kosovarët per meshkuj.. dhe kosovaret per femrat.. qe te mos ngatrroheni..
ë dhe e
kosovarët per meshkuj.. dhe kosovaret per femrat.. qe te mos ngatrroheni..
ë dhe e
Fantastike jane , por jo me Fantastike se tonat![]()
[QUOTE=Zombie]Nuk e di, nuk e di. Ndoshta sa jane goca jane cool, po une kam pare qe kur behen gra rrine ne gjunje e s'ulen ne karrike kur vjen mysafiri ne shtepi.
Kur me ka ndodhur, me vinte turp e s'dija si te sillesha.[/Q
Une jo qe nuk kam pare por as qe kam degjuar se grat kosovare, kur vije mysafiri nuk ulen ne karrike por rrijn ne gjunje, edhepse vete jam kosovar.
Se nga e gjete kete nuk e di , ndoshta ka te tille por ja qe mua nuk me ka rastis as te degjoj per nje zakon te tille.
sefa
sa kote.Postuar mė parė nga Zombie
edhe emderr po ta kesh pare kte gje qe thua nuk eshte e vertet
Gjdo gje e ktheva ne vendin e vete...
Pershendetje gjithe Kosoves nga Tirana
GEZUAR PER SHUME VJET 2006
Gezuar nga swat69
fantastike pra! s'ka asnje dyshim.
Pershendetje per te gjitha
Punė, djersė, dashuri mes njerėzve dhe ndaj atėdheut.
loool! te marrte e mira se ba bane biografine ne forum ene ti tashiPostuar mė parė nga Davius
![]()
jo jo se e kam pas te dashurin nga Kosova po jan vertete shum te mire. po edhe ju shqiptaret mrena shqiperise se vogel edhe ju ylla bote ju kam
Vetem zeri?Postuar mė parė nga PINK
Zombie,tek ty te pakten qenkan ulur ne gjunj ne dhomen ku ishit ju por,ato qe me ka rastisur te njoh une s'hynin hic ne dhome se kishte meshkuj.E kur erdhen ne vizite ne shtepi burat(burrat dmth) ju dhane doren vetem meshkujve,femrat i kaluan pa ju hedh syteJane femraaaaa atoooo,ayaa.
Te ma kishte thene kush gjalle se kisha besuar,me revoltoi aq shume nje gjest i tille.Heres tjeter kur erdhen me rastisi te ju hapja une deren e shtepise,nje te zgjatur dore une,shikuan njeri-tjetrin cuditshem por ama ate qe doja e arrita.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 01-01-2006 mė 06:09
Kam vetem nje limit: qiellin!
[QUOTE=Sefa]Eshte me se e vertete ate qe thote Zombi..Brezi i ri ndoshta jo..Ose me mire te themi ato qe jetojne ne Prishtine jo..Por persa i perket qyteteve te tjera....Puf me mire mos te komentoj fare....NUk i shaj pasi te shkretat jane te detyruara te respektojne rregullat e "Kanunit" por te bejne te ndihesh keq.....E di si dukemi ne femrat"E Shqiperise" si na quajne ato, para tyre?????Na shajne parc e mbrapc....Postuar mė parė nga Zombie
Dhe le te thone qe na duan nuk eshte e vertete per pjesen derrmuese..Kam punuar atje nje kohe te shkurter, keshtu qe mua sma mbush njeri mendjen...Por smund te mohoj qe kam mare dhe kujtime shume te bukura nga persona te mrekullueshem..Ska pyll pa derra shoke.....Keshtu qe...Te gjithe te mire jemi...
Persa i perket marteses me te huaj..Ne kete rast e bejne meshkujt kosovare...Nje grua gjermane nje tjeter Kosovare.....Doni me per belulin???
Gezuar per shume vjet 2006
Jane cool fare
Krijoni Kontakt