Une per vete jam dhe do te jem i djathte deri ne fund.
Te djathta
Te majta
Indiferente
Une per vete jam dhe do te jem i djathte deri ne fund.
indiferent jamCa partie o kjo ?
B
Kush e ka zemren ne anen e majte ,eshte i majte.
ps.Hagie vdeksha per ty, sa lezet qe te kane ato fjalet, moj te marrsha te keqen te marrsha...
Nuk eshte e nevojshme te jetosh ne amerike e te jesh pro abortit apo kundra globalizimit apo probleme te tjera madhore sociale qe ne shqipatert nuk i shohim dot se nga injoranca qe kemi shohim vetem brenda kopshtit tone. disa njerez kane kufij mendor qe shkojne pertej ketij kopshti, ata qe i kane zili ose nuk i kuptojne bejne batuta te tilla.Postuar më parë nga oiseau en vol
Komplimente hagia je e vetmja ndoshta qe ka kuptuar kuptimin e ketij sondazhi e ne se me lejon komplimente edhe pèer bindjet politike qe ke.
Ndryshuar për herë të fundit nga Teddy : 09-12-2005 më 10:29
Teddy, e ke gabim. Ka njerez qe mund te perkrahin aspekte qe jane te lidhura zakonisht me te majten por qe te jene efektivisht te djatht. Oiseau ka folur me vend. Konsidero nje shembull: kemi nje njeri qe eshte pro uljes se taksave, qe nuk eshte kunder posedimit te armave, etj qe mund te jene te lidhura me politiken e djatht, por qe mund te jete pro abortit. Pra ky njeri pro abortit nuk mund te quhet automatikisht i majte apo me bindje politike te majta.
Sidoqofte, paragjykimi yt (qe i bere, pak a shume, te tjeret qe jane pergjigjur te kjo teme te padije kur vjen puna te krahu politik qe kane zgjedhur) eshte nje gabim. Fakti qe ju pergezoni ate qe me se miri ka perfaqesuar mendimin tuaj nuk tregon paanshmeri por, perkundrazi, tregon nje subjektivitet te theksuar qe i heq kuptimin sondazhit qe keni hapur.
Gjithe te mirat.
Postuar më parë nga TiLoNcE
HAHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHAH
Po te bohesh kryetare partie ti, une do te jem idhtari me i flakte i partise se pertaceve. Maje men se po nuk erdhem ne pushtet. Ne shqiptaret shquhena se jena punetore te medhenj hahahhahahhahahhahahhahaha![]()
mos ja u pafsha surratin ordinereve te forumit
i depolitizum ka na i ven qe mblidhen te gjith ato si unta bojm edhe ne i partise kena ngel qamet mrapa
![]()
Ty ste pyti njeri student i kujt muaji je.Postuar më parë nga oiseau en vol
Pse i bini ne qafe kot haxhies, apo se nuk eshte e djathte si ju?
E majta eshte per dembelat per ato qe kan qef ta hajne qyl te perfitojne gjithmone nga te tjeret.Mua asnje here nuk me shkon mendja te votoj majtas,mos e dhonte zoti qe ata te vijne me ne pushtet.
nuk me kujtohet
E dashur veshtruese pranoj kritiken tende, ndoshta nuk e kam mbrojtur me objektivitet temen qe kam hapur e jam lene te impresionohem nga ata qe kane patur te njejtat ide si une. por ne tentativen time pre te mbbrojtur hagian ishte thjesht deshira per te treguar oissaeu qe ne kete teme nuk flitet per subjektet poltike shqiptare, por ato idealistike, dhe mu duk se ne tema shume te rendesishme sic eshte aborti, apo globalizimi, apo lufta, keto tema nuk jane shume te parapelqyera apo te konsideruara nga ata qe kane votuar ne kete sondazh, nderkohe qe qellimi i ketij sondazhi ishte pikerisht ky. nuk kam dashur as te ofedoj oisseau askend tjeter, kam dashur thjesht te shpjegoj qe hagia kishte kuptuar nje ane te sondazhit qe te tjeret me ishte dukur se nuk e kishin kuptuar. faktikisht oisseu kundershtoi idene e hagia duke nxjerre argumente , sipas mendimit tim, te kota si psh "jeton ne suedi? etj, etj, pa konsideruar qe keto jane probleme madhore qe shume shpejt do godasin edhe ne.Postuar më parë nga Veshtrusja
E megjithate jam dakort me ty qe tentativa ime per te mbrojtur hagian merrte shkas edhe nga idea qe ajo ndante te njejtat ide me mua. ke te drejte. faleminderit per kritiken. kerkoj ndjese.
Gjithe te mirat edhe ty veshtruese
Krijoni Kontakt