Close

Rezultati i Sondazhit: Kush ka qene ustai???

Votues
31. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Vasil Ruci

15 48.39%
  • Sokol Kushta

16 51.61%
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Lir Pernaska doli nja 6-vjet rresht golshenuesi me i mire,golshenues i tille nuk vjen,shenonte ne cdo pozicion.

Te mos dalim nga tema e Nausikas megjithe respektin per gjigandin Vasil Ruci ,edhe une votova Sokolin.
    Sokoli ishte futbollisti i se nesermes,i se ardhmes,ndonese ishte pak kapadailli dhe dembel.
    Zakonisht te gjithe lojtaret e rretheve kur shkonin me tre ekipet e kryeqytetit e vrisnin.............i cik lart.

Veshtire per vlonjatet e sotem te shohin serisht brezin dhe ekipin e aterheshmem, ekipin qe la histori,Flamurtarin e Nest Arapit,Petro Rucit,Kreshnik Cipit,Rrapo Tahos,Land Iljadhit,Fred Zijaj,Gim Bubeqit,Vasil Rucit,Fred Ferkos(nuk me kishin zene syte kurre lojtar te mbante koken lart si ai,dhe krose si te Beckham-it te sotem)Sokol Kushtes,Latif Gjondedes,Vasil Ziut.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-01-2006
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    7

Vasil Ruci

Kompetenti V. Ruci ishte spektakolar, ndčrsa Sokol Kushta ishte i papčmbajtshčm nč shpčrthimet e tij .
    Vasil Ruci i ka dhčnč Vlonjatčve emocione tč mčdha prandaj čshtč ai ylli i viteve 80-tč .
    Sigurisht kčnaqčsinč mč tč madhe na e ka dhčnč Sokoli me golin nč Beograd.
    Atč mbrčmje qyteti i Vlorčs u drodh nga " Tčrmeti " njerčzor i vlonjatčve qč kčrcyen nga divančt ,karriget .Ishte nata mč e bukur e qytetit tim !!!

Vasili ishte kulmi i spektaklit ,vetčm se stčrvitej pak .

Megjithatč atč skuadčr Vlora včshtirč se do ta ketč ndonjčherč tjetčr .

Isha ende fčmijč kur dčgjoja qytetin tč dridhej nga thirrjet : Vasil-Sokol Duam Gol !!!

http://erionselmani.faqet.com

i/e regjistruar Maska e Maxwell 4
    Anėtarėsuar
    14-02-2006
    Vendndodhja
    SALONICCA
    Postime
    3
    gjithe shqiperia u hodh jo vetem vlora !
    dhe kjo mbahet mend 1 perballje qe kemi me ekipet serbe kemi triumfuar,
    dhe te mendosh qe partizani i beogradit ne ato vite ish akoma elite ne europe.

per mua vasili qe simbol , ndersa kushta yll futbolli , qofte dhe nga temperamenti ishin te ndryshem.

mgjth ata shkelqyen sepse ishte 1 brez i tere ne ato kohe qe ishin yje, ky ishte fati i tyre , u rriten bashke, u pershteten bashke, mesonin nga 1ri tjetri dhe korren suksese bashke. rralle ndodh 1 gje e tille ne 1ekip te vetem zinxhir vetem me 1 brez , qofte milan apo ajax qe nxjerrin vazhdimisht talente.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Mua personalisht me pelqen stili i lojes se Vasil Rucit. Dhe pse se kam arritur te luaj. ( Kam qen femi ne ate perjudh) Por mesa kam degjuar lojtari mi i mir i Vlores ka qen Mexhit Haxhiu.
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga kolombi
    Qe te ti futesh nje bisede apo debati sportiv si ky i mesipermi,eshte e rendesishme ti kesh pare me syte e tu keta dy futbolliste,jo me te degjuar C,ka thene Ismet Bellova dhe Ahmet Shqari,apo c'fare shkruante gazeta "Sporti Popullor"

Une i kam pare te dy ustallaret qe thua ti Nausika,ustai me i madh qe njohu sporti vlonjat dhe nje nder me te medhenjte e Shqiperise ishte Mexhid Haxhiu,qe vec biografia nuk e la te shpaloste talentin.

Ne teme,Vasili ishte shume popullor per tifozet vlonjate,Sokoli me pak,pasi kaloi dhe ne radhet e Partizanit.
    Vasili ishte me teknik,kishte finence ne loje,spektakolar ne goditjet e lira.
    Sokoli,me i shpejte,me agresiv,i mire si me kembe dhe ashtu me koke,me modern si te themi.
    Vasili lozte per fanellen,Sokoli dembelosej shpesh.
    Te dy do mbahen mend per gjithe jeten me dy golat enderr ndaj Barcelones se Hulio Albertos,Zubizarretes,Victor,Esteban,Carrasco,dhe ndaj Partizanit te Beogradit te kosovarit te famshem Fadil Vokrri.
    Ishin kohe te arta te futbollit shqiptar prezantuar kaq sukseshem,nga futbollistet vlonjate.

