Close

Rezultati i Sondazhit: Kush ka qene ustai???

Votues
31. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Vasil Ruci

15 48.39%
  • Sokol Kushta

16 51.61%
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28
  1. #-9
    . Maska e nausika
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    .
    Postime
    774

Vasil Ruci apo Sokol Kushta?

Dashamires te futbollit kudo qe jeni, dua ndihmen tuaj

Nga nje debat personal me nje mikun tim u nisa te postoj edhe kete sondazh. Po argumentonim se kush eshte me i madhi, me i ladvishmi, me mjeshtri nga keta te 2: Vasil Ruci apo Sokol Kushta...Ngaqe edhe une edhe miku im kemi arsye personale per te favorizuar njerin apo tjetrin po ju ftoj edhe juve ne bisede.

Jepni mendimin tuaj se cili eshte futbollisti me i mire qe ka nxjerre Vlora deri me sot (mund te kisha vene edhe futbolliste te tjere shqiptare..por nuk njof ndonje tjeter qe ti afrohet Vasil Rucit dhe Sokol Kushtes. Me pak fjale, kush ka qene me i miri?

Bisedim te mbare

Nausika
    When in Doubt, Act Stupid!

2. #-8
    i/e regjistruar Maska e zeus
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Kėtu
    Postime
    944
    -------------------------------------------

Po kushoja eshte pa diskutim!

Nė fakt ėshtė njė tjetėr futbollist qė ti nuk e ke vėnė nė listė (futbollisti shqiptar i shekullit), Mexhit Haxhiu, por qė unė e kam vetėm me tė treguar si puna jote ...

-------------------------------------------
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Nė botė ka 10 lloje njerėzish: ata qė kuptojnė sistemin binar, dhe ata qė nuk e kuptojnė!

3. #-7
    i/e regjistruar Maska e ataishin4
    Anėtarėsuar
    29-03-2005
    Vendndodhja
    mbi_toke
    Postime
    12
    kushta ishte i mire por VASIL RUCI eshte figure e FLAMURTARIT
    “Never underestimate the power of a warm smile and a soft touch”

4. #-6
    Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar mė parė nga nausika
    Dashamires te futbollit kudo qe jeni, dua ndihmen tuaj

Nga nje debat personal me nje mikun tim u nisa te postoj edhe kete sondazh. Po argumentonim se kush eshte me i madhi, me i ladvishmi, me mjeshtri nga keta te 2: Vasil Ruci apo Sokol Kushta...Ngaqe edhe une edhe miku im kemi arsye personale per te favorizuar njerin apo tjetrin po ju ftoj edhe juve ne bisede.

Jepni mendimin tuaj se cili eshte futbollisti me i mire qe ka nxjerre Vlora deri me sot (mund te kisha vene edhe futbolliste te tjere shqiptare..por nuk njof ndonje tjeter qe ti afrohet Vasil Rucit dhe Sokol Kushtes. Me pak fjale, kush ka qene me i miri?

Bisedim te mbare

Nausika
    Po nje kompetent ka patur Vlora moj e uruar
    Kush i gjuante penalltite ?
    Kompetenti.
    Kush i gjuante encet ?
    Kompetenti.
    Kush vraponte me koken ne drejtimin e eres ?
    Kompetenti.
    Kush nuk gjuante top me koke ?
    Kompetenti.

ah... me fal, dy kompetente ka patur Vlora : ka qene dhe nje tjeter, nje qe e kam patur ne shkolle dhe qe dinte nga pllenimi i luleve te Saharase e deri tek ekipet e pingpongut te planetit Mars ! I jashtezakonshem ka qene ! Syte naaaaaaa neve... Dhe ne fund theshim : rrofsh o kompetent qe na ndriēove

5. #-5
    i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anėtarėsuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Ca lesh Vasil Ruci mer daj, Kushta eshte futbollist i Kombtares ka shenuar 10 gola ne ndeshje Nderkombetare
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

6. #-4
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Manchester, UK
    Postime
    1,079
    Te dy te medhenj kan qene (krahasimisht per futbollin shqiptar). Si neper enderr me kujtohet goli i Vasil Rucit kunder Barcelones (ai i 1-1'shit), apo i Kushtes kunder Partizanit te Beogradit.
    Lulet edhe mund ti shkelin por Pranveren nuk mund ta ndalin dot.

7. #-3
    Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Qe te ti futesh nje bisede apo debati sportiv si ky i mesipermi,eshte e rendesishme ti kesh pare me syte e tu keta dy futbolliste,jo me te degjuar C,ka thene Ismet Bellova dhe Ahmet Shqari,apo c'fare shkruante gazeta "Sporti Popullor"

Une i kam pare te dy ustallaret qe thua ti Nausika,ustai me i madh qe njohu sporti vlonjat dhe nje nder me te medhenjte e Shqiperise ishte Mexhid Haxhiu,qe vec biografia nuk e la te shpaloste talentin.

Ne teme,Vasili ishte shume popullor per tifozet vlonjate,Sokoli me pak,pasi kaloi dhe ne radhet e Partizanit.
    Vasili ishte me teknik,kishte finence ne loje,spektakolar ne goditjet e lira.
    Sokoli,me i shpejte,me agresiv,i mire si me kembe dhe ashtu me koke,me modern si te themi.
    Vasili lozte per fanellen,Sokoli dembelosej shpesh.
    Te dy do mbahen mend per gjithe jeten me dy golat enderr ndaj Barcelones se Hulio Albertos,Zubizarretes,Victor,Esteban,Carrasco,dhe ndaj Partizanit te Beogradit te kosovarit te famshem Fadil Vokrri.
    Ishin kohe te arta te futbollit shqiptar prezantuar kaq sukseshem,nga futbollistet vlonjate.

Tani per te ndricuar debatin e Nausikas ,mendimi im eshte se Vasili ishte usta per vlonjatet,por Sokoli medoj se vleresohet me teper ne opinionin futbollistik shqiptar.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

8. #-2
    Warranted Maska e Qerim
    Anėtarėsuar
    06-12-2003
    Vendndodhja
    Home
    Postime
    1,641
    Pa Kushten nuk do kishim fituar ne Beograd.
    Pa Rucin nuk do kishte Flamurtar ne ato vite.

9. #-1
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Mos i krahasoni se eshte gjynah: te dy lojtare te medhej.

Une nuk e kam pare Panajot Panon apo Ilir Pernasken, po besoj se dy sulmuesit me te mire shqiptare qe kam pare ndonjehere nga viti 1980 e ketej jane Agustin Kola e Sokol Kushta. Agustini ishte me i fuqishem statikisht, Sokoli kishte progresion te llahtarshem. Mendoj qe ishte 100-metristi me i mire qe kishte futbolli shqiptar. Atlet i lindur.

Do me kishte pelqyer t'i kisha pare bashke ne kombetare, gjynah qe s'luajten asnjehere bashke.

Vasil Ruci ishte flamuri i Flamurtarit, po s'kishte biografi komuniste, pra kombetarja s'e merrte. Plus nuk kapte shpesh edhe normat, sepse s'kishte rezistence dhe s'punonte shume per distancat e gjata. Megjithate kishte nuhatje goli alla Gerd Myler dhe nuk falte.

Mire e ka Kolombi: Ruci ishte me i dashur ne Vlore, kurse Kushten e donte gjithe Shqiperia. Te dy ikona te futbollit shqiptar.
    Ignore List: Den Bossi

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar mė parė nga Zombie
    ...Ilir Pernasken...
    Eh ē'ma kujtove Ilir Pernasken !
    Ky po, ky ka qene Gerd Myler, nuk e di se qysh por gol bente. E mbaj mend mire qerratain, vetem ky ndihej ne Rubriken Sportive te henen ne oren 21.30, me Lad Grillon... Pernaska ketu e Pernaska atje...

Une kam votuar Kol Kushten, gezimi me i madh qe mund te kemi patur ndonjehere eshte goli ne Beograd ! Pike !

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Flamurtari #1
    Nga KoTeLja_VL nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 20-04-2014, 10:12
  2. Gjysma e Beogradit bėnė tifo pėr Flamurtarin
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 18-07-2006, 10:26
  3. Kombėtarja Shqiptare - (Lajme)
    Nga zeus nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 01-03-2006, 16:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •