vertet shum personale kjo pyetje) varet nga momenti dhe casti ku ndodhemi dhe ca bejm
![]()
vertet shum personale kjo pyetje) varet nga momenti dhe casti ku ndodhemi dhe ca bejm
![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
une ne momente pikante i them ti do jesh mami me sexy sepse e di qe mbas nente muajsh do vij ne jete nje krijese e re e pafajshme !!!:P
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
"darling". po qe atehere qe me tha sdi anglisht thjesht "kabla"
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Keshtu them edhe une, duhet specifikuar pyetja.Postuar më parë nga bebushja
Une psh kur jam me inat i therras me emrin gjate ...(psh ) Antonin !![]()
Kur jam n'qejf i them Nine. Kur s'du me e pa me sy fare, as ia vlen me i vu pseudonim. ( per mire a per keq).![]()
Kurse ai thote vetem "Kleopatra", ishallah e ka ne sensin e mire...![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
ex-i jem i funit mthirrte buthko se nuk mthote dot bucko. mezi ja msova i dy llafe shqip
ene un per inot e thirrsha babe. e kom rrejt i thosha i kthu thuhet baby nshqip
no glove no love
I thirrshe babe si bab, apo bejb.![]()
Ajo buthko varet, tingellon ndryshe ne varesi te buzeve.
Po pat qene ndonje pipiruqe me buze te holla ...do kete tingelluar tmerr.![]()
Ndryshon puna po te kete qene ndonje me buze si te Flutura Cangut...ashtu po, ia vlen !
Where does a thought go when it's forgotten?
mos dysho se per mire te thote dihet ajoPostuar më parë nga MI CORAZON
po cte bej une qe ne cdo raste me thote vetem pse qan mi pse qan dhe te mos e kem ndermend filloj qaje(lol)
e pastaj shton oh mos i prish syckat e bukura (kushedi sa shemtohem ate cast)hahhahaahah
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Pyetje Shume Personale.
......................
SHIKO TANIPostuar më parë nga Dito
PO TE JESH E TI I DASHURUAR DO SHIKOSH E VETE SE SI DO TE TE DALIN SHPREHJE TE TILLA QE MUND T'I QUASH E PSEUDONIME
SE KUR DO DIKE ME TE VERTETE TE DEL VET PSEUDONIMI,S'KA NEVOJ PER TU MENDUAR
SI PSH. BABY, HONEY, MORO MU, SHPIRT E TJ. (SHPRESOJ T'I DISH PAK EDHE TI APO JO ?)
"MY LOVE IS YOUR LOVE AND YOUR LOVE IS MY LOVE"
Krijoni Kontakt