hapeni syte mire se as ne elektorat Rugova nuk vjen te ju vizitoj e lere me te kujdeset per ju

Pacim.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Kush po luan me simbole dhe kush po tenton ta shendrroj Prishtinen ne bastion te prosllavizmit?

Nga Saimir Nikci

Si ndegjues i rregullt i RTK-s; mbrem duke percjellur lajmet e ores 19.30 ,duke pritur me gezim te madh qe ta shof Kosoven te stolisur me Flamuj Kombtar,pra me Flamurin per te cilin u derdh gjak nga bijt dhe bijat me te mir te Popullit Shqiptar qe edhe Populli Shqiptar te ket Simbolin e vet Kombetar dhe Shtetror sikurse te gjitha Kombet e tjera neper Kontinentet e Globit Toksor,qe identifikohen si Kombe dhe Shtete,por duke iu faleminderuar armiqve dhe pushtuesve te Popullit Shqiptar ky qellim u arrit vetem ne nje pjes te Trojeve Shqiptare,pra ne Republiken e Shqiperis,kurse ne gjysmen e saj ende jo.
    Por me 28 Nentor te ketij viti nuk ndodhi ashtu si duhej te ndodh,por e kunderta,pra ne Prishtine krahas Flamurit Kombtar qenka vur edhe nje Flamur Privat dhe Partiak,me Shqiponjene mes,i rrethuar me ngjyr te kaltert dhe me nje shirit ne mes te shkruar Dardani,hmmm ketij Flamuri privato-partiak, po i mungonte vetem edhe ngj e bardh dhe vertet te simbolizon nje Komb te ri Komb te ri KOSOVARO-SLLAV ;"shpikje e re nje kombi te ri ne Ballkan", pra duke keqperdor Shkaben Dykrenare dhe emrin e Dardanise IIiriane.
    Pra stolisja e Prishtines dje ne ate menyre, pra krahas Flamurit Kombtar Shqiptar, me Flamurin privato-partiak , me rikujtoj pamjen e Prishtines se periudhes se "Bashkim Vllazrimit" te Kosoves qe udhhiqej nga shqipfolsit-Titisto Jugosllav,ku Kosova dhe e ne menyr te veqant Prishtina ishte e stolisur me Flamujt e Serbise dhe te ish Jugosllavise pra ne analogji me te sotmen,pra krahas Flamurit Kombtare dhe Flamuri i Unmikut-Kombeve te Bashkuara dhe Flamurin privato-partiak te Kombit te ri Kosovaro-Sllav,qe eshte simbol i realizimit te ideve te mbrapshta te ideatorve te krijmit te nje Kombi te ri ne Ballkan pra te atij "Kosovar".!??
    Pra kush qendron prapa ketyre ideve dhe veprimeve antikombtare,ne sherbim te kujt shkojn keto ide dhe veprime,a mos duan keta individ ta shendrrojn Prishtinen ne bastion te prosllavizmit,ku nga aty te dalin ide dhe te behen veprime prosllaviste dhe antikombtare dhe te shendrrohen ne permasa Kombtare te qytetart e Kosoves. Pra ketyre zotrinjeve iu doket pak qe Kosova dhe ne veqanti Prishtina eshte shendrruar ne bastion te armiqve te Kosoves dhe te Shqiptarve ne pergjithsi si ne kohen e pushteteve totalitariste,shoveno-hegjemoniste,qe nga pushtimi i Kosoves nga Serbija dhe gjer tek periudha e pushtetit kriminel,qetniko-fashist te Kryekrimilelit Sllobodan Millosheviq, pra edhe kjo i mungon Kosoves.
    Prandaj keto veprime te tilla jan anti kombtare,anti ligjore,prandaj duhet nga opinioni Kombetar Shqiptar ne pergjithsi, e ne veqanti ai i Prishtines, te kerkohet qe mos ti mbeshtes keto ide dhe veprime te mbrapshta qe kan ere tradhetije kombtare por ti denoj njezeri dhe te distancohet nga keta individ te till prosllav apo proserb, dhe le te bashkohet rreth Flamurit tone Kombtar, dhe te veproj pa u ndalur drejt clirimit dhe ribashkimit Kombtar.