Tani per te ndricuar debatin e Nausikas ,mendimi im eshte se Vasili ishte usta per vlonjatet,por Sokoli medoj se vleresohet me teper ne opinionin futbollistik shqiptar.

Shume koment me vlera. Eshte e veshtire ti krahasosh te dy per shkak te menyres te ndryshe te lojes. Kolombi i ka pershkruar sh mire karakteristikat e tyre si lojtare.
    Sokoli arriti te behej piedestal ne shkalle kombetare per shkak te pjesmarrjes dhe golave te shenuar ne kombetare. Megjithate fakti eshte qe asnjehere nuk do ta dime se cfare vlerash do ti kishte sjelle Vasili kombetares per shkak se ai asnjehere nuk e perfaqsoi Shqiperine si njeri me biografi te keqe.
    Ne nje kendveshtrim tjeter..... dihet qe tifozat vleresojne golat dhe goleshenuesit... por mos te harrojme mbrojtjen e Flamurtarit me Gjeneral Rrapo Tahon dhe Kreshnik Cipin qe arriti te mbante ne prapavija sulmin e famshet te Barcelones te kryesuar nga Lineker.
    Kohe te arta per futbollin Shqiptar.....

i/e regjistruar Maska e Labeati
    Anėtarėsuar
    31-07-2003
    Vendndodhja
    North America
    Postime
    1,232
    Une votova per Rucin...

megjithate nga ekipi i athershem i Flamurtarit me ka pas ba gjithmone pershtypje lojtari Rrapo Taho, i cili per vete pozicionin ne ekip (jo-sulmues) nuk ka marre lavdine e meritueme, ndonese per mue ka qene lojtari ma me shpirt i Flamurtarit qe ka dhane gjithmon pa hile 100%. Thojshin edhe se ishte fukara n'at kohe edhe nuk ka pase perfitime... po per kete nuk jam i sigurte se nuk jam prej Vlone.

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    Smund te besh dot dallimin se sic eshte thene dhe me siper kishin menyra te ndryshme loje....megjithese idhulli im ne ate kohe ka qene Kushta (kanatjeres i kisha vene numrin 8 dhe siper saj kaisha shkruar KUSHTA...skishim uniforma etehere). Kurse nje tjeter ka qene Ferko, mjeshter i perdorimit te topit dhe i kroseve.

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Bobo ēnostalgji

Mua me pelqen Vasil Rusi . Goditjet e denimit si Vasili nuk i gjuante njeri.

Ju kujtohet Zubizareta apo jo ?

Eh sa ndeshje te bukura kane qene atehere ...
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

MULTUM IN PARVO Maska e Antipatrea
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Gjithandej, por ne te njejten kohe, asgjekundi !
    Postime
    605
    Kur i ka bere golin Zubizaretes mori topin dhe dhe u fut mes nja tre mbrojtesave...bobo sa e kemi share, se mund ta pasonte. Po se si i kaloi ata mbrojtesit dhe shenoi...i madh ishte vallai
    Lere goli i Kushtes ne Beograd...apo sme ishte bere shtepia si stadium ate dite...

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    Eshte gdhendur ne kujtese goli i Kushtes kunder Partizanit te Beogradit . Kontroll ne kufi te zones e gjujtje pa pare porten fare ... topi ne trekendesh . Te pakten mua keshtu me eshte fiksuar ...Ne fund te ndeshjes qellimisht serbet pas eleminimit fokusonin nje tufe lulesh te hedhura ne toke .

Kurse per Vasil Rucin mbaj mend ate golin me gjysem rafishat . Se mbaj mend mire kunder kujt ...me duket ekipin qe eleminuam para se te kapnim ne short Barcellonen turin tjeter .

Meqe ra llafi ka ndonje filmim bardh e zi per keto gola apo nuk behet fjale fare . Do ishte mrekulli te rizgjonim ato emocionet e atyre viteve .

Dal pak nga tema ...edhe 2 raste me kane ngel fiksim ... Ai goli i dyte kunder Belgjikes (Minga me duket ) dhe ndeshja kunder Gjermanise ku u rrafem 4 - 3 , por golin e 4 nuk e pame se u pre linja ...

Respekte per te dy , Kushten e Rucin na kane kenaqur e nderuar ....
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Flamurtari #1
    Nga KoTeLja_VL nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 20-04-2014, 10:12
  2. Gjysma e Beogradit bėnė tifo pėr Flamurtarin
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 18-07-2006, 10:26
  3. Kombėtarja Shqiptare - (Lajme)
    Nga zeus nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 01-03-2006, 16:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •