looooool yummy-girl :P
e kam then una kam nje ne kerfize ene 8 cope ke veshet..loool...5 ke njoni 3 ke tjetri
ne dhap skom se sme le njeri ...ihiihhi ec mo ca te bojm ma keq pa hic
looooool yummy-girl :P
e kam then una kam nje ne kerfize ene 8 cope ke veshet..loool...5 ke njoni 3 ke tjetri
ne dhap skom se sme le njeri ...ihiihhi ec mo ca te bojm ma keq pa hic
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
loooool aiiiiiiiiiiiii jan thum cute ato te veshit dhe un po perpiqem te bej 3 ne nje vesh e 2 ne nje vesh po sme len( eve ne kerthiz eshte cute po un the bej..se tam frik:P...
...If you had a life, you would stop talking about mine!...
ahahahahah nuk te dhemb fare mi per zotin...o gjo e shpejt sa hap e mbyll syte mbaron...do te dhembi icik mbrapa barku (kerfiza) po ska gjo :P...durohet ihihihi
kurse veshet shko boni iher kshu te gjithe ene po te bertiten te shtepise le te bertasin...:P do pushojn prap loool se kshu me u lut me u thon plz cnuk kan meshire ata...
as kto te mite cnuk me lejn ta boj ne dhape...vetem magnet me lejn te mbaj
![]()
ihihihihi dats nice.... :P
ka lezet ne fakt kur bashkshorti ose i dashuri pelqen ate qe ke ti ...e sidomos kto gjerat si piercings ene tatoo-t yhyyyyyyy ua heqin trurin cave :P
good to know some people understand and are cool about it
ahahaha vicky....loool
![]()
Postuar mė parė nga __SwEeT_GirL__
auchhhhh duke pare keto foton me larte se di pse me hypin dhimbjet . kur kafshoj ndonjehere gjuhen ooooo dio che dolore.... vaj halli ta shpoj do uleras te degjoj tere amerika......... ne kerthiz me pelqen po tek gjuha kam frike sma mban ncuq ncuq
![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
lool bija e detit ste dhemb fare ic as kur e kafshon as nje gje dhe te them nje gje kur e kafshon gjuhen te dhemb me shum sesa kur e cpon gjuhen dhe ve ate:P...believe me ste dhem ic edhe eshte shum e rehatshme dhe kur e heq te duket sikur ndonje gje eshte missing from u:P
Ca ste dhemin mer ato te shtin te drridhmet sa i shef
Ndoshta jem dhe un tip i ndjeshem si shof dot gocat tu vujt![]()
ahahahahahahahaahahahha xXx varet se kur shef nje person qe e ben ate pun thua auuu sa te dhemb po pasaj kur e ben vet ste dhemb ic![]()
deksha una per xemlen tende te bute mer amon....:PPostuar mė parė nga ||xXx||
Ne vend qe te thush ecni goca boni noj piercing me thu qe te fut te dridhmen kur e shef....ke nermend me u fut friken gocave ti kshu eee???...ncncncncn![]()
Sic e tha ne yammi nuk te dhemb shume...vetem icik fare po dhimbje qe durohet :P
![]()
Krijoni Kontakt