Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 40
    e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694

Meshkujt dhe "simptomi Kazanove"

Te hapesh nje teme te tille e te mos kesh kundershtime te shumta nga "bota" mashkullore eshte e pamundur,por besoj qe do te kuptohemi disi edhe me ta
    Kohet e fundit kam vene re shume shpesh qe shume meshkuj flasin hapur per lidhjet.... them lidhjet pasi i kan ne dispozicion 2-3 apo me shume ne te njejten kohe?
    Mua me intereson vetem te dij,si ia arrijne te mbajne aq lidhje per njehere duke mos u diktuar nga te dashurat,dhe te i pervehtesojne disa per nje here? I perdorin te njejtat truqe me te gjitha?Iu thone te gjithave qe i dojne? Apo duan vetem te luajn me qenien GRUA vetem per te kenaqur egon dhe epshet e tyre.? Dhe mbi te gjitha ( me e keqja nga te gjitha) ato qe ndahen nga meshkujt e tille vuajn shume( ndoshta pse u bene loder ne duart e personave te tille, apo se ata dhuronin me shume se te tjeret????)
    Cfar mendoni ju?

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Citim Postuar mė parė nga Foleja_
    Cfar mendoni ju?
    Kjo eshte pyetje per ato qe "vuajne" apo per ata qe vuajtja e femrave i kenaq dmth "sadistat" sipas jush

Eshte e lehte te manipulosh me nje femer kur ke: Lek, veture te mire, dukesh pak bukur para pasqyres dhe je pak llafazan, po i pate keto gjera, jo 3 goca menjehere por nje lagje mund te mbashe ne te njejten kohe lol lol...

PS:
    Koja nonen bre Nin cka kam shkuar hahahahah
    My silence doesn't mean I am gone!

Erara humanum est Maska e kęrlighed
    Anėtarėsuar
    28-05-2005
    Vendndodhja
    Skandinavi
    Postime
    146
    Te hapesh nje teme te tille e te mos kesh kundershtime te shumta nga "bota" mashkullore eshte e pamundur,por besoj qe do te kuptohemi disi edhe me ta
    Kohet e fundit kam vene re shume shpesh qe shume meshkuj flasin hapur per lidhjet.... them lidhjet pasi i kan ne dispozicion 2-3 apo me shume ne te njejten kohe?
    Mua me intereson vetem te dij,si ia arrijne te mbajne aq lidhje per njehere duke mos u diktuar nga te dashurat,dhe te i pervehtesojne disa per nje here? I perdorin te njejtat truqe me te gjitha?Iu thone te gjithave qe i dojne? Apo duan vetem te luajn me qenien GRUA vetem per te kenaqur egon dhe epshet e tyre.? Dhe mbi te gjitha ( me e keqja nga te gjitha) ato qe ndahen nga meshkujt e tille vuajn shume( ndoshta pse u bene loder ne duart e personave te tille, apo se ata dhuronin me shume se te tjeret????)
    Cfar mendoni ju?
    E nderuar Foleja.
    Une mendoj se eshte nje numer i vogel i meshkujve qe kane veti te tilla sic i ke pershkruar ti me larte. Ndoshta mbase une nuk kam hasur shpesh ne njerez te ketij kallepi.
    Megjithate do te shtoja se diku thelle ne ndergjegje te tyre, ata as qe e kan per qellim te shfrytezojne gjinine e kundert. Eshte thjeshte nje plotesim mungese e dashurise, qe nuk e paten gjate jetes se tyre. Kete e reflektojne duke kerkuar veten ne lidhje te ndryshme.
    Sa per ato femra qe ndjehen te shfrytezuara, do te ishte shume me mire po te konfrontonin veten dhe te marin rrastin si nje perjetim te hidhur, por qe nuk do ti pengonte ne gjetjen e dashurise se vertete.
    Ky ishte mendimi im.
    Pershendetje.
    Mea mihi concientia pluris est quam Omnium sermo.
    Cicero

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    Ata meshkuj nuk e dojn asnje prej atyne , e dojn vetem veten e vet dhe pike.

