aman re se une e kam problem te madh kete se sa here qe zemerohemi zgjat plot 2 ore po pasojat zgjasin nga 20000 te pakten deri ne 60000 leke ne tel vetem me sms
aman re se une e kam problem te madh kete se sa here qe zemerohemi zgjat plot 2 ore po pasojat zgjasin nga 20000 te pakten deri ne 60000 leke ne tel vetem me sms
Merzitja zgjat me shume se 20 min po zgjati 2 dite atehere problemi eshte i madh se di varet per cfare do merzitet ai me me mua.Dashuria ka edhe turinj ndryshe monotoni eshte dashuri e lodhshme pa kuptim.Duhet edhe te zihesh ose te merzitesh me ate qe do.
Varet per cfare jane merzit po te kete pas faj Ai, une nuk i flas ( largohem) derisa ta kuptoje se e ka gabim edhe kur ta kuptoje prape duhet te gjeje menyren si te mi ule nervat( qe me jane bere kacurela per ate moment)Kur i dashuri/a është e zemëruar me ju![]()
Ndersa nese do e kisha fajin una................Do i gatuja nje darke te mile me icik Vere te Kuqe .........( vera gjithmone ndez gjakun e mire e ben sherbet).........lol.......
S'dua ta humbas dashnine time.
--------------Do te di te pres-------------"]
Shpresoj te kthehet perseri ???
Ndryshuar për herë të fundit nga bunny : 26-04-2006 më 13:29
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Nuk ka dashuri te shendetshme pa xhelozi, merzitje apo grindje te vogla se ndryshe do ishte shume fallco.
un ca do beja?? thjesht do merrja vesh iher per ca eshte merzit nqs un kam faj do sqarohem . Do pres sa ti ulen nervat , pastaj gjerat qetesohen vet.
?
Varet se perse je zene ose ke bere debat me partnerin/ren,por per mendimin tim c'do debat apo grindje qe behet eshte mire qe te zgjidhet ose te mbyllet sa me shpejt e jo te lihet per me vone sepse sa me shume te hysh ne mendime aq me shume shtohen dyshimet per njeri-tjetrin.
Lindi
shum dakort me tyPostuar më parë nga Baby^Doll
![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Pun e madhe pse merzitet...Bohhhh nje jete kemi
Jam i cik kokfort dhe nuk kerkoi falje edhe pse jam un ne gabim...
Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!
Krijoni Kontakt