Nqs e kam un fajin mundohem si nje macke e vogel te ledhatohem e ta bej te harroje pse ishte merzitur :P
Nqs e ka ai behem xhind fareee ehh i mjeri ai cka heq : )
Nqs e kam un fajin mundohem si nje macke e vogel te ledhatohem e ta bej te harroje pse ishte merzitur :P
Nqs e ka ai behem xhind fareee ehh i mjeri ai cka heq : )
E Coj Ne Mirak Ham Nai Drek I Fusim Nai Apshuuuuuuuuuu :PpPpPpPp
Edhe Rregullohet Cdo Gje .
Jufka ime ...
Ne raste te tilla lihen te qetsohen gjakrat dhe pasaj shef se kush do duroje te mbaje me shume meri une per vete nuk e ul koken se me ka mesuar BaBi![]()
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Menyra ka shume, por e rendesishme eshte qe mos te biem pre e inateve tona.Jeta eshte shume e shkurter per te mbajtur inate,duhet te jetohet cdo moment i saje ne menyren me te mire te mundeshme.
teme interesante kjo !hehehe cfare do beja un? ne fillim do perpiqesha qe gjithcka te shkonte mir dmth. mos u zinim fare po pastaj po ndodhi naj e papritur .... ehhh po ta kishte fajin ai do ta sillja aq rrotull deri sa te mos i vinte menja me u krujt me mua per gjithe jetennqfs.. do isha un fajtorja do i thoja me fal dhe ai me patjeter do me kuptonte .
si te ishte faji im si te ishte faji i tije, per mua njesoj do ishte..... do merzitesha por prape as pese minuta sdo kaloja dote zemeruar me te. me njerezit qe dua cuditerisht, nuk mbaj dote inat as pese minuta.![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Une per vete jam shume i ndjeshem dhe i kerkoj te falur (gjithmon nese e kam pasur une fajin dhe i blej lule )
Postuar më parë nga Dito
o Dito
e lej te iki ne pune te vet , dhe kjo lloj formule me ka dale shume e sakte,nje tjeter te pret te cepi rruges se jetes Dito
arunit nuk i ka dale keq keshtu,keto kohet e fundit jam njof me nje femer per se mbari(ato te tjerat para kesaj i lashe te ikin) ,dhe eshte kaq e mire sa qe ngela mbas asaj dhe nuk po gjej kohe te lire te hyj ne forum dreqi e mori, me mire te isha lidh me nje femer koti dhe te kisha kohe te hyja ne forum se sa keshtu,![]()
Cfare te bejm o Dito?!Postuar më parë nga Dito
Une per vete nuk mbaj inate,ja them ku eshte problemi se pa ja then nuk mundem ta mbaj ne vete.
Vetem nese e kam une fajin ateher me vjen inate shume dhe ne ate moment e ha veten,por 5 minuta e kam dhe pastaj qetesohem(dhe qeshi se nuk mundem pa qesh)
Nese e ka ai fajin,se pari do ta beja ta kuptoj se ai kishte faj,ku ka gabuar dhe kure te bindem se ai u pendua,ateher gjdo gje do shkoj mire![]()
c'duhet te bej e di te jem me pak egoist se sa jam po hajde beje e ben dot ?????????
“Never underestimate the power of a warm smile and a soft touch”
Krijoni Kontakt