e Shqipes Maska e Foleja_
    Anėtarėsuar
    04-08-2004
    Postime
    1,694
    Citim Postuar mė parė nga kęrlighed
    E nderuar Foleja.
    Une mendoj se eshte nje numer i vogel i meshkujve qe kane veti te tilla sic i ke pershkruar ti me larte. Ndoshta mbase une nuk kam hasur shpesh ne njerez te ketij kallepi.
    Megjithate do te shtoja se diku thelle ne ndergjegje te tyre, ata as qe e kan per qellim te shfrytezojne gjinine e kundert. Eshte thjeshte nje plotesim mungese e dashurise, qe nuk e paten gjate jetes se tyre. Kete e reflektojne duke kerkuar veten ne lidhje te ndryshme.
    Sa per ato femra qe ndjehen te shfrytezuara, do te ishte shume me mire po te konfrontonin veten dhe te marin rrastin si nje perjetim te hidhur, por qe nuk do ti pengonte ne gjetjen e dashurise se vertete.
    Ky ishte mendimi im.
    Pershendetje.
    Mbase edhe ju mungon dashuria,kete mund te e pranoj si arsye,por nese personat e tille duan te e plotesojne jeten e tyre me dashuri athua kan te drejte te i bejne disa pernjeheresh te vuajn po per ate qellim.Besoj dhe them se nese kerkojne dashuri te njera dhe nuk e gjejne atehere kemi nje fjal te dhimbeshme por qe dhemb me pak se tradhetia... nje Lamtumire se nuk te dua me!!!
    Atehere fillon marrja e nektarit tek lulja tjeter !

Erara humanum est Maska e kęrlighed
    Anėtarėsuar
    28-05-2005
    Vendndodhja
    Skandinavi
    Postime
    146
    Mbase edhe ju mungon dashuria,kete mund te e pranoj si arsye,por nese personat e tille duan te e plotesojne jeten e tyre me dashuri athua kan te drejte te i bejne disa pernjeheresh te vuajn po per ate qellim.Besoj dhe them se nese kerkojne dashuri te njera dhe nuk e gjejne atehere kemi nje fjal te dhimbeshme por qe dhemb me pak se tradhetia... nje Lamtumire se nuk te dua me!!!
    Atehere fillon marrja e nektarit tek lulja tjeter !

Sa per fillim, arsyetimi im ndaj meshkujve te tille nuk ka per baze simpatine time ndaj tyre, por ishte nje vleresim i rrastit nga kendveshtrimi psikologjik.
    Ke te drejte. Nuk eshte e nevojshme te behet femra te vuaj vetem per disa perfitime personale. Megjithate rraste te tilla egzistojne jo vetem tek simptomi Kazanove, por si tek meshkuj ashtu edhe tek femrat ne pergjithsi.
    Mea mihi concientia pluris est quam Omnium sermo.
    Cicero

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Cfar mendoni ju?
    Nje mashkull i tille,krenohet duke menduar qe po genjen dhe mashtron disa femra njekohesisht,por mos harojme qe dhe ai eshte i mashtruar nga ato!!!Femra e ka shume te zhvilluar instiktin!!Nje ndarje te tille,nuk do e vuaja,por do e quaja eksperience dhe kenaqesi!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar mė parė nga Anisela
    Nje mashkull i tille,krenohet duke menduar qe po genjen dhe mashtron disa femra njekohesisht,por mos harojme qe dhe ai eshte i mashtruar nga ato!!!Femra e ka shume te zhvilluar instiktin!!Nje ndarje te tille,nuk do e vuaja,por do e quaja eksperience dhe kenaqesi!!
    sa vjen dhe me cudit ti ,instikti yt dhe menyra e te shprehurit.

nuk mendoj ose nuk pranoj qe do kishe pervoja te tilla duke u detyruar te perfitoje nga ndarja ,kenaqesi dhe eksperience,
    sa per temen,
    duhet te dini ne nje lidhje duhet te egzistoje dashuri .besim dhe respekt ,por ne shume raste keto virtyte nuk jane pasi mungon pervoja dhe meshkuj delenxhinj perfitojne duke mashtruar femra pa pervoje,
    femra pa pervoje ka shume sidomos ne shqiperi.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Aspekti i kesaj teme nuk eshte real ne realitetin shqiptar, perjashto rastet sporadike qe shpesh bejne buje. Nese meshkujt shqiptare mburren me te dashura pa fund atehere une mendoj se eshte thjesht nje mburrje mashkullore e natyrshme dhe asgje me tej. Pra realiteti shqiptar eshte krejt tjeter nga sa thuhet ne kete teme.

Dito.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    foleja, shumica e cunave nuk ven dot ne dore ate qe duan dhe domosdo qe do datin ke dhe sa tju dalin para (qe jan "easy").
    Njeriu (vajza ne kete rast) po nuk deshi vet te tallet nuk e tall dot njeri.

ato qe ndahen nga meshkujt e tille vuajn shume
    e te shkretat sa gjyna...

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  3. Meshkujt, frikė nga “gjinekologu”
    Nga Davius nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-02-2007, 12:44
  4. Meshkujt vijnė nga Marsi, femrat nga Afėrdita’.
    Nga Tirana nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •