Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 39 prej 39
    Durrsak-Rob Zoti Maska e Sherri
    Anėtarėsuar
    25-03-2004
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga Mr_Tironci
    Apo ka lene jeten e vet (shkolle, pune, familje) qe te nderronte shtet dhe te me kishte afer mua.

Po per ju? S'do te thote te jene sakrifica te medha per te gjithe...mjafton qe per pikepamjet tuaja jane te tilla

Ky qe ka lon jeten jom un me amon. O grifshe po pse mqit sekretet ti mu mi o ftyr e poshter. a ti do vra. Puc[/QUOTE]

Ti me Grifshen hajt me jete te gjate ne dasmen tuj .

Sa per temen sakrificen me te madhe per mua e kane bere prinderit.S'po jap komentet e ckane bere por do i jem mirnjohes gjithe jeten.
    Divide Et Impera
    " Yo soy cubano, latinoamericano
    y pa’ todos mis hermanos yo les quiero cantar"

Perjashtuar Maska e Deni_Boy
    Anėtarėsuar
    19-10-2005
    Vendndodhja
    Milano
    Postime
    2,322
    grifshe urime :P ene trashegime

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Ishte njera (bless her), sakrifice me te madhe qe beri per mu eshte se me dha ate gjene. Ishte arabe, kshtu qe duhej te mbante hejmenin intactper te shoqin. Jo kshtu po ashtu, nja 2 muaj negociata, lash lesht. Vullnetin e pata vene nen diete te rrepte 'pika e ujit grryen gurin' (kjo kishte edhe efekt metaforik pervec moralit). Si perfundim qe nje fare interest-shaping argumenti (e bera te kuptoj se eshte me mire jo vetem per ate, por edhe per vleren e hejmenit vete, te ma japi mua pasi une kam lene lesht pas tij, e i shoqi ka per te futur nje xheton e do kap jackpot-in) dhe vetem kur me thote 'You know what? You're right' Desh bertita 'yesss... Andy Dufresne... crawled through a river of sh*t and came out clean on the other side'! lol
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

uuuuu sakrifica .... ka shume dhe do ju tregoj dy.
    Nje dite te djele isha ne Durres me shpine (kjo para shume vjetesh kur jo te gjithe njerezit kishin makina). Ishim ne Vit te 3 te dy. Ky erdhi nga Tirana ne Durres me taksi, sa per te ma bere me dore, fshehtaz nga plepat (mqs donte te me shihte per dite) e pastaj iku sepse familja ime e njihte. Se di pse po ata qe bejne sakrifica jane special e ngelen gjithmone special.

Kurse e dyta eshte:
    ...... kjo ka lidhje dhe me aktualitetin e u nisa ta shkruaj por s'mundem. Keshtu qe e po e le me ate te hershmen edhe pse nuk eshte me e madhja(veshtire te percaktohet), por eshte sakrifice.
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Me siguri ka bere shume sakrifica per mua(dhe une per te ndoshta) por s'dua ti shoh si te tilla,sakrificat per mua jane si nje borxh qe heret e vone duhet kthyer...e une,s'dua te jem ne borxh me askend,aq me pak dua qe te tjeret te ndihen ne borxh ndaj meje
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Kete temen, sikur e kini kapur nga bishti me duket mua. Sakrificat o shoke nuk behen per te tjeret, por per veten. Biles mund te them me plot bindje se nganjehere, te ngrysesh nje dite eshte sakrifice - dhe shume e madhe biles! E pra, thuaj c'fare sakrifice ke bere, dhe jo c'fare sakrifice kane bere per ty (ne fakt, mos e thuaj fare se askujt nuk i hyn ne xhep; se sic thone dhe shkrimet e shenjta "every man shall bear his own burden.")
    Summertime, and the livin' is easy...

[duke luajtur futboll] Maska e Adriano-10
    Anėtarėsuar
    06-08-2005
    Vendndodhja
    Stadium........ Grupi: Tetova Clan
    Postime
    305
    Zakonisht kur delnim mbremjeve paguante pijet, dicka tjete jo.

Oppp se harrova, ka bere edhe dicka tjeter, ju ka treguar tere shkolles se eshte ne lidhje me mua, dmth edhe kjo eshte nje lloj sakrifice edhe ate e madhe emadhe e guximshme sa malet me bore.

Urrej veten, qe te njoha, thithe nektarin time dhe IKE
    Punėn e sotme mos e lėr pėr nesėr...shtyje sa tė mundesh...

KARL MARKS Maska e InF-Sm[0]keR
    Anėtarėsuar
    13-08-2004
    Vendndodhja
    GJERMANI :P
    Postime
    228
    Vallai per ne njerezit e keqinj ska sakrifica
    Si thu ti grifshe ?
    ..si lo ammetto sono sincero
    ma non trovo cosģ assurdo
    se ogni tanto mangio lacrime
    e mi perdo..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-04-2006
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    397
    Paj sakrific nuk kisha me than po ka pas qef me ba ose e ka ba pse ka dashte
    Ka lane familjen e tij ne USA dhe jeton me mu ne Prishtine,nuk ka sakrifiku more heheh me ka fitu mu
    Ne se njerezit flasin keq per mua: Ta dinin c'kam thene une per ata: Do te flisnin edhe me keq.---JM

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Tema tė Ngjashme

1. Perse femrat sot po kerkojn gjithnje e me shume tu ngjaje meshkujve
    Nga unejsa nė forumin Votime dhe sondazhe
    Pėrgjigje: 117
    Postimi i Fundit: 26-07-2024, 03:19
  2. Gėzuar festėn e Kurban Bajramit
    Nga PrInCiPiEl nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 160
    Postimi i Fundit: 26-10-2012, 14:20
  3. Vlerėsimi pėr Luftėn Nacional Ēlirimtare Shqiptare
    Nga Kryeplaku nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 177
    Postimi i Fundit: 05-11-2007, 20:10
  4. Sakrifica juaj per Dashurine?
    Nga Dito nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 61
    Postimi i Fundit: 10-10-2005, 05:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •