cfare do benit per tu pajtuar?
Po kjo arrihet me pune........me perpjekje........![]()
e ftoj ne nje tryeze te rrumbullaket per bisedime...........cdo gje duhet folur.. per mendimin tim..
cfare do benit per tu pajtuar?
Po kjo arrihet me pune........me perpjekje........![]()
e ftoj ne nje tryeze te rrumbullaket per bisedime...........cdo gje duhet folur.. per mendimin tim..
Fjalet e embla jane si nje huall mjalti,
embelsi per shpirtin dhe ilac per kockat.
Fjalet e Urta 16:24
Postuar më parë nga Niagara
Kujtoj se duhet pak angazhim mendor dhe me shume pastaj angazhim fizik, hahahahh
Kjo si rrjedhoj e nje fjale popullore: Ne mes te burrit dhe gruas (vlen edhe per dashnoret)askush nuk ka pune, sepse pajtimin e bejne vet... dhe kjo mund te ndodhe derisa jane te rinj, pastaj kur plaken ska me kush ti pajtoj...
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA
do i kisha dhuruar nje puthje![]()
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Nese do isha une fajtorja do i kerkoja te falur..dhe do e merrja me te mire derisa te me "falte" ( ehh ne femrat per lajka jemi te vetmet :P )
Nese ai do ishte i merzitur per dicka qe ai mendonte se e kam une fajin kur ne te vertet nuk e kam (99 % e rasteve) sdo reagoja derisa ai te bindej qe ai eshte ne faj :P .
Disa fjale te bukura edhe i kalon direkt. Se e kam bere vet edhe e ha femra kete gje direkt me te paren pa u menduar hic.
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
E le ti vine valet.![]()
`That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...
kur eshte i zemruar me mua si flas fare pff sdo rri te merrem me ate un si te doje re te flasi mos flasi hahahha rri nje cik une e i flas vet sme rri byfa e mua ne nje vent :P po serjozisht seshte mire te zihesh per gjera kot si ziheni tani po sikur te martoheni a do beni do hani njeri tjeterin me dhemb
Merrja TeMirėn Tė ArdhmesHidhja Te KeqenTė kaluarės. ★☆••٠·˙
.Nqs nuk ka merzitje dhe zemerime nuk quhet Dashuri.Kur i dashuri/a është e zemëruar me ju
==============Me respekt DINA============
Kur eshte e merzitur me mu,shkoj aty ene i jap nje te puthur dhe i kalon.Oh funksionon perher e,ja kam gjet ilacin,ishalla spo e lexon
Elbasani squadra zemres ton.Forza verdh e blu
I jap uthull ti bien nervat se pari, pastaj e bej lajka e mar me te mire nqs jam une gabim :P
Krijoni Kontakt