po kur ta pranoni se jeta ka linduar nga hiqi d.m.th e pranoni zotin se ne kur'an shkruan se gjithsia eshte krijuar nga hiqi
kete arsyetim vet ju po e jepni
po kur ta pranoni se jeta ka linduar nga hiqi d.m.th e pranoni zotin se ne kur'an shkruan se gjithsia eshte krijuar nga hiqi
kete arsyetim vet ju po e jepni
perse u dashka me lexu kuranin per ekzistencen e zotit.......... a e shef sa kot flet pa pik kuptimi............Postuar më parë nga xhamia
pse i paska kurani pergjigjjet e gjithckaje kur eshte shkruar nga endacaket qe kan pas pushtet mbi te tjeret dhe kan perdore kuranin si ligj per popullin.
sot jane 2 gjana
shkenca
dhe
asgjeja
kjo asgjeja ne fakt sipash jush eshte e interpretuar si ne duar te zoti ose te kurani/bibles. keshtu qofshi gjithmone, coz i'm starting to enjoy this unperfectness.... lool
Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same
angjelo thote :Lapsin dhe letren e ka krijuar Zoti.lapsin dhe letren i ka krijuar njeriu edhe jo zoti ...........
Si mundet dicka e pakrijuar te egziston????
Numrat egzistojne para se ne ti shpikim!!!
Pse i thone se ke zbuluar?sepse kan qene te mshefura dhe deri ateher te pazbuluara!
Si mundet njeriu te krijon?Kur ai veten e tij me se pari nuk e ka krijuar?
Por ai zbulon,nenshtron komandon,pershtat..etj.
D.m.th ato egzistonin dhe pritnin qe te zbulohen.
Ne thelb krijon vetem Zoti shpik vetem Zoti dhe jo njeriu.
Vendoni mendjen pak ne levizje dhe ajroseni se me duket ju ka nxen vapa
Jeta eshte gjyq kurse neve referojme(dhe na referojn (nji refer i famshem)
zoteri pyetja e temes eshtePostuar më parë nga REFERI
3 prova edhe jo perralla
prove domethene fakt..............
Po ju bej nje pyetje juve qe nuk besoni se egziston Zoti.
Kush ua jep shpirtin juve qe jetoni? kur vdes njeriu ku shkon ai shpirti qe ju mban te gjalle si mund te thoni qe ska zot dhe nuk u paska krijuar zoti po kush u krioj? ka ndonje shkenctar apo ku te di un ose doktor qe mund ta mbaje njeriun te gjalle? Pse smundet dot ta shpetoni njeriun kur vdes ? me zemer e me trup e keni aty po shpirtin valle do ja ktheni ju talentet e medhenj? Mos flisni marezira se na cmenet, po mos mendonis e egziston zoti nuk beni ne cdo sekond min OMG ( o zot).
Do me pergjigjet ndonjeri kush ua jep shpirtin atehere pasi nuk u paska krijuar zoti? pse nuk e mbani veten tuaj ne jete po vdisni?
bye bye
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
Bejbi me fal......... edhe nje here... ku shkon shpirti pasi vdes? per vete skam pare gje? por prap po pate mundesi Fakte edhe ajo perralla........sepse si ti dhe shume te tjeret qe thojne pergjijjet jane ne kuran..disa ne bibel,,,,,,,,,,ti ku i gjete............
nese shkenca flet per ndonje gje,,,,,,te jep fakt,,,,,,,ti ku i ke faktet?
Ku do shkoje ai shpirti pervec te madhit zot?Postuar më parë nga ^AngeL^
Ka ndonje shkenctare ndonje fakt apo doktor e profesore qe mund ta kthejne ne jete njeriun qe vdes tja rikthejne shpirtin? pse nuk e ndalojne dot vdekjen? Mund ti japin shpirt dikujt qe te jetoje?
Le ti japin faktet ata sheknctaret e doktorat qe nuk paska zot ka ndonje fakte?
VETEM NJE ZOT KA.
Nuk ka asnje zot bejbi, AS-NJE!
Ku e zbulove ate shpirt ti. Cili shpirt? Ku ka shpirt? Kush e zbuloi ate shpirt?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
per kete po vrisja turin,,,,,,,,,, por me shume per gjendje psiqike te BejbitPostuar më parë nga Baptist
D looooooooooool
Postuar më parë nga Baptist
Nga e di ti qe nuk ka asnje zot? ku i ke faktet? Kush te krijoj ty? kush te ka dhene shpirtin qe te mban te gjalle? Ti e di qe nje dite do vdesesh? apo mendon se do jetosh gjithmon dhe nuk do vdesesh ashtu si te ka dhene shpirtin dhe krijesen tende ashtu dhe do ta mare.
Hic mos e vruj turirin ti...Postuar më parë nga ^AngeL^
Shifeni cik kete video dhe mbusheni cik trurin!
Pastaj me thuani se kur te vjen vdekja mund ta ktheje ndonjeri shpirtin dhe te kthehet ne jete perseri?
Krijoni Kontakt