Po Faqen bre burre do japi Faqken , pse behesh kaq i shtrenguar ...Postuar mė parė nga bashki
Po Faqen bre burre do japi Faqken , pse behesh kaq i shtrenguar ...Postuar mė parė nga bashki
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Zombie po kalon ne fyerje te renda prandaj edhe une po te fyeje.Postuar mė parė nga Zombie
Ketu ne Kosove nuk ka rryp te hekurt por ka edukate familjare.Nese motra jote deshiron te sh********t dhe ti e lejon le te mbetet ne ndergjegjen e juaj.Kultura e jote eshte nje prostitucion gratis. E kuptove???
P.S. nuk mund ti tregosh askujt kush mban hekurin e gjera te tjera, dhe çka flase une eshte çeshtje imja.Mos u mburr me ate se motra jote ka liri, ajo eshte per tu turperuar e jo per tu mburrur.Tipat si ti kane bere qe ne Evrope te rritet numri i prostitutave shqiptare ne 30.000
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bashki : 04-01-2006 mė 10:49
çfare kalamai phaaaaaaa......Postuar mė parė nga PINK
shko more mbytu e jepja ti kujt te duash sh*****ehu sa te duash mendon se lodhem per ty???
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bashki : 04-01-2006 mė 10:49
Edhe mos fol per diferencat ne mes njerezve se nuk je sociolog.Postuar mė parė nga Zombie
Fol per motren tende kaq.
O Komandar ,
cke bre burre cke qe leviz e spo te ze vend me nder .... ne karrige . Shiko 3 poste per njehere shkruajte , krimba ke ? (lol )
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Sidomos cikat
hemmmmmmmmmmmmm ti pish ne kup,nice more nice
Feel the pump √
Hajde debat hajdeeeeeeeeeeeeeeee.
Komandar bashkiu,
Kishte cika ne UCK? Se ne ne Shqiperi kishim ca partizane ne luften e dyte boterore.
Ignore List: Den Bossi
Po kishte cika ne UCK,edhe shume se jo pak.Postuar mė parė nga Zombie
Mos do emra?
Gjithashtu edhe tani ka ne TMK
Jo, jo nuk dua emra, sa per informacion pyeta. Mua me behet qejfi kur gocat kane liri.
Kur veshin shamia ne koke nuk para i kam shume qejf. Ato bustinat ushtarake u japin hije me shume se Komandarit.
Ignore List: Den Bossi
Krijoni Kontakt