Nga www.mekuli.com (MEKULIpress)
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Populli i ime Shqiptare pranoni urimet e mija te perzemerta me rastin e festave te 28 Nentorit, Diten e Flamurit,Diten e shpalljes se Pavaresise se Shqiperise, Ditelindjen e Komandantit Legjendar te UÇK-se, Heroit tone Kombetar Adem Jasharit, Dhe daljes publike te UÇK-se.

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga Ariani_KS
    Se pari EMMA_1244 na jep burimin e informacionit. Pastaj, Kosova duhet te kete nje flamur, perderisa ende nuk eshte e mundur te kete nje referendum eventual per perzgjedhjen e flamurit shtetror, une them me mire eshte te paraqitemi me dy flamuj. Arsyeja kryesore dhe shume e qendrueshme eshte se Kosova po tregon identitetin e vet si shtet me flamurin shtetror dhe identitetin si komb me flamurin kombetar.
    Kjo qe po thoni se ka ndodhur sot ne Prishtine, me c'rast valojn dy flamuj duhet t'u dhembi serbeve, e jo juve shqiptar qe ju rrjedh gjak shqiptari neper vena. Para interesave partiake eshte e domosdoshme t'i vendosim ne rend te pare interesat shtetrore e kombetare, keshtu qe mos nxitni debate percmuese e perqarse se kush dha ide per flamurin e kush nuk dha. Fundja, une kam thene edhe tek nje paraqitje imja tjeter se nje poq elektrik te nderrohet ne nje lagje, eshte e pamundur te knaqesh shijen e te gjitheve, e mos te flasim per perzgjedhjen e flamurit si identitet shtetror.
    Eh more Arian si burimin e informacionit,nese ke shikuar mbrem tv,ka qene ky informacion,pastaj edhe vete kryetari i Prishtines tha ''se ky eshte vetem nje propozim se dime akoma a do te mbetet a jo,dhe do te kete edhe propozime te reja do te dali ne shqyrtim dhe do te votohet.

O Ariani ne te gjithe e duam pavarsine,kete gje e kam te sigurte pamvarsisht se ciles parti politike i perkasin synimi i te gjithe neve ne kosove eshte pavarsia dhe kjo duhet te jetet ne qellimin tone.
    -Por ne asnje te qmendur nuk jemi ketu,ne duhet te kemi identitetin tone patjeter ket gje e dim mire edhe do ta kemi,ne ditem ta ruajm identitetin tone edhe ne ditet me te veshtira do te dime edhe tani,por problemi eshte se kjo eshte KOSOVA e jo nje parti politike,dhe per ca gjera nuk veprohet sipas mendimit te vete presidentit,pa i interesuar fare se si do reagoj populli.
    -Eshte normale se shijen e ter popullit nuk e kenaq askush,pastaj as vete presidenti nuk eshte ne ate pozite qe eshte me plqimin e ter popullit,po normale se cili propozim te kete me shume vota ai te dali,e jo une e kam be ket une dua ta ngris,pa pyte asnjeri.
    -Kjo eshte perqamje i nderuar kur nuk rrespektohen vlerat e popullit,e ateher kush u mundua te bej perqarje?

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga Llapi

Populli i ime Shqiptare pranoni urimet e mija te perzemerta me rastin e festave te 28 Nentorit, Diten e Flamurit,Diten e shpalljes se Pavaresise se Shqiperise, Ditelindjen e Komandantit Legjendar te UÇK-se, Heroit tone Kombetar Adem Jasharit, Dhe daljes publike te UÇK-se.
    KY ESHTE 28 NENTORI.

Gjithashtu edhe une ju uroje te gjitheve.

Smile Mendimi im!

Te nderuar bashkatdhetar.

Mendoj qe s'duhet te na irritoje ajo qe Kosova do te kete flamurin e saj te vecante, nje per arsye te rrethanave ne te cilat ndodhet Kosova, pra, se do te behet shtet i pavarur, ajo edhe duhet te kete flamur te saj.

Flamuri i jone i kuq me shqipen dy krereshe DO TE JETE DHE MBETET FLAMURI KOMBETARE, nderkaq ne te ardhmen kur te behen Shtetet e Bashkuara Shqiptare, secili shtet do te kete flamurin e vet, POR Flamuri kombetar do te jete NJE.

Mos shpejtoni me komentet e juaja. Per shembull kini parasysh SHBA-te. Jane Shtetet e Bashkuara te Amerikes dhe secili shtet ka flamurin e tij, shembull:

Iowa :

Chicago :

por FLAMURI I PERBASHKET I SHBA-se dihet nga te gjithe ne se cili eshte.

Meqenese pajtohem me ate qe, flamuri i Shtetit te Kosoves s'duhej te vihet kur perdorimi i tij ende nuk eshte miratuar me ligj!

Me respekte,
    ZeM
    Të mos ishte feja Islame, populli shqiptar do të ishte shumë më tepër në numër, por jo shqiptar-F.Konica

ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    Citim Postuar më parë nga Princes_Ks
    ...
    Po ju deqani e keni treguar veten nese se doni njeriun e juaj do te me doni mua a presidentin apo tjeterin,Hapeni syte mire se as ne elektorat Rugova nuk vjen te ju vizitoj e lere me te kujdeset per ju

Pacim.

haj medet haj, me qka paskemi deshmuar qe se duam njeriun tone ne deqani? pse rugova nuk qenka shqipetar?? se paskam ditur...

rugova nuk din qka jane deshmoret?? boll keq, une deri sot kam menduar qe babain ia vrau shkau, po ti me siguri e din me mire kete, apo jo?

veq ne nje pike me duhet te kundershtoj kategorikisht! ne deqani nuk e votuam qe te vij te pije qaj me ne atje por qe ti grah punes se shtetformimit, e mos gabofsha deqani nuk eshte qender vendimmarrese boterore... edhe pse pushkes ia kemi kogja zakon!
    shihemi n´gjykate

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Zana e Malit
    Nuk duhej qe nji individ a parti krye ne veti per festen tone te madhe te vendos ne kryeqytet e Kosoves lecka partish e private por duhet te valoi kyFLAMUR
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 28-11-2005 më 11:35

i/e regjistruar Maska e CooL_Djale
    Anëtarësuar
    11-11-2005
    Vendndodhja
    Prishtine:D
    Postime
    59

Smile

Citim Postuar më parë nga mbreta
    Dhe sot, Prishtinen e zuri mengjesi pa flamurin e Rugoves. Dikush naten i kishte flakur per toke te gjithe ata flamuj qe dallonin nga flamuri kuq e zi.

Urime 28 Nentorin, Diten e Flamurit dhe Ditelindjen e Adem Jasharit!
    breta une sapo u zgjova dhe me gezove pa mase me ket lajm
    Pra le ta dine te gjithe dhe le te mesohen qe mos te bej lojra me populli se zoti po ja kthen ne menyren e vete,e dhe populli nuk e len pa ja kthyer se ka njerez qe dhan shume per Kosove dhe flamur.Edhan ate me te qmueshmen JETEN e tyre,qe ne te kemi paq,drejtesi,e jo te na bejn si shkijet kan bo me ne ca kan deshiruar,kur ishin ne pushtet,po ku jan tani se.

JU uroj te gjitheve 28 NENTORIN.
    Gjdo gje e ktheva ne vendin e vete...

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Hasan Prishtina [1873-1933]
    Nga AuGuSt_ në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 49
    Postimi i Fundit: 28-11-2011, 15:53
  2. Drenica
    Nga Foleja_ në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 181
    Postimi i Fundit: 14-01-2011, 00:30
  3. Mediat Ne Kosove
    Nga ARIANI_TB në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 19:08
  4. Digjen flamujt e presidencës në Kosovë nga veteranët e UÇK-së
    Nga Nice_Boy në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 106
    Postimi i Fundit: 04-01-2006, 11:16
  5. Flamur Nallbani
    Nga Albo në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-12-2002, 04:04

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •